Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Γουρούνι «τέρας» στις Φιλιππίνες: Γεννήθηκε με δύο κεφάλια, δύο μουσούδες και τρία μάτια

 Το μικρό γουρουνάκι με τα δύο κεφάλια, τις δύο μουσούδες και τα τρία μάτια έχει
προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον, με τους ιδιοκτήτες του να δηλώνουν τυχεροί κι ευλογημένοι. Δεν έχει προηγούμενο στα παγκόσμια χρονικά, το θέαμα που αντίκρισε μία οικογένεια κτηνοτρόφων από τις Φιλιππίνες, όταν είδαν τα νεογέννητα γουρουνάκια της φάρμας τους. Μεταξύ των υπόλοιπων υγιέστατων ζώων, υπήρχε κι ένα γουρούνι που είχε γεννηθεί με τερατογένεση, καθώς είχε δύο κεφάλια και μουσούδες αλλά και τρία μάτια.





Η έκπληξη της οικογένειας από το χωρίο Καλιάν ήταν μεγάλη και το θέμα έλαβε μεγάλες διαστάσεις, μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και του βίντεο από το γουρουνάκι «τέρας», με τους ειδικούς να κάνουν λόγο για μία σπάνια γενετική ανωμαλία, που είχε τα παρακάτω αποτελέσματα.

Πάντως, η οικογένεια όχι μόνο δεν εμφανίστηκε δυσαρεστημένη από το απίστευτο αυτό γεγονός αλλά αντίθετα νιώθουν ιδιαίτερα τυχεροί που το μικρό δικέφαλο γουρουνάκι θα τους συντροφεύει για τα επόμενα χρόνια, καθώς στην τοπική παράδοση οι τερατογενέσεις θεωρούνται τύχη και θεϊκή εύνοια.

Πλέον, το δικέφαλο γουρουνάκι ζει φυσιολογικά μαζί με τα υπόλοιπα ζώα της φάρμας, ενώ τα επιπλέον «προσόντα» του έχουν κάνει το σπίτι της οικογένειας, πόλο έλξης για εκατοντάδες κατοίκους γειτονικών οικισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου