Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Δημοσκόπηση - Περιφέρεια Αττικής: 14 μονάδες μπροστά ο Πατούλης από τη Δούρου

Ο Γιώργος Πατούλης συγκεντρώνει 34%, η Ρένα Δούρου 20% και ο Γιάννης Σγουρός 15%
Σαφές προβάδισμα του Γιώργου Πατούλη για την εκλογή του στην Περιφέρεια Αττικής καταγράφει δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την Alco για λογαριασμό της «Δημοκρατίας» από τις 13 έως τις 18 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με αυτήν, στο ερώτημα αν είχαμε εκλογές αυτήν την Κυριακή ποιον θα ψηφίζατε ο κ. Πατούλης συγκεντρώνει 34%, η κυρία Δούρου 20%, ο κ. Σγουρός 15%, ο κ. Παναγιώταρος 8%, ο κ. Πρωτούλης 5,5%, ενώ ένα ποσοστό 17,5% δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Στο ερώτημα ποιον θα ψηφίζατε μεταξύ του Πατούλη και της Δούρου η διαφορά που καταγράφεται είναι εντυπωσιακή, καθώς το 43% επιλέγει τον κ. Πατούλη έναντι ενός ποσοστού μόλις 22% που συγκεντρώνει η κυρία Δούρου.

Ο κ. Πατούλης προηγείται και στην παράσταση νίκης, μια και το 32% υποστηρίζει ότι θα εκλεγεί περιφερειάρχης, έναντι 13% της Δούρου και μόλις 5% του Σγουρού.

Χαρακτηριστική είναι η συντριβή της απερχόμενης περιφερειάρχη Δούρου στο ερώτημα αν οι πολίτες πιστεύουν ότι πρέπει να επανεκλεγεί η κυρία Δούρου ή άλλος υποψήφιος. Το 67% υποστηρίζει ότι πρέπει να εκλεγεί άλλος, ενώ μόλις το 17% πιστεύει ότι πρέπει να επανεκλεγεί η κυρία Δούρου.

Αποτυχημένη θεωρούν οι πολίτες και την παρουσία της κυρίας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής, καθώς στο ερώτημα αν η Περιφέρεια Αττικής έχει κάνει τα τελευταία χρόνια περισσότερα, λιγότερα ή όσα περιμένατε οι πολίτες απαντούν: Λιγότερα 70%, όσα περίμεναν μόλις 17%, περισσότερα ένα 5%, ενώ το 8% δεν ξέρει ή δεν απαντά.
Τέλος, στο ερώτημα αν είστε ικανοποιημένοι από τη δράση της κυρίας Δούρου ως περιφερειάρχου, το 48% απαντά «καθόλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου