Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να σωθεί 29χρονος τραυματίας τροχαίου ατυχήματος

Ελλείψει κλινών σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του
στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του δίνει από νωρίς το μεσημέρι ο 29χρονος που τραυματίστηκε σοβαρό στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου επί της Χριστομιχάλη Ξυλούρη, στο Ηράκλειο.

Ο 29χρονος που υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά τη σύγκρουση του δικύκλου με ΙΧ αυτοκίνητο, μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ.
Εκεί, υποβλήθηκε σε μία μαραθώνια χειρουργική επέμβαση η οποία κράτησε μέχρι νωρίς το βράδυ.
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Γιάννη Φανουργιάκη που μίλησε στο ekriti.gr στο χειρουργείο μπήκαν πολλές ειδικότητες γιατρών προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά τραύματα που υπέστη ο νεαρός. Στη συνέχεια, ο 29χρονος θα μεταφέρονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.



Ελαφρύτερα τραυματίστηκε ο δεύτερος νεαρός άνδρας που επέβαινε στο δίκυκλο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν προκύψει μέχρι στιγμής το τροχαίο φαίνεται να έγινε όταν ο οδηγός του εμπλεκόμενου ΙΧ άνοιξε την πόρτα του οχήματος με συνέπεια το μηχανάκι να πέσει πάνω και να προκληθεί ο σοβαρός τραυματισμός του 29χρονου.

Στην εντατική και ένας 25χρονος από το Ηράκλειο

Την ίδια ώρα, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει και ένας 25χρονος ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής τραυματίστηκε σοβαρά όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ στην περιοχή του Ατσαλένιου.



Ελλείψει κλινών σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή: http://www.ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου