Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Μπάμπι Κριστίνα Ένγκελχαρντ: Η ανήλικη κρυφή ερωμένη του Γούντι Άλεν

Το πρώην μοντέλο, ισχυρίζεται ότι ενώ ήταν ανήλικη, ξεκίνησε μία κρυφή ερωτική σχέση με
τον διάσημο σκηνοθέτη - Ο δεσμός τους κράτησε οκτώ χρόνια - Αποκάλυψε πιπεράτες λεπτομέρειες έπειτα από 42 χρόνια σιωπής
Σε ηλικία 16 ετών, ήταν η κρυφή ερωτική μούσα του 41χρονου τότε σκηνοθέτη Γούντι Αλεν.
Σε μια χειμαρρώδη συνέντευξή της στο περιοδικό «Hollywood Reporter», η Μπάμπι Κριστίνα Ένγκελχαρντ, πρώην μοντέλο, ισχυρίζεται ότι ενώ ήταν ανήλικη, ξεκίνησε μία κρυφή ερωτική σχέση με τον διάσημο σκηνοθέτη.

Ο ερωτικός τους δεσμός διήρκεσε οκτώ χρόνια και στο κρεβάτι τους προστέθηκαν αιθέριες υπάρξεις, ακόμη και η σύντροφος του Γούντι Άλεν, Μία Φάροου.

Το κίνημα κατά της σεξουαλικής κακοποίησης #MeToo άνοιξε το...στόμα της 58χρονης σήμερα Μπάμπι Κριστίνα Ένγκελχαρντ, η οποία, όπως αποκαλύπτει, είχε επί οκτώ χρόνια «ανάρμοστη σχέση» με τον διάσημο σκηνοθέτη και συμμετείχε σε «ερωτικά τρίγωνα» για να μην τον χάσει...
«Ενώ ήμουν μοντέλο, τον προσέγγισα στη Νέα Υόρκη και του έδωσα το τηλέφωνό μου»..., λέει στο περιοδικό εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους προέβη στις πιπεράτες αποκαλύψεις ύστερα από 42 χρόνια σιωπής.

«Αυτό που με έκανε να μιλήσω είναι ότι σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να δώσω μια προοπτική», δήλωσε η Ένγκελχαρντ. «Δεν θέλω να του επιτεθώ και δεν το κάνω για να τον μειώσω. Μιλώ για μία ιστορία αγάπης. Αυτό που με έκανε αυτή που είμαι σήμερα. Δεν μετανιώνω», προσθέτει.

Η συνάντηση του ζευγαριού γινόταν μόνο στο διαμέρισμά του κι ένα χρόνο αφότου ξεκίνησε η σχέση τους, ο Αλεν της έφερνε δύο «όμορφες, νεαρές κυρίες» για ερωτικά τρίγωνα. Τέσσερα χρόνια αφότου ξεκίνησε η σχέση τους, ο σκηνοθέτης τη γνώρισε στην σύντροφό του και ηθοποιό Μία Φάροου.

Η Μπάμπι δεν είπε όχι σε «ερωτικό τρίγωνο» με τον Γούντι Αλεν και τη Μία Φάροου, επειδή φοβόταν πως αν δεν το έκανε κινδύνευε να τον χάσει.Κι όταν τελείωσε η σχέση τους, αισθάνθηκε ότι ήταν ένα παιχνίδι του.Υποστηρίζει επίσης ότι ο Γούντι Άλεν δεν τη ρώτησε ποτέ την ηλικία της αν και η ίδια τον είχε πει ότι ήταν ακόμα μαθήτρια στο Νιου Τζέρσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου