Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Νέες αντιδράσεις από Ράικου για τον σύζυγό της και τη σχέση του με τη Novartis

Αυτή τη φορά, κύκλοι της κυρίας Ράικου, που έχει διατελέσει και εισαγγελέας Διαφθοράς, δίνουν έντονη πολιτική διάσταση στο όλο θέμα, καθώς αποδίδουν τα δημοσιεύματα σε «προεκλογικά τεχνάσματα με κοντά ποδάρια»

Την εκ νέου αντίδραση της εισαγγελέως κυρίας Ελένης Ράικου προκαλούν, σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντός της, τα δημοσιεύματα που εξακολουθούν να εμφανίζουν τον σύζυγό της, γιατρό στο επάγγελμα, να έχει σχέση με την υπόθεση της Novartis.

Αυτή τη φορά, κύκλοι της κυρίας Ράικου, που έχει διατελέσει και εισαγγελέας Διαφθοράς, δίνουν έντονη πολιτική διάσταση στο όλο θέμα, καθώς αποδίδουν τα δημοσιεύματα σε «προεκλογικά τεχνάσματα με κοντά ποδάρια».

Μάλιστα, κάνουν λόγο για πολιτική δίωξη της ίδιας, «φωτογραφίζοντας» συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο, όπως λένε, βρίσκεται πίσω από τα «fake news».

Όπως, δε, χαρακτηριστικά αναφέρουν κύκλοι της εισαγγελικής λειτουργού: «Αποκαλύφθηκε σήμερα η πολιτική δίωξη που υφίσταται με τη συνδρομή του «Ρασπούτιν», όπως αρέσκεται να αυτοαποκαλείται, ο οποίος στην προσπάθεια του να διασωθεί κατασκεύασε άλλη μία μυθοπλασία για έμβασμα - εμβάσματα σε λογαριασμό του συζύγου της στο Ηνωμένο Βασίλειο χιλιάδων ευρώ. Τα fαke news όμως, ως προεκλογικά τεχνάσματα έχουν κοντά ποδάρια. Έρχεται η κατάλληλη ώρα που θα λογοδοτήσουν όσοι κατασκευάζουν κατ’ επάγγελμα ψευδείς ειδήσεις... Η ίδια έχει μεγάλη υπομονή και δεν βιάζεται».

Βασιλική Κόκκαλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου