Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Η μεγάλη ζωή του «Μανόλο του Παππά» με τραγουδίστρια στο Λονδίνο

Τα φωτογραφικά ενσταντανέ του Μανώλη Πετσίτη με τραγουδίστρια, οι φήμες για ταξιδάκι στο Λονδίνο και η έξωση από τη βίλα  Ο «μυστικοσύμβουλος» του Μαξίμου Μανώλης Πετσίτης εκμυστηρεύτηκε σε κοντινά του πρόσωπα ότι δεν φοβάται κανέναν, ούτε τον
εισαγγελέα, υποστηρίζοντας ότι τα χρηματικά ποσά που έχει πάρει για τις υπηρεσίες του σε διάφορες εταιρείες είναι όλα δηλωμένα στην Εφορία. Αν και τον διώχνουν από τη βίλα της Βαρυμπόμπης γιατί έχει απλήρωτα πέντε ενοίκια, συνεχίζει να κυκλοφορεί με θηριώδεις σωματοφύλακες και πολυτελή αυτοκίνητα, όντας όμως πιο προσεκτικός στις κινήσεις του, κυρίως στις νυχτερινές του εξορμήσεις. Η σελίδα του στο Facebook μέσω της οποίας διατυμπάνιζε τη σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον στενό του συνεργάτη Νίκο Παππά αναρτώντας και σχετικό φωτογραφικό υλικό δείχνει ανενεργή.

Ο Μανώλης Πετσίτης εθεάθη πριν από λίγες ημέρες στη γειτονιά του στην Καισαριανή και στο «Κουτούκι του Καλλίνικου», ένα από τα αγαπημένα του στέκια προτού πιάσει την καλή και εντρυφήσει στα μεγάλα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, πάντα πρώτο τραπέζι, μαζί με γνωστούς επιχειρηματίες, κυβερνητικά στελέχη και αδελφικούς του φίλους. Εκείνο το βράδυ, λοιπόν, στο «Κουτούκι του Καλλίνικου», σε μια προφητική, όπως αποδείχθηκε, συζήτηση, πρόσωπα από το φιλικό του περιβάλλον τον ρώτησαν αν τα βράδια κοιμάται ήσυχος μετά απ’ όλες αυτές τις αποκαλύψεις που έχουν έρθει στο φως για την υπόθεση που αφορά τα χρέη της λιπασματοβιομηχανίας ELFE, συμφερόντων Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, προς τη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ), για τις επισκέψεις υπηρεσιακού περιεχομένου που έκανε ο ίδιος στη ΔΕΠΑ και διάφορα άλλα που έγιναν γνωστά μέσα από δημοσιεύματα του Τύπου.

Εκείνος, όπως μας μετέφεραν, απάντησε ψύχραιμα ότι δεν φοβάται τίποτα και κανέναν, ούτε τον εισαγγελέα και σε περίπτωση που τον καλούσε να μιλήσει θα του έλεγε την αλήθεια, δηλαδή ότι τα λεφτά τα οποία έχει πάρει για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει τα έχει δηλωμένα στην Εφορία και δεν έχει τίποτε άλλο να κρύψει.

Μετά τις αποκαλύψεις του «ΘΕΜΑτος» για τη βίλα της Βαρυμπόμπης στην οποία διέμενε ο «μυστικοσύμβουλος» του Μαξίμου τα δύο τελευταία χρόνια, με το ενοίκιο να πληρώνεται από γνωστό δικηγόρο των Αθηνών, ο Μανώλης Πετσίτης αποφάσισε να μετακομίσει αθόρυβα, χωρίς να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στον οποίο οφείλει απλήρωτα ενοίκια. Ο ιδιοκτήτης είχε πει ότι ο ενοικιαστής τού χρωστάει ήδη πέντε ενοίκια (το μηνιαίο μίσθωμα είναι 1.850 ευρώ), με το συνολικό ύψος της οφειλής να φτάνει στις 9.250 ευρώ.
Επικοινωνώντας εκ νέου με τον ιδιοκτήτη της βίλας πληροφορηθήκαμε μέσω της συζύγου του ότι την υπόθεση των ανεξόφλητων ενοικίων την έχει αναλάβει δικηγόρος που θα προχωρήσει σε έξωση διεκδικώντας ταυτόχρονα μέσω της δικαστικής οδού τα χρωστούμενα.

Και μπορεί τις τελευταίες ώρες οι εισαγγελικές αρχές να αναζητούν τον Μανώλη Πετσίτη για να καταθέσει όσα γνωρίζει, τη στιγμή δε που ο ίδιος έχει περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του, ωστόσο ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο που είναι αναρτημένο στη σελίδα της τραγουδίστριας Βίκυς Καρνέζη στο Facebook δίνει το στίγμα του.

Η όμορφη τραγουδίστρια έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της, ξημερώματα περασμένης Πέμπτης, μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται αγκαλιά με τον «μυστικοσύμβουλο» του Μαξίμου, γράφοντας: «Εισαι η πιο μεγάλη κι η πιο όμορφη έκπληξη της ζωης μου!!! Σαγαπώ μανώλο μου!!!». Την επομένη οι δυο τους φέρονται να ταξίδεψαν στο Λονδίνο όπου δεν αποκλείεται να πληροφορήθηκαν για την κλήση του «Μανόλο» από τον εισαγγελέα, τη στιγμή που διέσχιζαν την Bond Street, τον πιο ακριβό δρόμο της αγγλικής πρωτεύουσας με τις πανάκριβες μπουτίκ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου