Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Πυροβολούν και ιδιόκτητα άλογα στην Αιτωλοακαρνανία

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για απόπειρα ζωοκτονίας σε βάρος αγνώστου
και διενεργούν προανάκριση για να εντοπίσουν τον αδίστακτο «πιστολέρο»
Μετά τα περίφημα άγρια άτια του Πεταλά που ζουν ελεύθερα στην Αιτωλοακαρνανία, το δολοφονικό μένος άγνωστων ασυνείδητων στρέφεται και στα ιδιόκτητα άλογα όπως φαίνεται από το περιστατικό που καταγγέλθηκε το Σάββατο στο αστυνομικό τμήμα Ακτίου – Βόνιτσας!
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη ενός αλόγου από χωριό της περιοχής, το πρωί της περασμένης Δευτέρας άγνωστος πυροβόλησε το ζώο πυροβολώντας το μία φορά με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει στα πόδια! Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για απόπειρα ζωοκτονίας σε βάρος αγνώστου και διενεργούν προανάκριση για να εντοπίσουν τον αδίστακτο «πιστολέρο».
Πριν από δυο εβδομάδες, στην ευρύτερη περιοχή της κωμόπολης Στράτου του δήμου Αγρινίου, ένας περαστικός είχε βρεθεί μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα τριών από τα άγρια άλογα του Πεταλά που κείτονταν κοντά το ένα με το άλλο με τραύματα από κυνηγετικό όπλο. Tα κουφάρια των υπερήφανων ζώων ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης και μισοφαγωμένα από αγρίμια, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος του θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου