Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ: Για την αποκατάσταση της αλήθειας

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, σχετικά με το δημοσίευμα «132 εκατ. ευρώ για 43 νέα έργα σε 39 δήμους εκτός Σπάτων- Αρτέμιδος», σας ενημερώνω ότι ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος είναι ίσως από τους πρώτους Δήμους στη χώρα που εγκρίθηκε η χρηματοδότησή του. Είχε ολοκληρώσει τη μελέτη με αριθμό 69/2017, πριν την επίσημη ανακοίνωση της πρόσκλησης. 

 Η Πρόσκληση με αρ.πρωτ.18334 (10-05-2018), του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» του Άξονα Προτεραιότητας «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης» με τίτλο «Υποδομές ύδρευσης για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος για ανθρώπινη κατανάλωση», ανακοινώθηκε αρκετούς μήνες αργότερα. 
Η ήδη έτοιμη μελέτη επικαιροποιήθηκε και υποβλήθηκε για έλεγχο, αφού εγκρίθηκε προχώρησε σε δημοπράτηση. Αυτή τη στιγμή έχει γίνει η αξιολόγηση των προσφορών και σε ένα μήνα περίπου θα έχουμε ανάδοχο προκειμένου να ξεκινήσει η εγκατάσταση του εξοπλισμού. 

Ο Δήμος μας θα είναι ίσως ο πρώτος Δήμος στη χώρα που θα κάνει εγκατάσταση συστήματος τηλεελέγχου μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι. Το έγγραφο που συνυποβάλλεται αποδεικνύει ότι ο Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος πήρε από το Φιλόδημος 3.067.264€ (2.473.600€ χωρίς το ΦΠΑ). Περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό θα βρείτε αναλυτικά εδώ:
Αφήνουμε λοιπόν αυτούς που επιμένουν να ρίχνουν λάσπη να ακολουθήσουν το δρόμο τους που οδηγεί στο τέλμα.

16 σχόλια:

  1. ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημαρχε πιο απίθανη επική δήλωση αυτοκτονίας δεν έχει ξαναδεί ποτέ ο άοσμος όλος.
    Μας ομολογείς ότι πήρες 380.000€ με τη υπογραφή σου για το ΚΕ, άγνωστο πως το μοιράστηκες με τους άλλους εγκληματίες που ψήφισαν ΚΕ, γιατί αποκλείεται να μην πήρανε και αυτοί κάποιο μπόνους, για να ψηφίσουν ένα τόσο φρικτό Περιβαντολογικο έγκλημα.
    Δινεις και την αποκλειστικη ολιγολογία ότι είσαι Εσυ ο εγκληματίας,
    <.... ανακοινώθηκε αρκετούς μήνες αργότερα..>
    Δλδ Εμεις σε κάναμε δήμαρχο γιατί σε αντίθεση με τον Κατσαλιρο, μας υποσχέθηκες ΟΧΙ ΚΕ και μέσα στην αγωνιά μας σε πιστέψαμε και τώρα μας δείχνεις με αποδείξεις πια γιατί κατοικείς στο Πικερμι και ΟΧΙ κάπου εδώ μέσα στα όρια του δήμου που είσαι Δημαρχος.
    Υπόγραψες να καταστραφούν τα πάντα με την κατασκευή ΚΕΛ, για να γίνουν κάποιοι συγγενής σου πλούσιοι, άρα θα πάρεις και από εκεί μερίδιο.
    επίσημα όμως έδωσες ΚΕ και πήρες σαν αντάλλαγμα, την αποτυχημένη λύση της τεχνολογίας, την τηλεμετρική μέτρηση κατανάλωση του νερού.
    Δλδ ΟΛΟ το Δικτυο ανακαινίστηκε πλήρως στην Δημαρχεια σου, δεν υπάρχει καμιά παλιά σωλήνα, δεν θα ανασπάσει Ποτε σωλήνα στα επόμενα 10-15 χρόνια γιατί ΟΛΟ το Δικτυο είναι καινούργιο και τώρα πλέον, αφού εξασφάλισες την ποιότητα του νερού που πίνουμε, έφτασε η ώρα να βάλεις και τηλεμετρία?
    Να το πούμε σε άπλα ελληνικά της πιάτσας.
    Αγορασες μάλλινα γάντια σε τροπικό κλίμα και θα τα χρεώσεις χρυσά στους δημότες άλλα αυτοί δεν έχουν ούτε χέρια να βάλουν τα άχρηστα αξεσουάρ.
    Ολοι λένε ότι είσαι βλάκας, απατεώνας κοκ άλλα εγώ νομίζω ότι είσαι τρελός και θέλεις ψυχιατρική παρακολούθηση.
    Προδιεγραψες το μέλλον σου ισόβια σε φυλακή και άτα σε Ψυχιατρικο ίδρυμα.
    Μας απάλλαξες ακόμα και από την σκέψη να σε δούμε
    ξανα υποψήφιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέπουμε άρχισαν τα προεκλογικά τύμπανα του πολέμου. Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι και φιλές και φίλοι των υποψηφίων δημάρχων, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. Μη συνδέεται την προεκλογική σας στάση με το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι όταν ελάχιστοι δημοτικοί σύμβουλοι και παρατάξεις από το 2006 (μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού, έμειναν όρθιοι να λένε ΟΧΙ στο ΚΕΛ, ενώ οι ελάχιστοι αρνητές, γνώριζαν ελάχιστα για να στηρίξουν τη λύση Ψυττάλεια.
    Και επειδή – μην κρυβόμαστε στον μικρόκοσμο που ζούμε – είναι γνωστό ότι μόνο η φερόμενη ως υποψήφια Δήμαρχος κα Αννα Ραφτοπούλου ανακινεί το θέμα του ΚΕΛ, γιατί απλούστατα δεν έχει τίποτα άλλο να πει αυτοδιοικητικά, σας επισημαίνουμε ότι και αυτή έχει ψηφίσει από 10.9.2012 τη λύση ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι και μάλιστα εκθειάζοντας τη λύση να αναλάβει την επιστημονική στήριξη του έργου το Πολυτεχνείο, ψηφίζοντας και αυτή τη σκανδαλώδη τότε σύμβαση
    Και για να μην προστρέξουν κάποιοι αφελείς από την ΑΝΑΣΣΑ να διαψεύσουν, τους θυμίζουμε τα πρακτικά του Δ.Σ. Σπάτων – Αρτέμιδος της συνεδρίασης της 10.9.2012, όπου ψηφίστηκε και με την ψήφο της Ραφτοπούλου η απόφαση 206/2012 για «σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης συνεργασίας Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος και ΕΜΠ για την παροχή υπηρεσιών επιστημονικού συμβούλου για το θέμα της αποχέτευσης σύμφωνα με την εισήγηση της υπ’ αριθ. 87/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου»
    Και αν θέλετε να μάθετε τι έλεγε η εισήγηση της απόφασης 87/2012 του Δ.Σ. σας προτρέπουμε να πάτε στην παράγρ. 1 της σελ. 3 και στην παράγρ. στ της σελ. 4. Αναφέρει στην πρώτη το ΟΧΙ στην Ψυττάλεια και στη δεύτερη ΝΑΙ στο ΚΕΛ Πλατύ Χωράφι. Αυτή λοιπόν την απόφαση (για να είναι σίγουρη ότι θα εφαρμοσθεί καλά και εγγυημένα) ψήφισε και η κα Ραφτοπούλου να στηριχθεί με σύμβαση ανάθεσης παροχής επιστημονικών συμβουλών από το Πολυτεχνείο και η απόφαση αυτή έλαβε αριθμό 206/2012.
    Αν συνεχίσετε ή αν συνεχίσει η κα Ραφτοπούλου θα βγουν και τα σχετικά Πρακτικά του Δ.Σ. στον αέρα, αλλά και άλλες δυο τουλάχιστον περιπτώσεις που δεν δικαιολογούν καθόλου τους τόνους που έχει σηκώσει ξανά σήμερα, ότι δήθεν είναι καθαρή στην υπόθεση του ΚΕΛ. Έχει σκοντάψει για καλά. Και τα λέμε αυτά όχι γιατί συμφωνούμε με τη στροφή που έκαμε ο Δήμαρχος στο θέμα αυτό, αλλά γιατί τα πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους. Αυτά επί του παρόντος και αν χρειασθεί εδώ θα είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και γιατί ανώνυμε η επιλογή μας να είναι μόνο οι Μάρκου -Ραφτοπούλου ή άλλοι παλαιοί Δήμαρχοι ; δεν θα υπάρξουν άλλοι υποψήφιοι καθαροί και σοβαροί ; ή θα πρέπει να δεχτούμε το ΚΕΛ και τα απόβλητα του στην θάλασσα ;

      Διαγραφή
    2. Άν υπάρχουν καιρός είναι επιτέλους να τους μάθουμε, άντε μπαίνει Δεκέμβριος ένας μήνας μόνο για να τελειώσει και το 18.

      Διαγραφή
    3. Εν μέρει μπορώ να σου απαντήσω. Δηλαδή σε ότι αφορά τη φράση σου «ή άλλοι παλαιοί Δήμαρχοι ;», όπου σου λέω ναι, μπορεί να κατέβουν, πιστεύοντας ότι ξεχνάμε – και είναι βέβαια αλήθεια ότι ξεχνάμε ως λαός – αλλά σε ότι αφορά αυτούς τους παλιούς που εννοείς, για δες την κατά πλειοψηφία απόφαση του 159/2006 Δημοτικού Συμβουλίου Αρτέμιδος το 2006. Αυτοί που λες και εννοείς ψήφισαν ΝΑΙ για ΚΕΛ. Να σου θυμίσω το πιο τραγικό. Το 2012 όλοι μαζί αποφάσισαν ομόφωνα στο Δ.Σ. Αρτέμιδος (απόφαση αριθ. 72/2010) για ΚΕΛ, παρά το γεγονός ότι ο Δήμος είχε κερδίσει την υπόθεση απόρριψής του στο Συμβούλιο της Επικρατείας από το 2008. Να σου πω κι άλλα περί αποφάσεων και κωλοτούμπας το 2012, το 2013, το 2016 και το 2017 ; Μύλος, θα φρίξεις. Τελικά όλοι έχουν ψηφίσει κατά καιρούς και έτσι κι αλλιώς για ΚΕΛ ή Ψυττάλεια, εκτός 2-3 σταθερούς – νέους δημ. Συμβούλους του σημερινού δημοτικού συμβουλίου, αλλά κι αυτοί χωρίς άλλη ουσιαστική αντίδραση. Τώρα όσον αφορά το ερώτημα και την προσδοκία για τον καινούργιο, τον ικανό και τον καθαρό υποψήφιο, βάζεις δύσκολα και επ’ αυτού εγώ έχω ένα απλοϊκό ερώτημα. Θα δεχθεί ένα άνθρωπος που θα έχει αυτά τα προσόντα να εμπλακεί σε μια αβέβαιη διαδικασία με μεγάλη πιθανότητα να τον κατασπαράξουν τα λαμόγια και να στρέψουν ακόμα και τους πολίτες εναντίον του ; Ερώτημα για έξυπνους λύτες

      Διαγραφή
    4. ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΛΆΘΟΥΣ ΣΕ ΕΤΟΣ (σωστή η φράση που ακολουθεί):
      Το 2010 όλοι μαζί αποφάσισαν ομόφωνα στο Δ.Σ. Αρτέμιδος (απόφαση αριθ. 72/2010) για ΚΕΛ, παρά το γεγονός ότι ο Δήμος είχε κερδίσει την υπόθεση απόρριψής του στο Συμβούλιο της Επικρατείας από το 2008.

      Διαγραφή
  4. Η ΑΝΝΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ Η ΜΑΙΜΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η ΜΩΡΟ ΜΑΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΑΙΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΑΜΟ ΜΑΙΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ?
    ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΛΟΓΩ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΕΧΕΙ ΜΩΡΟ, ΕΧΕΙ ΔΗΘΕΝ ΣΥΖΥΓΟ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ. ΑΣ ΑΝΤΕΞΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ.
    ΘΑ ΘΗΛΑΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΔΣ? Η ΘΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΛΒΑΝΙΔΑ Η ΠΟΜΑΚΑ ΝΤΑΝΤΑ?

    ΤΟ ΚΕΛ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΩΡΑΙΤΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ.

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΝΑ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΩ.
    ΑΝ Ο ΠΟΜΑΚΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.

    ΤΟ ΚΕΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΣΩΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΤΟΠΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

    ΜΟΝΟ ΠΟΜΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΟΙ ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚ2Τ@ ΤΟΥ ΚΕ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.

    ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΞΕΤΣΙΠΩΤΗ ΑΝΝΑ ΚΟΚ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.
    ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΑΠΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΔΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΚ@ΗΤΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΓΑΖΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΟΛΩΝ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΒΡΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΝΩΡΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θες να πεις ότι θα εμφανιστεί ο άγνωστος σωτήρας μια βδομάδα πριν τις εκλογές και θα τα σαρώσει όλα σε 2 - 3 μέρες, να το πιστέψουμε?

      Διαγραφή
    2. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.
      Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΩ ΕΟΡΤΩΝ.
      ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ.
      ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ?
      ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ-ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ?

      Διαγραφή
    3. Φεβρουάριο σε οποιαδήποτε περίπτωση θέλει δεν θέλει θα εμφανιστεί.

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
      ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ.
      ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Η ΔΥ
      Η ΑΝΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
      Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΩΣ ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ.
      Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ.
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΕΤΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΟΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ.
      ΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ.

      Διαγραφή
  6. Λιγο-πολύ ΟΛΟΙ μας ξέρουμε γιατί αλήτες, συμμορίες έχουμε να κάνουμε, άλλα σαν τον Δ.Μαρκου άλλος αλήτης απατεώνας δεν έχει περάσει ΠΟΤΕ.
    Οπως λέει ο κλασικός ΑΝΩΝΥΜΟΣ που κατά περίεργο τρόπο είναι ο μοναδικός που έχει πάντα δίκιο και είναι 5-8 χρόνια μπροστά από όλους μας, είναι όλοι οι γνωστοί χρησιμοποιημένα χαρτομάντιλα και θα πάνε στον κάδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΠΟΛΗ. Ο/η Νέος/α Δήμαρχος πρέπει να είναι από Αρτέμιδα με τα εξής χαρακτηριστικά Έντιμος, γνώστης των προβλημάτων, να έχει όρεξη για δουλεια, να είναι κοντα στον πολίτη και να έχει βούληση να λύσει προβλήματα. Αν δεν τα έχει δυστυχώς η Αρτέμιδα θα βυθισθεί περισσότερο και θα έχομε μια πόλη δύο ταχυτήτων. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος να βγεί Δήμαρχος από Αρτέμιδα. Οχι άλλη μια χαμένη τετραετία. ΔΕν συμφωνείτε? Όλα τα άλλα είναι κιτρινισμός και εμπάθεια. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Δημος είναι ένας και τα προβλήματα είναι όλων των δημοτών Σπατα-Αρτεμιδα.
    Αν είναι κανονικός Δημαρχος και όχι ανίκανος η κομμώτρια τότε ίσως βελτιώσει κάποια σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι δημότες. Αυτη η διχαστική στάση φέρνει ανίκανα ανδρείκελα τύπου Μητσοκλεφτη,τυρακη κλιπ κλιπ.
    ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΘΕΛΟΥΜΕ όχι ΔΥ υπάλληλο, που μενει στο Πικερμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου