Η μπριζόλα παρήχθη σε συνεργασία με το Technion Israel Institute of
Technology, με στόχο να υπάρξει μια εναλλακτική στην παραδοσιακή
μπριζόλα, που και δεν θα απαιτεί σφαγή ζώου και θα είναι βιώσιμη
περιβαλλοντικά, καθώς δεν απαιτούνται στρέμματα γης, ζωοτροφές, νερό ή
άλλοι πόροι που απαιτούνται παραδοσιακά για την εκτροφή βοοειδών.
Το αποτέλεσμα, είναι μία μπριζόλα με την ίδια κρεάτινη εμφάνιση με τη συμβατική μοσχαρίσια. «Διαμορφώνουμε το μέλλον της βιομηχανίας κρέατος, στην κυριολεξία» διατείνεται ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Aleph Farms, Ντιντιέ Τούμπια. «Στην Aleph Farms, αυτό δεν είναι επιστημονική φαντασία. Κάναμε το όραμα πραγματικότητα με το να δημιουργήσουμε μια μπριζόλα υπό ελεγχόμενες συνθήκες» προσθέτει.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το αποτέλεσμα, είναι μία μπριζόλα με την ίδια κρεάτινη εμφάνιση με τη συμβατική μοσχαρίσια. «Διαμορφώνουμε το μέλλον της βιομηχανίας κρέατος, στην κυριολεξία» διατείνεται ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Aleph Farms, Ντιντιέ Τούμπια. «Στην Aleph Farms, αυτό δεν είναι επιστημονική φαντασία. Κάναμε το όραμα πραγματικότητα με το να δημιουργήσουμε μια μπριζόλα υπό ελεγχόμενες συνθήκες» προσθέτει.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου