Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Brexit: Την ώρα που ο Μπόρις αγωνιούσε, η αδερφή του το απολάμβανε, πίνοντας σαμπάνια!


Την ώρα που ο αδερφός της, Μπόρις, έδινε «μάχη» στο βρετανικό κοινοβούλιο, φυσώντας
και ξεφυσώντας, για να «περάσει» τη συμφωνία, που είχε πετύχει με τους Ευρωπαίους για το Brexit, η Ρέιτσελ Τζόνσον ήταν παρούσα σε ένα άλλο event και δεν έδειχνε να έχει την ίδια αγωνία.

Το αντίθετο μάλιστα, καθώς η Τζόνσον, που είναι υπέρμαχη της διατήρησης της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, βρέθηκε στις κερκίδες ιπποδρόμου στο Άσκοτ για να παρακολουθήσει αγώνες και έδειχνε να το απολαμβάνει!
Συνοδευόμενη από την γιό της, Όλιβερ Ντόνι και με την Βασίλισσα Ελισάβετ να βρίσκεται μερικές θέσεις πιο δίπλα, η αδερφή του Βρετανού πρωθυπουργού γελούσε σε κάθε ευκαιρία και απολάμβανε τη σαμπάνια της, ενώ λόγο για την καλή της διάθεση, της πρόσφερε, πιθανόν, και η ενημέρωση που είχε για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη βρετανική Βουλή.

Πάντως, το Brexit έχει αποτελέσει την αιτία για να χωριστούν πολιτικές οικογένειες στη Βρετανία και με τη Ρέιτσελ να αποτελεί υπέρμαχο του «Remain», οι εντάσεις στην οικογένεια Τζόνσον ήταν αρκετές τους τελευταίους μήνες.

Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια το βράδυ της Παρασκευής στο BBC, παραδέχτηκε πως το να είναι η αδερφή του Βρετανού πρωθυπουργού αυτό το διάστημα, αποτελεί... μια πονεμένη ιστορία για εκείνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου