Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

«Σήκωσαν» τέσσερις τόνους σίδερα από δημοτικό εργοστάσιο

Στο έλεος ενός «κυνηγού» μετάλλων βρέθηκε ένα  εργοστάσιο ιδιοκτησίας του Δήμου
Εορδαίας, από το οποίο είχαν κλαπεί σίδερα και άλλα υλικά συνολικού βάρους τεσσάρων τόνων και 370 κιλών! Ένα μέρος τους εντοπίστηκε καθ' οδόν προς την Θεσσαλονίκη όπου επρόκειτο να πουληθούν.

Με επιχείρηση που εκτέλεσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εορδαίας, συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης στην Πτολεμαΐδα δύο 45χρονοι Έλληνες που μετέφεραν με Δ.Χ. φορτηγό τα κλεμμένα μέταλλα. Τόσο αυτά που βρέθηκαν στο όχημα το οποίο κατασχέθηκε, όσο και δυο βάνες μεγάλων διαστάσεων, δυο σωλήνες βιομηχανικού τύπου και μια κατασκευή «τούμπο» που εντοπίστηκαν στη μάντρα ιδιοκτησίας του ενός 45χρονου, προέρχονταν από το συγκεκριμένο εργοστάσιο.


Στην εξέλιξη της έρευνας προέκυψε ότι αυτός που τα είχε «σηκώσει» από το εργοστάσιο ήταν ένας 44χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης μαζί με τους δύο 45χρονους που κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Τα κλεμμένα υλικά αποδόθηκαν στο Δήμο Εορδαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου