Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Βρέθηκε μια σορός μέσα στα συντρίμμια του αεροπλάνου που μετέφερε τον Σάλα

Καταγράφηκε σε βίντεο από το όχημα που ερευνά το σημείο στο οποίο εντοπίστηκαν, την
Κυριακή, τα συντρίμμια του αεροσκάφους
Ένα μακάβριο εύρημα εντόπισε το μη επανδρωμένο όχημα που διεξήγαγε έρευνες στο σημείο όπου εντοπίστηκε το αεροπλάνο Piper Malibu N264DB που κατέπεσε στο Στενό της Μάγχης ενώ μετέφερε τον άτυχο ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σάλα και τον πιλότο Ντέιβιντ Ίμποτσον.

Όπως ανακοίνωσε η βρετανική επιτορπής διερεύνησης αεροπορικών δυστυχημάτων από μελέτη των βίντεο που κατέγραψε το όχημα προέκυψε ότι μια ανθρώπινη σορός βρίσκεται ανάμεσα στα συντρίμμια του αεροπλάνου

«Η επιτροπή τώρα εξετάζει τα επόμενα βήματα σε συνεργασία με τιις οικογένειες του Σάλα και του πιλότου» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στην ίδια ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η μια πρώτη ενδιάμεση έκθεση για τα αίτια του δυστυχήματος που συνέβη στις 22 Ιανουαρίου θα δημοσιευτεί στα μέσα Φεβρουαρίου.

Το Piper Malibu που μετέφερε τους δύο άτυχους άνδρες εντοπίστηκε την Κυριακή λίγες ώρες μετά την έναρξη των υποβρύχιων ερευνών.

Την μακάβρια ανακάλυψη έκανε η ιδιωτική εταιρεία Blue Water Recoveries τις υπηρεσίες της οποίας είχε μισθώσει η οικογένεια του Εμιλιάνο Σάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου