Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Απαγωγή Μαυρίκου στον Πειραιά: Η «σιωπή» των δραστών γεμίζει ανησυχία τις Αρχές

Άλυτος γρίφος παραμένει η κινηματογραφική απαγωγή του Νίκου Μαυρίκου, αφού δεν έχει σημειωθεί ακόμη καμία επαφή για λύτρα - Κορυφώνεται η αγωνία της οικογένειας του 51χρονου - Πού εστιάζει τις έρευνές της η αστυνομία

Η «σιωπή» των απαγωγέων, δύο ολόκληρα 24ωρα μετά την αρπαγή του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου από το διαμέρισμά του στον Πειραιά, προκαλεί ανησυχία στις Αρχές, αφού ακόμα δεν έχει γίνει καμία επαφή εκ μέρους των δραστών για να ζητήσουν λύτρα.

Ο επιχειρηματίας απήχθη το πρωί της περασμένης Πέμπτης, λίγο πριν από τις 09.00, όταν βγήκε από το σπίτι του και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του στην ακτή Θεμιστοκλέους. Οι τέσσερις δράστες λειτούργησαν αστραπιαία. Επιασαν χειροπόδαρα το θύμα τους και το πέταξαν σε ένα μπλε τζιπάκι, προτού καλά καλά προλάβει να αντιδράσει. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, αφήνοντας την Αστυνομία με ελάχιστα στοιχεία για να λύσουν τον γρίφο οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ερευνούν το επαγγελματικό περιβάλλον του 51χρονου επιχειρηματία, τις μεγάλες συμφωνίες που έκανε τους τελευταίους μήνες αλλά και τις οικονομικές του συναλλαγές, αναζητώντας το κλειδί που θα οδηγήσει στην εξιχνίαση της κινηματογραφικής αρπαγής στην «καρδιά» του Πειραιά.

Επίσης στο μικροσκόπιό τους έχει μπει το υλικό από τις κάμερες αλλά και οι καταθέσεις των μαρτύρων που ίσως δώσουν κάποιο στοιχείο για την ταυτότητα των δραστών, ή τα κίνητρά τους.

Τα δύο τελευταία 24ωρα, μέλη της οικογένειας του Νίκου Μαυρίκου περιμένουν πάνω από το τηλέφωνο σε περίπτωση που οι δράστες επιχειρήσουν να επικοινωνήσουν με τους δικούς του ανθρώπους.

Δύσκολες ώρες για την καλλονή σύντροφο του επιχειρηματία

Δύσκολες στιγμές βιώνει η νεαρή Χρύσα Δρακάκη, καλλονή σύντροφος του 51χρονου επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου για τα τελευταία δύο χρόνια.

Η πρώην Playmate, σύμφωνα με τις πληροφορίες, διατηρεί δεσμό με τον κ. Μαυρίκο εδώ και δύο χρόνια. Η σχέση τους ήρθε λίγο μετά τον χωρισμό του επιχειρηματία, ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών.

Το ζευγάρι βρισκόταν στην Παύλιανη τις ημέρες των Χριστουγέννων, όμως επέστρεψαν στον Πειραιά για να γιορτάσουν την έλευση της νέας χρονιάς με τους γονείς του 51χρονου. Η καλλονή βρισκόταν στο σπίτι, όταν οι άγνωστοι πραγματοποίησαν την κινηματογραφική απαγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου