Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Oktoberfest στη Γερμανική Σχολή Αθηνών

 
Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από το βαυαρικό Oktoberfest, να δοκιμάσετε γερμανικά
λουκάνικα, «Leberkäs’», μπρέτσελ καθώς και πολλά άλλα γερμανικά εδέσματα και δροσερή μπίρα, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου θα περάσετε από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών.

Η γιορτή αποτελεί μια ευκαιρία, για να ξανασυνδεθείτε με παλιούς γνωστούς και φίλους, να κάνετε νέες γνωριμίες και να περάσετε ένα πραγματικά ξεχωριστό απόγευμα. Με το σύνθημα «Στην υγειά σας!», η γιορτή πλαισιώνεται από ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα που περιλαμβάνει διασκεδαστικές υπαίθριες δραστηριότητες, διάφορα παιχνίδια και ένα δημιουργικό καλλιτεχνικό εργαστήρι, ένα bubble-show με τεράστιες σαπουνόφουσκες (14:00), μια κωμική παράσταση του περίφημου μάγου Magic Tolto (15:00), παραδοσιακή μουσική βαυαρικού Oktoberfest και μια πλούσια λαχειοφόρο αγορά στην οποία μπορείτε να κερδίσετε αεροπορικά εισιτήρια, διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία, δωροεπιταγές καταστημάτων και πολλά άλλα δώρα.



Τέλος, σημειώνεται ότι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα έσοδα του Oktoberfest θα ενισχύσουν το ταμείο υποτροφιών για τους μαθητές της σχολής.

info
12/10, Γερμανική Σχολή Αθηνών, Δημοκρίτου 6 & Γερμανικής Σχολής Αθηνών, Μαρούσι (πίσω από το εμπορικό κέντρο Avenue), 12:00-19:00 dsa-oktoberfest.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου