Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Μυστηριώδης τραυματισμός Αμερικανού ναύτη στο Ηράκλειο της Κρήτης

 Πώς διακομίστηκε στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο με τραύμα από μαχαίρι στον ώμο και χτυπήματα - Ο ρόλος της γυναίκας, που και αυτή είναι στρατιωτικός της βάσης - Οι δύο
στρατιωτικοί είχαν καταναλώσει αρκετό αλκοόλ και καβγάδισαν για άγνωστο λόγο με μια παρέα από τρεις Έλληνες
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε από μαχαίρι ένας Αμερικανός που υπηρετεί ως ναύτης στη βάση της Σούδας ερευνά η αστυνομία στο Ηράκλειο της Κρήτης, αλλά οι πληροφορίες σχετικά με το τι συνέβη κάθε άλλο παρά ξεκάθαρες είναι.

Ο Αμερικανός φέρεται ότι, μαζί με μια ομοεθνή του γυναίκα που και αυτή είναι στρατιωτικός της βάσης, είχαν νοικιάσει μέσω AirBnB ένα σπίτι στην περιοχή Ασίτες για να κάνουν ολιγοήμερες διακοπές σε συνδυασμό με ορειβατική εκδρομή. Ωστόσο, το βράδυ του Σαββάτου διακομίστηκε στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο με τραύμα από μαχαίρι στον ώμο και χτυπήματα, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Η τοπική αστυνομία ενημερώθηκε από την βάση για τον τραυματισμό, αλλά οι λεπτομέρειες για το πώς συνέβη παραμένουν άγνωστες.




Σύμφωνα με μια πληροφορία, οι δύο στρατιωτικοί είχαν καταναλώσει αρκετό αλκοόλ και καβγάδισαν για άγνωστο λόγο με μια παρέα από τρεις Έλληνες, ένας από τους οποίους χτύπησε τον ναύτη με κατσούνα (ποιμενική μαγκούρα). Ο Αμερικανός έφυγε για λίγο, αλλά επέστρεψε και ακολούθησε νέα ένταση κατά την διάρκεια της οποίας δέχθηκε το χτύπημα με το μαχαίρι. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και οι αστυνομικοί αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες που να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς συνέβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου