Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Μπλόκα αγροτών: Κλείνουν η εθνική Κορίνθου - Πατρών και οι σήραγγες των Τεμπών

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες μετά την άρνηση της κυβέρνησης να
συναντηθούν με κλιμάκιο συναρμοδίων υπουργών - Αύριο Πέμπτη στις 16.00 θα κλείσει η εθνική οδός στο Αίγιο και το Σάββατο τα Τέμπη
Κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, με αποκλεισμό των σηράγγων στα Τέμπη, αποφάσισαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, μετά την άρνηση της κυβέρνησης να ικανοποιήσει το αίτημά τους για συνάντηση με διυπουργικό κλιμάκιο.

Οι αγρότες αφού απέρριψαν το κάλεσμα του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ Σταύρου Αραχωβίτη ως “άνευ ουσίας”, αποφάσισαν να κάνουν το βήμα παραπάνω.




Έτσι, η γενική συνέλευση του μπλόκου της Νίκαιας αποφάσισε το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου, να μετακινηθούν στην εθνική οδό, στο ύψος των σηράγγων των Τεμπών τρακτέρ, αλλά και αγροτικά αυτοκίνητα και να αποκλείσουν το δρόμο.

Να σημειωθεί ότι στην Κεντρική Μακεδονία έχουν στηθεί αγροτικά μπλόκα στα εξής σημεία:



Στον νομό Ημαθίας, στον κόμβο της Κουλούρας,
Στην Εθνική Οδό Βέροιας - Σκύδρας, στο ύψος του Σιδηροδρομικού Σταθμού Νάουσας
Στον νομό Πέλλας, στον κόμβο Γυψοχωρίου
Στον νομό Πιερίας, στη δημοτική οδό Εθνικού Σταδίου Κατερίνης


Στο 67ο χιλιόμετρο Παλαιάς Εθνικής Οδού Κατερίνης -Θεσσαλονίκης
Στις Σέρρες στο μπλόκο στη διασταύρωση Σιδηροκάστρο

Καθολικό αποκλεισμό της Πατρών–Κορίνθου ετοιμάζουν οι αγρότες του Αιγίου

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Πέμπτη κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και οι αγρότες της Αιγιαλείας. Οπως αποφάσισαν θα προβούν σε καθολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου.

Η δυναμική κινητοποίηση των αγροτών θα γίνει την Πέμπτη, στις 16:00. Σύμφωνα με το tempo24, οι αγρότες έλαβαν την απόφασή τους σε ευρεία συνέλευση που έγινε το βράδυ της Τρίτης.

Οι αγρότες της περιοχής ζητούν από την κυβέρνηση να προγραμματιστεί, άμεσα, συνάντηση προκειμένου να θέσουν το πλαίσιο των αιτημάτων τους.

ΠΗΓΗ: onlarissa.gr - tempo24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου