Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Παραίτηση Μαλαισιανού βασιλιά: Η Ρωσίδα σύζυγός του, που είχε κάνει σεξ σε ριάλιτι, είναι έγκυος!

Νέα τροπή στο σκάνδαλο της παραίτησης του Μαλαισιανού γαλαζοαίματου -
Τι λέει ο πατέρας της «ατίθασης» καλλονής σε Ρωσική εφημερίδα - Δείτε βίντεο από τον γάμο του ζευγαριού  Η Ρωσίδα πρώην παίκτρια ριάλιτι και εστεμμένη ομορφιάς που παντρεύτηκε πριν από δύο μήνες τον παραιτηθέντα πλέον βασιλιά της Μαλαισίας, είναι έγκυος, μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η 25χρονη Οξάνα Βοεβοντίνα και ο Σουλτάνος Μωάμεθ ο Ε' πρόκειται να αποκτήσουν σε μερικούς μήνες το πρώτο τους παιδί. «Το ζευγάρι είναι ενθουσιασμένο για τον ερχομό του μωρού τους και θέλουν να αφιερωθούν πλήρως στην ανατροφή του», γράφει η Κομσομόλσκαγια Πράβντα, αποκαλύπτοντας ότι η Ρωσίδα καλλονή και ο Μαλαισιανός γαλαζοαίματος είχαν επισκεφθεί μυστικά κλινική γονιμότητας στη Γερμανία πριν από λίγο καιρό.




Η είδηση της εγκυμοσύνης της Ρωσίας εστεμμένης ομορφιάς δεν αποκλείεται να σχετίζεται με την χθεσινή ανακοίνωση «βόμβα» ότι ο Μωάμεθ ο Ε' παραιτείται από τον θρόνο της χώρας του, τρία ολόκληρα χρόνια πριν από τη λήξη της πενταετούς θητείας του.



Ο 49χρονος μονάρχης ανακοίνωσε εχθές ότι παραιτείται από τον θρόνο, στον οποίο εναλλάσσονται ανά πενταετία οι εννέα κληρονόμοι του βασιλικού αξιώματος, βάσει ενός συστήματος διαδοχής μοναδικού στον πλανήτη.

Παρότι η σχετική ανακοίνωση δεν προσέφερε την παραμικρή δικαιολογία για την απόφαση του Μωάμεθ του Ε' να απαρνηθεί το στέμμα, ορισμένα ΜΜΕ συνέδεσαν την πρωτοφανή παραίτηση με τον πρόσφατο γάμο του που «σκανδάλισε» τους κύκλους του παλατιού, λόγω του αμφιλεγόμενου παρελθόντος της 24χρονης νύφης από τη Ρωσία.

Ο πρώτος χορός του ζευγαριού στον γάμο του

Υπενθυμίζεται ότι η Ρωσίδα καλλονή Οξάνα Βοεβοντίνα, πρώην «Μις Μόσχα», προτού ασπαστεί το Ισλάμ για να γίνει βασίλισσα της Μαλαισίας είχε συμμετάσχει για ένα διάστημα σε ριάλιτι της ρωσικής τηλεόρασης, όπου είχε σοκάρει τους συμπαίκτες της «κάνοντας σεξ μέσα στην πισίνα».

Εχθές το απόγευμα το παλάτι της Μαλαισίας εξέδωσε ανακοίνωση που ανέφερε ότι ο νέος βασιλιάς, ο οποίος θα εκλεγεί από το Συμβούλιο των Κυβερνητών στις 24 Ιανουαρίου, πρόκειται να ορκιστεί μέχρι τα τέλη του μήνα.



Στο μεταξύ, ο πατέρας της Βοεβοντίνα, χειρουργός στο επάγγελμα, μίλησε στην Κομσομόλσκαγια Πράβντα σχετικά με τον πρόσφατο γάμο της κόρης του. Όπως τόνισε, η γνωριμία του με τον γαμπρό του άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και τον καθησύχασε ότι η κόρη του θα είχε μια όμορφη ζωή μαζί του. Ο ίδιος δεν έφερε καμία αντίρρηση στην απόφαση της κοπέλας να ασπαστεί το Ισλάμ αφού, όπως πιστεύει, η γυναίκα πρέπει να ακολουθεί πάντα τον άνδρα και να προσαρμόζεται στον τρόπο ζωής του.

Φωτογραφίες από το παρελθόν της καλλονής







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου