Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Μυστήριο: Δεκάδες κακατούιδες βρέθηκαν νεκροί


Η καταμέτρηση έχει δείξει μέχρι στιγμής οτι τουλάχιστον 50 παπαγάλοι αυτού του είδους έχουν βρεθεί νεκροί.
Μυστήριο καλύπτει μέχρι στιγμής, το αποτρόπαιο θέαμα με τους κακατούιδες σε δρόμο της βορειοδυτικά της Αδελαιδας στην Αυστραλία.

Μέχρι στιγμής, ο απολογισμός αναφέρει πως πάνω από 50 παπαγάλοι του συγκεκριμένου είδους έχουν χάσει την ζωή τους, με τα ερωτήματα για τον θάνατό τους να γίνονται ακόμα μεγαλύτερα και από μία άλλη λεπτομέρεια. Από τα μάτια τους φαινόταν να έχει τρέξει αίμα.

Μιλώντας στο Yahoo, η Σάρα Κινγκ έδωσε την δική της εκδοχή για το τί πραγματικά συνέβη: «Νομίζω πως πρόκειται είτε για pindone, είτε 1080 (σ.σ και τα δύο είναι δηλητήρια που χρησιμοποιούν συνήθως για αλεπούδες και λαγούς). Σου ραγίζει την καρδιά η εικόνα αυτή, καθώς τα περισσότερα είχαν εσωτερική αιμορραγία», είπε.

Το να εκτέθηκαν όλα αυτά τα πουλιά κατά λάθος στο δηλητήριο, φαντάζει εξαιρετικά απίθανο και όλα δείχνουν οτι το... μακελειό αυτό έγινε εσκεμμένα.

Το γιατί, επιχειρούν να αποκαλύψουν δημοσίευμα στην Αυστραλία, τα οποια αναφέρουν πως η περιοχή One Tree Hill, είχε πρόβλημα με τους κακατούιδες, καθώς έκαναν πολύ θόρυβο, σε σημείο να μην μπορούν να κοιμηθούν.

Το δημοτικό συμβούλιο πήρε κάποια μέτρα για να τα διώξει, με έναν εκπρόσωπό του να τονίζει στο Yahoo οτι κανένα από αυτά δεν είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό τους.

Κάποιος όμως που δεν ικανοποιήθηκε το αποτέλεσμα, μάλλον αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου