Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019

Τι να κάνεις για να καθαρίζονται τα αβγά πανεύκολα

Είτε βράζεις αβγά για το διάσημο γιορτινό ορεκτικό σου, είτε απλά για να τα πάρεις ως
σνακ στο γραφείο, το πρόβλημα είναι πάντα το ίδιο: Το καθάρισμά τους είναι συχνά δύσκολο και χρονοβόρο. Κι όμως υπάρχει ένας πανεύκολος τρόπος να γλιτώσεις την ταλαιπωρία!
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις 1/2 κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα στο νερό που βράζουν τα αβγά και ύστερα να τα μαγειρέψεις ως συνήθως. Με το κόλπο αυτό το pH των αβγών θα αυξηθεί, με αποτέλεσμα τα τσόφλια να φεύγουν με μία κίνηση! Είναι πραγματικά εντυπωσιακό!
Όχι μόνο θα τελειώσεις το μαγείρεμα σε χρόνο ρεκόρ, αλλά θα απαλλαχθείς και από το άγχος μήπως κάποιος καλεσμένος σου φάει κάποιο τσόφλι, που ξέμεινε σε αβγό που δεν καθάρισες με ιδιαίτερη επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου