Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

GNTM: Η Ειρήνη Καζαριάν είναι η νικήτρια των 50.000 ευρώ και ενός «χρυσού» συμβολαίου

Οι τρεις καλύτερες του φετινού GNTM βρέθηκαν αντιμέτωπες με τέσσερις δοκιμασίες που
ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές και δύσκολες  Ένας λαμπερός τελικός με αρκετή αγωνία έφθασε στο τέλος του και το επόμενο Greece' s Next Top Model είναι γεγονός!

Οι τρεις καλύτερες του ριάλιτι μοντέλων, η Ειρήνη Καζαριάν, η Μαριάννα Παινέση και η Εβελίνα Σκίτσκο, βρέθηκαν αντιμέτωπες με τις τελευταίες προκλήσεις του διαγωνισμού, που ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές και δύσκολες.




Οι δοκιμασίες ήταν τέσσερις και οι τρεις από αυτές είχαν να κάνουν με διαφορετικές Χριστουγεννιάτικες βραδιές, ενώ η τέταρτη με ένα διαφημιστικό σποτ.

Οι κριτές και το τηλεοπτικό κοινό βαθμολόγησαν την Μαριάννα Παινέση 149 με βαθμούς συνολικά, την Ειρήνη Καζαριάν 162 με βαθμούς συνολικά και την Εβελίνα Σκίτσκο 154 με βαθμούς συνολικά.




Η μεγάλη νικήτρια του φετινού GNTM είναι η Ειρήνη Καζαριάν, η οποία κέρδισε 50.000 ευρώ και ένα «χρυσό» συμβόλαιο με γνωστό πρακτορείο μοντέλων στο εξωτερικό.

Ειρήνη Καζαριάν: Το απόλυτο αουτσάιντερ που κατάφερε να κερδίσει

Η 21χρονη Ειρήνη - Νουνέ (όπως είναι το δεύτερό της όνομα) Καζαριάν που από τα 12 της ήθελε να γίνει μοντέλο, αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της και να δοκιμάσει την τύχη της στο ριάλιτι μόδας.

Και παρότι στην αρχή για πολλούς ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια του ριάλιτι, στο μεγάλο τελικό, συγκεντρώνοντας τόσο τις ψήφους της κριτικής επιτροπής, όσο και του κοινού.







Η Ειρήνη, με καταγωγή από την Αρμενία βρέθηκε στις auditions του GNTM και εντυπωσίασε τους κριτές (Βίκυ Καγιά, Αγγελο Μπράτη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρη Σκουλό).

Τα τέσσερα «ναι» ήταν αναμενόμενα, καθώς οι κριτές ενθουσιάστηκαν με τα καταπράσινα μάτια της, το σώμα και το φυσικό σεξαπίλ της.




 Η άνεσή της μπροστά στον φακό και η πασαρέλα της στην φάση του bootcamp ήταν αρκετά για να μπει μέσα στο σπίτι και να δώσει τη μάχη για την κορυφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου