Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Διεθνής Συνέλευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά: «Η Αγάπη Ποτέ Δεν Χάνεται»!– Αθήνα 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Κεντρικό Ολυμπιακό Στάδιο του Ο.Α.Κ.Α. θα φιλοξενήσει το Διεθνές Συνέδριο των Μαρτύρων του Ιεχωβά για το 2019
Ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια για το 2019, που διεξάγονται σε πάνω από 200 χώρες σε πέντε ηπείρους και σε πάνω από 400 γλώσσες, πρόκειται να λάβει χώρα στην Αθήνα, από τις 5 έως τις 7 Ιουλίου 2019. Ήδη από τον Μάιο του 2019, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά διοργανώνουν παγκόσμια μια σειρά τριήμερων συνελεύσεων με θέμα «Η Αγάπη Ποτέ Δεν Χάνεται».
Το πρόγραμμα στο Κεντρικό Ολυμπιακό Στάδιο του Ο.Α.Κ.Α. αναμένεται να παρακολουθήσουν περίπου 40.000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των πάνω από 6.000 εκπροσώπων από περισσότερες από 50 χώρες, που θα βρεθούν στην Αθήνα. 
Αυτοί οι διεθνείς εκπρόσωποι έχει προγραμματιστεί να συμμετάσχουν σε πληθώρα δραστηριοτήτων στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας εκείνη την περίοδο, που θα κορυφωθούν με την τριήμερη Διεθνή Συνέλευση.

«Αυτή η εκδήλωση θα προβάλει τη θετική επίδραση της αγάπης στο να ενώνει ανθρώπους διαφορετικής προέλευσης», εξηγεί ο Πωλ Γκίλλις, Εκπρόσωπος των Μαρτύρων του Ιεχωβά διεθνώς. «Επιπλέον, θα καταδείξει τα θετικά χαρακτηριστικά κάθε μιας από τις 22 πόλεις παγκόσμια – ανάμεσά τους και της Αθήνας – που έχουν επιλεγεί να φιλοξενήσουν διεθνείς εκπροσώπους».

Πέρα από την παρακολούθηση ενός τριήμερου προγράμματος ανοιχτού στο κοινό, το οποίο θα περιλαμβάνει ομιλίες βασισμένες στην Αγία Γραφή σε συνδυασμό με παρουσιάσεις πολυμέσων, οι εκπρόσωποι από το εξωτερικό θα έχουν την ευκαιρία για μια ολόκληρη εβδομάδα να ξεναγηθούν σε πολλά σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στο Σούνιο και στην Κόρινθο, αλλά και να απολαύσουν την περίφημη ελληνική φιλοξενία στα υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ και άλλους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

Είναι μια εξαιρετική περίοδος στην οποία αποβλέπουν με ανυπομονησία οι Μάρτυρες του Ιεχωβά στην Ελλάδα, καθώς θα έχουν την χαρά να περάσουν χρόνο μαζί με ομόπιστούς τους από το εξωτερικό. Τις εβδομάδες πριν από την Διεθνή Συνέλευση στο Ο.Α.Κ.Α., οι Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο θα προσκαλούν όσους το επιθυμούν να παρακολουθήσουν στην Αθήνα το τριήμερο πρόγραμμα. 
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα και την όλη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, μπείτε στον επίσημο ιστότοπό μας, jw.org

Η Διεθνής Συνέλευση στην Αθήνα με μια ματιά:
  • Ημερομηνία: 5 – 7 Ιουλίου 2019
  • Χώρος: Κεντρικό Ολυμπιακό Στάδιο του Ο.Α.Κ.Α.
  • Αναμένεται να την παρακολουθήσουν: πάνω από 40.000 άτομα
  • Ταυτόχρονη μετάδοση του προγράμματος: Ελληνική, Αγγλική, Αλβανική, Ρωσική, Ρομανί, Ελληνική Νοηματική
  • Αριθμός διεθνών εκπροσώπων που θα παραστούν: πάνω από 6.000 άτομα
  • Χώρες προέλευσης των διεθνών εκπροσώπων: πάνω από 50
Η Διεθνής Συγκέντρωση στην Αθήνα ξεχωρίζει επειδή: Είναι η πρώτη φορά που όλες οι ομιλίες, οι παρουσιάσεις, τα ηχητικά αποσπάσματα και τα βίντεο θα παρουσιάζονται ταυτόχρονα σε έξη γλώσσες: Ελληνική, Αγγλική, Αλβανική, Ρωσική, Ρομανί και Ελληνική Νοηματική. 
Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να εξηγήσει πώς οι αρχές που περιέχονται στην Αγία Γραφή βοηθούν τους ανθρώπους στην πράξη. 
Το πρόγραμμα της Παρασκευής θα εστιάσει στο πώς η αγάπη μπορεί να βοηθά τους ανθρώπους να ξεπερνούν προβλήματα που οφείλονται σε δύσκολη παιδική ηλικία, χρόνιες ασθένειες ή φτώχεια. 
Τα νοήματα όσων παρουσιαστούν το Σάββατο θα ασχοληθούν με το πώς οι αρχές της Αγίας Γραφής βοηθούν τους συζύγους στο γάμο τους και τα παιδιά στην οικογένεια να εκδηλώνουν αγάπη μεταξύ τους. 
Τέλος, την Κυριακή το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μια δημόσια διάλεξη βασισμένη, επίσης, στην Αγία Γραφή με τον τίτλο «Πού θα Βρούμε Αληθινή Αγάπη σε έναν Κόσμο Γεμάτο Μίσος;», η οποία θα εξηγήσει πώς η εκδήλωση αγάπης βοηθάει στο να ξεπεραστούν οι προκαταλήψεις και το μίσος. Η Διεθνής Συνέλευση των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αθήνα είναι ανοιχτή στο κοινό και δωρεάν. Δεν απαιτείται οποιασδήποτε μορφής οικονομική συνεισφορά.

Στατιστικά στοιχεία για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά το 2018:
8.579.909: Οι Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά παγκόσμια
240: Οι χώρες στις οποίες υπάρχουν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά παγκόσμια
119.954: Οι εκκλησίες των Μαρτύρων του Ιεχωβά παγκόσμια
20.329.317: Ο ανώτατος αριθμός παρόντων στις συγκεντρώσεις των ΜτΙ παγκόσμια
975: Γλώσσες στις οποίες μπορεί κάποιος να αναζητήσει περιεχόμενο στον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά, jw.org.
Γραφείο Ενημέρωσης
Δημήτρης Καλαϊτζής
Τοπικός Εκπρόσωπος των Μαρτύρων του Ιεχωβά για ζητήματα ενημέρωσης του κοινού
Email: pid.gr@jw.org


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου