Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Κρήτη: Ενέδρα θανάτου σε 52χρονο στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου


Άγνωστοι έκλεισαν το δρόμο στο θύμα που όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο έβγαλαν όπλα και άρχισαν να τον πυροβολούν στα πόδια
Σε ενέδρα θανάτου παραπέμπει το «θερμό» επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, όταν άγνωστοι πυροβόλησαν στα πόδια έναν άνδρα 52 ετών.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, το περιστατικό συνέβη το πρωί, όταν ο 52χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του και είδε σε ένα δρόμο του Μυλοποτάμου ότι άγνωστοι άνδρες του είχαν κλείσει το δρόμο.

Ο οδηγός σταμάτησε το αυτοκίνητό του κατέβηκε για να δει τι συμβαίνει. Οι άγνωστοι έβγαλαν όπλα και τον πυροβόλησαν στα πόδια, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας το θύμα αιμόφυρτο.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου και νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική με τραύματα στα πόδια.

«Ο 52χρονος άνδρας ήρθε σήμερα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου με τραύμα στο πόδι από σφαίρα. Ευτυχώς δεν φέρει σοβαρό τραύμα και δεν κινδυνεύει η ζωή του. Οι γιατροί φρόντισαν το τραύμα του και στη συνέχεια έγινε εισαγωγή στην Χειρουργική Κλινική για προληπτικούς κυρίως λόγους», ανέφερε στο cretapost.gr, ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Την ίδια ώρα, ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους δράστες εξαπέλυσαν οι αστυνομικές αρχές, που πραγματοποιούν έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου