Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Στις 17 Δεκεμβριου 2018 ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ το εργο της ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ του Δημου Παλληνης

Το τελευταίο σημαντικό βήμα που σηματοδοτεί και την έναρξη της κατασκευής του μεγάλου έργου της αποχέτευσης λυμάτων είναι πλέον πραγματικότητα! Δείτε την Ανακοίνωση του Δήμου Παλλήνης:
Στις 17 Δεκεμβρίου ορίστηκε να γίνει η δημοπράτηση, από την οποία θα αναδειχθεί η εργολήπτρια εταιρεία που θα αναλάβει την κατασκευή όλου του έργου της αποχέτευσης του Δήμου Παλλήνης.

Σήμερα, όλοι μας ανεξαιρέτως, ως κάτοικοι αυτού του μεγάλου Δήμου, έχουμε κάθε δικαίωμα να χαιρόμαστε γι αυτή την εξέλιξη. Μια εξέλιξη που δικαιώνει στην πράξη την επιλογή της δημοτικής αρχής, να απεμπλακεί η αποχέτευση του Δήμου Παλλήνης από το μέχρι και σήμερα ανύπαρκτο Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων Βορείων Μεσογείων (Κ.Ε.Λ Ραφήνας) και να αποχετευτεί στο Κ.Ε.Λ Ψυτάλλειας. 
Η σημερινή πραγματοποίηση αυτής της επιλογής, είναι το αποτέλεσμα μίας μεγάλης, επίπονης και διαρκούς προσπάθειας, η οποία, παρά τις τεράστιες δυσκολίες που συνάντησε, σήμερα γίνεται πραγματικότητα.

Την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018, το Δ.Σ της ΕΥΔΑΠ με την υπ΄ αριθμόν 19897/ 2018 ομόφωνη απόφασή του, ενέκρινε τα τεύχη δημοπράτησης του έργου “Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων Δήμου Παλλήνης – Κωδικός Έργου Κ.Α 453”.


Την παραπάνω απόφαση ακολούθησε ο προσδιορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής της δημοπράτησης για τις 17 Δεκεμβρίου 2018.

Την ολοκλήρωση της διαδικασίας δημοπράτησης και ανάδειξης του αναδόχου (του κατασκευαστή του έργου), και την υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης, ακολουθεί η εγκατάσταση της εργολήπτριας εταιρείας στα εργοτάξια.

Το έργο περιλαμβάνει τόσο την κατασκευή του κεντρικού αγωγού που θα οδηγεί τα λύματα στο Κ.Ε.Λ Ψυτάλλειας και θα διασχίζει 3 Δήμους για να συνδεθεί στον κεντρικό αποχετευτικό αγωγό Κ.Α.Α στη Λεωφ. Κηφισίας (“Σίδερα” Χαλανδρίου), όσο και το δευτερεύον δίκτυο σε όλο το Δήμο, καθώς και τις συνδέσεις με τα ακίνητα.

6 σχόλια:

  1. Νιώθω μεγάλη πίκρα και μοναξιά (χιλιάδες σελίδες μου, σε Προσφυγές, Ενστάσεις και αναφορές στον Εισαγγελέα) και τελικά συκοφαντημένος, όταν είναι φανερό ότι η λύση σύνδεσης με τις ΕΕΛ Ψυττάλειας ήταν εφικτή, αλλά παρόλα αυτά από το 2006 τα επίσημα τοπικά όργανα ελάμβαναν αντίθετες αποφάσεις χτίζοντας τελικά, αργά – αργά, τη λύση ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι (Αποφάσεις που ελάχιστοι αιρετοί δεν ψήφισαν). Δείτε τις σχετικές – αντίθετες με τη λύση Ψυττάλειας - αποφάσεις και θα εκπλαγείτε και εφόσον κάτι δεν καταλαβαίνετε εδώ είμαστε.
    Έχουμε και λέμε λοιπόν :
    1) Απόφαση Δημ. Συμβουλίου Αρτέμιδος με αριθ. 159/13.7.2006,
    2) Απόφαση Δημ. Συμβουλίου Αρτέμιδος (Ομόφωνη !) με αριθ. 72/19.4.2010, 3) Απόφαση Δημ. Συμβουλίου Σπάτων - Αρτέμιδος με αριθ. 87/2.4.2012 [ΑΔΑ: Β4Ω3Ω1Χ-ΩΦΖ],
    4) Απόφαση Δημ. Συμβουλίου Σπάτων - Αρτέμιδος με αριθ. 206/10.9.2012 [ΑΔΑ: Β4ΤΜΩ1Χ-7ΨΕ],
    5) Απόφαση Δημ. Συμβουλίου Σπάτων - Αρτέμιδος με αριθ. 380/11.11.2016 [ΑΔΑ: 6ΞΥΤΩ1Χ-Σ4Ι],
    6) Απόφαση Δημ. Συμβουλίου Σπάτων - Αρτέμιδος με αριθ. 124/20.4.2017 [ΑΔΑ: ΨΡΣΖΩ1Χ-Θ3Ι] και
    7) Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος με αριθ. 472/29.9.2017 [ΑΔΑ: 7ΔΝΖΩ1Χ-ΩΛΠ].
    Χιλιάδες σελίδες με προσφυγές και μια τεράστια ποινική δικογραφία, κλπ, κατά όλων αυτών και άλλων ενεργειών της Κεντρικής Διοίκησης (που κάποιες μάλιστα τις κερδίσαμε, αλλά …..) και στο τέλος ήλθαν ακόμα και οι εκπρόσωποι της τοπικής «κοινωνίας των πολιτών», δήθεν αγωνιστές και αγωνίστριες να μου πουν και εγγράφως ότι ήμουν «αναρμόδιος» (βλ. έγγραφο 210/29.11.2017 έγγραφο του ΠΣΠΑ) και δεν μίλησε, ούτε αντέδρασε κανείς για το «όπλο» που δόθηκε στον αντίπαλο !
    Για όλα αυτά τα τόσο σοβαρά ζητήματα για τη ζωή μας στην περιοχή, κανένας (πλην ελαχίστων) δεν ρώτησε για λεπτομέρειες, φυσικά ούτε οι σύλλογοι.
    Λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις άδικο και αμνησία.
    Όλο τον καιρό συνεργάστηκες με Όλα τα Λαμογια, κολλητος συνεργάτης σου είναι ο Απριλιανός Αλήθεια, προσπάθησες να εκλεγείς με τον απατεώνα Δ.Μάρκου.
    Ναι παραδεκτό άλλαξες στάση και πορεία τώρα, αλλά δεν φτάνει για να ξεχάσουμε ότι είσαι ανίκανος να τελειώσεις μια δουλειά.
    Η Πάτσι και η συμμορία της γιατί είναι ακόμα έξω?
    Δ.Μαρκου,Γιαννατος,Λαμπρου,Νομικος,Φιτρος.
    τεσπα ΟΛΗ η συμμορία γιατί δεν απολογείται στον εισαγγελέα ήδη?
    Έκανες πολύ αφανές έργο μεν, άλλα δεν κάνεις αυτό που ζητά ο απλός δημότης ΚΑΘΑΡΣΗ.
    Αν τσακίσεις νόμιμα τα Λαμογια είσαι δήμαρχος την πρώτη Κυριακή με τρελό νούμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 17.6.2018/4:01 μ.μ. μη γίνεσαι τόσο άδικος, όταν από το 2000 παραμένω σταθερός στις απόψεις και στον αγώνα μου σε όλα και μην αγνοείς το γεγονός οτι και ορισμένοι λειτουργοί της δικαιοσύνης δεν στέκονται πλάϊ μου στις κρίσιμες στιγμές. Δες και τα εμπόδια που αντιμετωπίζω με βάση την τελευταία ανάρτηση που έκαναν τα blog "anatakti.gr" και "rpn.gr" (https://anatakti.blogspot.com/2018/10/blog-post_775.html#more), όμως παρόλα αυτά συνεχίζουμε, μόνοι και καθαροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποθουλάκη είσαι τις πιο πολλές φορές μόνος με απέναντί σου τα θηρία της λαμογιάς. Σου την έφεραν για το αεροδρόμιο και το ΚΕΛ, σε πούλησαν οι σύλλογοι σφραγίδες της Αρτέμιδος της Πίτσι και των άλλων φίλων της και φιλενάδων. Αν τα καταφέρεις θα είναι θαύμα. Όσο για τον Απριλιανό εκδότη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ καλά κάνεις και γράφεις εκεί ότι είναι για την στήριξή σου και την στήριξη των υποθέσεων που παλεύεις. Μην ακούς τι σου λένε σ' αυτό, σου είναι χρήσιμη η δημοσιότητα γι' αυτό κάνε συμβιβασμό ως προς τον βλάκα αυτής της εφημερίδας. Ποιος θα ήξερε σήμερα τι λες αν δεν υπήρχε το μέσο αυτό ; Πρέπει να έχεις πρόσβαση σε όσα μέσα μπορείς, αλλιώς θα σε πνίξουν αμέσως στην αφάνεια και θα διαβάζουν όλοι μόνο τις παπαριές του Πνευματικάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν καταλαβαίνω τι έχετε πάθει με τον ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ? Δεν είναι Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος, Δημ Σύμβουλος. Ο ρόλος του θεσμικά είναι άλλος. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Δεν νομίζω ότι θα βγεί κάτι καλό με το να τον πολεμάτε. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστό και ηθικό αυτό φίλε, άλλωστε το συμφέρον μας ως απλών πολιτών είναι να είμαστε μαζί του και όχι να τον πολεμάμε σαν αυτές τις τρελές κυρίες που η μωροφιλοδοξίες τους και η ασχετοσύνη τους οδηγούν την Αρτέμιδα χρόνια τώρα στον γκρεμό. Ο συμπαραστάτης έχει δείξει δείγματα γραφής, είναι σταθερός στο θέμα της Ψυττάλειας και απέδειξε οτι δεν τα παρατάει και όταν μένει μόνος του. Το ίδιο κάνει και με το αεροδρόμιο και μα τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών. Δεν πρέπει να επικρατήσει η λόξα της κάθε Πίτσι, της κάθε Έμφια, κλπ, που οι κακόμοιρες φοβούνται μην τους πάρει τη δόξα και τον πολεμούν. Αστεία πράγματα. Ας σοβαρευτούμε κι ας αφήσουμε τον άνθρωπο που έχει αποδείξει οτι ξέρει να κάνει το καλό. Νομίζω είδατε όλοι τελευταία τι"μάθημα" έδωσε σε μια εισαγγελέα που την πήγε στον Εφέτη. Τα γεγονότα μιλούν................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου