Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Κρήτη: Βρήκαν ποιος πυροβόλησε τον ξενοδόχο στην Γεωργιούπολη

Το περιστατικό έγινε πριν από έντεκα μέρες μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πελατών του ξενοδοχείου – Μετά την ταυτοποίηση, γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη
Ταυτοποιήθηκε ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας Χανίων ο άνδρας που πυροβόλησε πριν από ένδεκα ημέρες, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πελατών του τον 48χρονο ιδιοκτήτη ενός ξενοδοχείου στην περιοχή της Γεωργιούπολης στον Αποκόρωνα. Όμως, δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Ως δράστης φέρεται ένας 47χρονος Έλληνας ο οποίος, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, είχε πλησιάσει λίγο μετά τις 10 το πρωί της 19ης Μαΐου τον 48χρονο και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ. Ο ξενοδόχος είχε σταθεί τυχερός, καθώς η σφαίρα από το όπλο του «πιστολέρο» τον τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι, ενώ ο δράστης έσπευσε αμέσως να εξαφανιστεί τρέχοντας.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, φέρεται να δήλωσε ότι δεν γνώριζε τον δράστη ούτε είχε προηγούμενα με κάποιον. Στο πλαίσιο της προανάκρισης προέκυψε η ταυτότητα του 47χρονου, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ωστόσο, η έρευνα συνεχίζεται για να αποσαφηνιστεί το κίνητρο της πράξης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου