Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Ηράκλειο: Στο «μικροσκόπιο« όπλο και κλεμμένο όχημα που βρέθηκαν σε μαντρί

Το αυτοκίνητο δεν έφερε πινακίδες και αριθμό πλαισίου - Εξετάζεται αν είναι κλεμμένη και
η καραμπίνα που βρέθηκε στην κατοχή κτηνοτρόφου
Στο μικροσκόπιο των ανδρών της Ασφάλειας Ηρακλείου έχουν μπει οι παράνομες δραστηριότητες ενός κτηνοτρόφου, ο οποίος συνελήφθη μετά από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. στο ποιμνιοστάσιό του στην περιοχή Μελιδοχώρι του δήμου Αρχανών- Αστερουσίων.

Στο συγκεκριμένο χώρο εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο που κατασχέθηκε, καθώς δεν έφερε πινακίδα κυκλοφορίας ενώ οι αριθμοί πλαισίου και κινητήρα είχαν αποξεστεί και εκτιμάται ότι είναι κλεμμένο. Αποξυσμένος ήταν και ο σειριακός αριθμός μιας κυνηγετικής καραμπίνας που είχε στην κατοχή του ο δράστης και εξετάζεται αν και αυτή είναι κλεμμένη. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και σε βάρος του κτηνοτρόφου σχηματίζεται δικογραφία για κλοπές και παράβαση του νόμου περί όπλων.




*** Δυο κυνηγετικά όπλα, οι άδειες κατοχής των οποίων είχαν λήξει, είχε στην κατοχή του ένας 88χρονος ο οποίος συνελήφθη, το βράδυ της Πέμπτης στην Πάτρα, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.

*** Πάλι στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης τα ξημερώματα της Παρασκευής ένας 24χρονος Έλληνας, γιατί κατά τον έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του ένα πτυσσόμενο στιλέτο μήκους 16 εκατοστών το οποίο κατασχέθηκε. Ο νεαρός ανακρίνεται στην Ασφάλεια, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου