Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ: 3η Αλλαγή Αντιδημάρχων

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ: 3η Αλλαγή Αντιδημάρχων
Στο Δημοτικό συμβούλιο της 03/08/2018 ο Δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου ευχαρίστησε την κ Ιωάννα Μωραΐτη, τον κ Σωτήρη Δώρο και τον κ Δημήτρη Στάμου και για τη διάρκεια της θητείας τους ως Αντιδήμαρχοι.
Τόνισε ότι η δουλειά τους ήταν καθοριστική αφού με ζήλο και με επιμέλεια ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της εργασίας με προσφορά πέρα από τις τυπικές τους υποχρεώσεις, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες με μεγάλη υπευθυνότητα και με αποτελεσματικότητα. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό που τηρήθηκε η συναινετική διαδικασία όπως από κοινού είχε αποφασιστεί και έτσι δίνεται η δυνατότητα και σε άλλους δημοτικούς συμβούλους να αναλάβουν περισσότερα καθήκοντα σε θέσεις ευθύνης. Οι νέοι αντιδήμαρχοι είναι οι κκ Πηνελόπη Λίγα, Σωτήρης Γιαννάτος και Ιωάννης Μπασινάς.

Επίσης την Τετάρτη 08/08/2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Σπάτων -Αρτέμιδος, Δημήτρη Μάρκου, και του νέου αντιδημάρχου αρμόδιου για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, Σωτήρη Γιαννάτου.

Στη συνάντηση είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής στον τομέα ευθύνης που αναλαμβάνει ο κ. Γιαννάτος.

Ο κ. Γιαννάτος ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη του και εξέφρασε την πρόθεση του να εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Δημοτικό Σύμβουλο, Γεώργιο Μπέκα, ο οποίος είχε προταθεί για τη συγκεκριμένη θέση, αλλά τελικά δεν τη δέχτηκε για προσωπικούς λόγους. Ο κ. Γιαννάτος υπογράμμισε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, που είναι μέλος μιας Δημοτικής Αρχής, τα μέλη της οποίας βάζουν από όλα το καλό του Δήμου, και όχι πιθανές προσωπικές φιλοδοξίες.

Από μεριάς του, ο Δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του, όπως και σε όλους τους νέους Αντιδημάρχους, ενώ τόνισε ότι «Χαρακτηριστικό τις σημερινής Δημοτικής είναι ο ειλικρινἡς διάλογος ανάμεσα στα μέλη της τα οποία είναι ισότιμα και από κοινού συμμετέχουν στον καθορισμό των Προτεραιοτήτων του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος».

Πηγή: www.spata-artemis.gr

Από ότι φαίνεται, από τους πέντε συνολικά Αντιδημάρχους, στην θέση τους παραμένουν οι Αντώνης Τούντας και Αντώνης Νομικός.

11 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΑΠΑΕΤΩΝΑ ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ. Ο ΜΕΣΙΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΘΟΥΝ.
    ΜΗΤΣΟΛΗΣΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΟΥΡΝΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΚΟΛΗΤΗ ΤΗΣ ΧΟΝΤΡΗΣ ΚΥΡΑΣ ΜΑΡΩΣ ΞΕΦΤΛΙΣΕ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΣΙΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.
    ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΜΑΣ
    ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεφτιλιστικαν όλοι οι θεσμοί!
    Λιγκου Νοσοκόμα !!, Γιαννατος ο όχι Κ Ε. Λ. στο πλατύ χωράφι και μισό παλαβος! !Μπασινας τελοιοφητος του Πανεπιστημίου Καρύστου! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ τρεις του Γυμνασίου ένας του Δημοτικού και ένας μισοτρελος! !
      Τώρα εμείς περιμένουμε αυτοί να μας σώσουν! !!ΤΡΟΜΆΡΑ ΜΑΣ!!!!

      Διαγραφή
  4. για να είσαι δήμαρχος θέλεις μονό ψήφους, δεν χρειάζονται άλλα προσόντα ούτε σπουδές.
    Το έγινες δήμαρχος σημαίνει ότι μπορείς να διαχειριστείς τα προβλήματα του δήμου σου, επιλέγοντας τα κατάλληλα άτομα για την κάθε θέση που μπορεί να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες.
    Δ.Μάρκου ανίκανος,βλακας,τεμπελης, ξένος, αυτός δεν μπορεί να ξεχωρίσει δυο γάιδαρων άχερο, πως να ξεχωρίσει άτομα?
    άλλα και που να τα βρει τα άτομα? 21 λαμόγια είναι η παράταξη του, άλλα για αυτό φταίμε ΕΜΕΙΣ.
    τον Δ. ΜΑΡΚΟΥ τον ξέραμε ότι είναι ανίκανος τεμπέλης, λαμογιο, όπως ξέραμε όλη την συμμορία του ότι είναι λαμόγια ανίκανοι.
    Εμεις φταίμε που έχουμε αυτόν τονπετσινο για Δημαρχο και όλα αυτά τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να είσαι ΔΉΜΑΡΧΟΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ δεν θέλεις ψήφους! !
      Θέλεις ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΌΡΟΥΣ!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Μόδα βλέπετε μόδα, ότι λέει η μόδα ο ΣΚΑΙ και οι διαφημίσεις, ο Ψινάκης πως βγήκε είχε κανένα προσόν? Επειδή είναι κολλητός του Ρουβά, κανένα άλλο προσόν!

      Διαγραφή
  5. Ο ΨΗΝΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΡΑΔΟΥΔΙΣΤΕΣ ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.

    ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΡΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΡΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπω παρακολουθείς το fb της Άννας με μεγάλη προσοχή...μπραβο

      Διαγραφή
    2. H ANNA είναι προκλητικά άσεβης στο fb, είναι αδύνατον να μην δει κάποιος κουμπαροκαταστασεις και όλες τις ανοησίες που ανεβάζει. Ολα τα μοτσάρει φάτσα κάρτα στον τοίχο της, θες δεν θες θα τα δεις. Αλλα τον γάμο της μαϊμούς συμβίωση με παρόντα το Λιωμενο Μπορνουζι γάργαρα ? Η Αννα κινείται γράφει σαν λουτοαια κυράτσα που τέλειωσε τρίτη δημοτικού.

      Διαγραφή
  6. Βουλευτής θα ήταν πολύ καλή ιδέα να γίνει ο Ψινάκης αλλά ύστερα από αυτό που έγινε με την πυρκαγιά κάηκε και ο ίδιος πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου