Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

ΡΑΦΗΝΑ: Το 88ο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης εγκαινίασε η ΑΒ Βασιλόπουλος


Η AB Βασιλόπουλος, εγκαινίασε το 88ο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στην πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης, στο Νέο Βουτζά στη Ραφήνα, σε
συνεργασία με την ΤΕΧΑΝ, τον διαχρονικό της σύμμαχο σε θέματα Ανακύκλωσης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος, Βασίλης Σταύρου, κάτοικοι της περιοχής και περισσότεροι από 100 μαθητές από σχολεία του Δήμου.

Το νέο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, έχει στόχο να συμβάλλει στην ενεργοποίηση και στην παρακίνηση των πολιτών της περιοχής να αναλάβουν δράση και να «αλλάξουν συνήθειες» για ένα καλύτερο αύριο για τον πλανήτη μας. Οι κάτοικοι θα έχουν τη δυνατότητα να ανακυκλώνουν έως και 6 υλικά, ενώ για κάθε υλικό που ανακυκλώνεται δίνεται χρηματικό αντίτιμο για την ενίσχυση μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων.

Για μία ακόμα φορά, η ΑΒ αποδεικνύει την ευθύνη που αναλαμβάνει στις τοπικές κοινωνίες, όπου δραστηριοποιείται, για την προστασία του Περιβάλλοντος. Άλλωστε αυτό το ταξίδι για την εταιρεία μετράει ήδη πάνω από 15 χρόνια, καθώς είναι η πρώτη αλυσίδα σουπερμάρκετ και η μοναδική εταιρεία τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη που εφαρμόζει το Ατομικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών, από το 2003. Από αυτή την προσπάθεια, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 15 εκατομμύρια τόνοι ανακυκλώσιμων υλικών στα κέντρα Ανακύκλωσης ΑΒ, μόνο κατά την τελευταία πενταετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου