Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Σοκ στο χώρο της Τέχνης για τον αριστούχο του θεάτρου Κουν που αποπειράθηκε να βιάσει οδηγό ταξί


Μάλιστα, με εισαγγελική διάταξη τα στοιχεία και η φωτογραφία του δημοσιοποιήθηκαν.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ο 29χρονος «συνελήφθη την 13-11-2018 στους Αμπελόκηπους για υπόθεση βιασμού, καθώς κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ημεδαπού», ενώ «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις».


 


Και ποιος είναι αυτός ο 29χρονος; Είναι ο Γιώργος Καρκάς, είναι ηθοποιός και μάλιστα, αριστούχος του Θεάτρου Τέχνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος ταξιτζής παρέλαβε τον εικονιζόμενο και φερόμενο ως δράστη, με σκοπό να τον μεταφέρει στους Αμπελοκήπους.

Ο οδηγός ταξί ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι όταν έφτασαν στο σημείο προορισμού τους περίμεναν άλλοι τρεις άνδρες, οι οποίοι του πρότειναν να συνευρεθούν ερωτικά. Οπως υποστήριξε, αρνήθηκε και- χωρίς να αποβιβαστεί ο 27χρονος πελάτης του, ο οποίος φέρεται να είχε κάνει χρήση ουσιών- απομακρύνθηκε από το σημείο. Η «κούρσα» κατέληξε τελικά στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον ταξιτζή, ο 27χρονος πελάτης του έδειχνε να έχει χάσει τις αισθήσεις του. Ομως, και ο ίδιος ο ταξιτζής, άρχισε να νιώθει επίσης δυσφορία και αφού έκανε εμετό, έπεσε λιπόθυμος στο έδαφος.

Οι γιατροί έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ο ταξιτζής ανέκτησε τις αισθήσεις του, αλλά δήλωσε στους γιατρούς ότι αισθανόταν μουδιασμένα τα άκρα του. Οταν συνήλθε, άρχισε να φωνάζει κατά του πελάτη του και να τον χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές. «Αλήτη τι μου έδωσες;», φώναζε.


 
 
 


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο οδηγός ταξί αισθανόταν ότι ο 27χρονος πελάτης του, τον χάιδευε και δήλωσε στους γιατρούς ότι πονούσε. Κατά τις ίδιες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον οδηγό ταξί, τον βρήκε σεξουαλικά κακοποιημένο. Η κατηγορία που προσάπτει εξάλλου η Αστυνομία στον Γεώργιο Κάρκα, είναι για βιασμό.

Για το συμβάν κλήθηκαν στο νοσοκομείο οι άνδρες της Ασφάλειας Αμπελοκήπων, οι οποίοι συνέλαβαν τον πελάτη, καθώς είχε πάνω του ναρκωτικές ουσίες και ένα σπρέι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου