Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Porsche

Το τμήμα Exclusive Manufaktur της Porsche (ειδικών εκδόσεων) ετοιμάζει μία νέα σειρά μοντέλων εμπνευσμένη από το παρελθόν της και τα μοντέλα που κατασκευάστηκαν από το 1950 ως το 1980.  Η Porsche φημίζεται για τις ειδικές εκδόσεις της και ιδιαίτερα για αυτές που βασίζονται στην 911 αφού σύμφωνα με τους ιθύνοντες της «αποτελούν concepts που ακολουθούν την στρατηγική πωλήσεων ενώ τιμούν την ιστορία της».

Μία νέα σειρά ειδικών μοντέλων ετοιμάζεται και το… θέμα τους είναι το παρελθόν. Οι εκδόσεις αυτές θα έχουν μεγάλο κόστος (και υψηλή τιμή αγοράς) αλλά αυτό είναι μάλλον αναγκαίο κακό. Η Porsche θα τα ονομάσει «lifestyle» μοντέλα και θα ακολουθήσουν τα βήματα της 911 Speedster με σχεδιασμό που έχει πολλά στοιχεία από το παρελθόν. Ως αποτέλεσμα, τα αυτοκίνητα αυτά θα έχουν ειδικά χρώματα και χαρακτηριστικά, καθώς και «σχεδιαστικά στοιχεία από τα μοντέλα των δεκαετιών του 50, 60, 70 και 80». Στο εσωτερικό θα υπάρχουν (ρετρό-εμπνευσμένα) υλικά όπως το βελούδο / κοτλέ το καρό καθώς και τα σχέδια Pepita και Pasha.


Η Porsche ανακοίνωσε ότι οι ειδικές εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν, σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους και σε περιορισμένα αντίτυπα. Η πρώτη θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος και θα έχει ένα λογότυπο της Porsche που χρησιμοποιήθηκε στη δεκαετία του 1960. Όσοι από τους φίλους της Porsche θέλουν κάτι περισσότερο ολοκληρωμένο μπορούν να παραγγείλουν Heritage Design Packages (παραδοσιακά πακέτα σχεδίασης) στην νέα 911. Τα πακέτα θα έχουν «επιλεγμένα στοιχεία» από διάφορες δεκαετίες.

Η Porsche δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες, για τα Heritage Design Packages. Για πρώτη φορά το είδαμε σε εφαρμογή στην 911 Speedster. Το πακέτο περιλαμβάνει το χρώμα GT Silver Metallic, το λευκό εμπρός μέρος και τα νούμερα στις πόρτες και την κουκούλα. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης λογότυπα της Porsche που χρησιμοποιήθηκαν στη δεκαετία του 1950 και του 1960.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου