Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΣτΔΕ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ - ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ - ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ - ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ - ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ, κ. Χ. ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ
Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης, κ.Ποθουλάκης στα πλαίσια της διαδικασίας διαμεσολάβησης για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης «Ομοσπονδίας», σε συνέχεια της εκ μέρους της συνεχιζόμενης άρνησης παροχής στοιχείων έστειλε επιστολή στον κ. Ιντζιπέογλου. 
Ήταν πρώην στέλεχος – εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών & Εκπολιτιστικών Συλλόγων Αρτέμιδος Αττικής.

Αφού τον ενημερώνει με έγγραφα σχετικά με Ομοσπονδία και του ζητάει πληροφορίες σχετικά με 4 επίσημα βιβλία και στοιχεία της εν αδρανεία Ομοσπονδίας, το καταστατικό και η σφραγίδα (παραθέτει την γνησιότητά της), τα οποία όπως ανέφερε στο παρελθόν, δεν του είχαν έως τότε ζητηθεί από κανέναν και δεν είχε υπάρξει δικαστική εντολή παράδοσής τους. 
Επί του ανωτέρω υπήρξε η από 8.11.2013 δήλωση του τελευταίου Προέδρου της Ομοσπονδίας, κ. Χαράλαμπου Καστάνου, ο οποίος τοποθετούμενος επί του τυπικού μέρους – διαδικασίας, δεν φαίνεται να αμφισβητεί τα περί βιβλίων, στοιχείων, σφραγίδας και αδράνειας, αλλά ενημερώνει ότι το περιεχόμενο του εγγράφου του κ. Ιντζιπέογλου, «ουδέποτε έλαβε γνώση, αλλά και ούτε ελήφθη καμία απόφαση περί του περιεχομένου του»

Ειδικότερα τον ρωτάει αν τέθηκε υπόψην του η διενέργειά της και η από 9.12.2012 «μεταβολή», που τον αναφέρει προσωπικά και αν έγινε ενώπιον δημόσιας Αρχής (προφανώς με την υπογραφή του;).


Σας παραθέτουμε ολόκληρη την επιστολή του:

38 σχόλια:

  1. Διαβάζοντας τα παραπάνω δεν έχω πλέον καμία αμφιβολία οτι πίσω από τον Συμπαραστάτη - Ποθουλάκη, βρίσκονται οδηγίες του Εισαγγελέα. Όπως όλοι μας βλέπουμε ο έλεγχος στρέφεται κατά του Δήμου και της Ομοσπονδίας, η οποία μη παραδίδοντας στοιχεία στον Συμπαραστάτη, επιβαρύνει σοβαρά τη θέση της και η τακτική της αυτή σίγουρα δεν μπορεί να είναι συμβουλή οποιουδήποτε σοβαρού δικηγόρου. Καίγονται χωρίς να το καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μια ακόμα φορά ο Ποθουλάκης αποδεικνύεται ότι είναι ένας καθαρός, ευθύς, ικανότατος και εντιμότατος άνθρωπος, σε μια πόλη όμως γεμάτη από λαμόγια. Μακάρι να τα καταφέρει να δώσει στον εισαγγελέα ότι χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρωτοκλασάτο στέλεχος της Ομοσπονδίας έλεγε χθες σε συμπολίτη ότι πιέσανε την Ραφτοπούλου να στηρίξει την Ομοσπονδία και τους Συλλόγους παίρνοντας δημόσια θέση και το έπραξε, όπως και ο πατέρας της κατά την κατάθεσή του στην προανάκριση, αφού άλλωστε κι αυτή υπήρξε Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, οπότε (λέει) τώρα θα την στηρίξουμε στις εκλογές, ενώ τον Δήμαρχο όχι.
    Έτσι για να καταλάβετε συμπολίτες τι συμβαίνει γύρο σας και τι θα συμβεί αν βγει η Ραφτοπούλου δήμαρχος. Τα πάντα θα ρυθμίζονται με βάση τους ψήφους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα αν ήταν καθαρή η Ομοσπονδία θα έπρεπε μετά χαράς να σπεύσει και να παραδώσει τα στοιχεία που ζητάει ο Συμπαραστάτης, αντί να κρύβεται και να μη συμμορφώνεται ούτε στα Εισαγγελικά έγγραφα. Δεν γίνεται η εποπτεύουσα Αρχή της Ομοσπονδίας (περιφέρεια) να δίνει στον Συμπαραστάτη οτι στοιχεία της ζητήσει, το ίδιο και ο επίσης ελεγχόμενος Δήμος Σ-Α και η Ομοσπονδία να αντιδρά ως πραγματικά υπαίτια παραβάσεων. Αυτά μετράνε πολύ αρνητικά σε βάρος της και σε βάρος των συλλόγων μελών της και απορώ γιατί δεν την συμβουλεύει ο δικηγόρος της. Εκπλήσσομαι επίσης για τη στάση της κας Ραφτοπούλου που βγήκε και καλύπτει αντί τουλάχιστον να περιμένει να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παπαριές του ποθουλακη είναι αυτά και της Ραφτοξεπουπολο.
    την απατη Καβουροχεχλωνα,σωματεια, συλλογους, ομοσπονδία, τα πέταξε στον κακό λύκο ο Μαρλαντησς με την μήνυση του.
    Κανενας ΠΟΤΕ μέχρι σήμερα δεν έκανε τέτοια καθαρή πράξη, Νομιμοτητας.
    Η ΚΟΜΟΡΑ Αννα ειρηνη κλπ κλπ να μην πανε Τιποτα στον ανακριτή, θα είναι ευχής έργο, έτσι θα φανε φυλακη μη εξαγοράσιμη.
    ΟΚ η Αννα παράνομη Προεδρινα, η Καβουροχελωνα τελείως απατεώνας, έφαγαν κάποια λεφτά, παράνομες πράξεις ποσα να τους ρίξει? 2-3 χρονια φυλακη?
    Δεν πανε τα χαρτιά δεν συμμορφώνονται στην απαίτηση του ανακριτή? ξεκινάνε με 10-12 χρονια κάθειρξη και άντε η καβουροχελωνα γριά είναι θα τα κακαρώσει, η γεροντοκόρη, θα φύγει στην Βραζιλια?
    ρεεε να μην πανε τίποτα να βρίσουν δημοσια και την Δικαιοσυνη να χορτάσουν ποινές και πρόστιμα.
    Αλλα ο παπάρας ο Ποθουλακης θέλει να πάρει έγγραφα να το παίξει μέγας και τρανός ο ξεφτίλας.
    ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ τους Γ@μησ3 το μαγαζί, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
    Ποθουλακη βλέπε να μαθαίνεις πως γίνονται οι δουλειες οι καθαρές, όχι οι παπαριές οι δικες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι παπαριες ειναι αυτες που γραφετε ολοι σας οτι γραφει ο μαρλαντης ολα του ποθουλακι ειναι ποιος ξερει με τι τον εκβιαζει αραγε ο μαρλαντης ειναι καλος εργοδοτης αυτα τα βαλατατε στο μυαλουδακι σαςρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεκοροιδα και οι παιζουν τους τιμιους μασαι η κατσικα ταραμα εεεφτυνει και τα κουκουτσια ρε κανετε πωσ τα ξερετε ολα φτου να μη σας ματιασω για την εξυπναδα σας.

      Διαγραφή
  6. ΤΟΝ Μ@Λ@ΚΑ ΚΑΝΕΙΣ? Η ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Μ@Λ@Κ@Σ?
    Η ΑΝΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΡΑΣ, Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε σεις ξεκουμπιστειτε από εδώ μέσα....Αισιχτιρ ανωμαλοι δικομανεις!!!Μήπως και μπουν εδώ μέσα τίποτα σοβαροί Άνθρωποι!!!
    Παλαβοι! Άκου λέει 10 -12 χρόνια καθυρξη!!!
    Που σας βρήκαμε για συμπολίτες μας?! Που να πάρει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σοβαρευτείτε όλοι και όλες σας και αφήστε τους κατ' αρμοδιότητα υπεύθυνους να κάμουν τη δουλειά τους. Ο ΜΑΡΛΑ έκαμε αυτό που έκαμε δηλαδή μια αίτηση στον εισαγγελέα, χωρίς ουσιαστικά στοιχεία. Μέχρι εκεί. Από εκεί και πέρα ανέλαβε ο Εισαγγελέας το ποινικό μέρος, ουδείς άλλος αρμόδιος επί αυτού. Στη συνέχεια ο Εισαγγελέας ψάχνει τις υπηρεσίες, δηλαδή τον Δήμο και την Περιφέρεια Αττικής που έχει και την ευθύνη των Σωματείων. Η περιφέρεια λοιπόν θα κάνει έλεγχο διοικητικό και διαχειριστικό στην Ομοσπονδία, ο δε Ποθουλάκης έλεγχο στον Δήμο για κακοδιοίκηση στην υπόθεση της συνεργασίας Δήμου - Ομοσπονδίας - συλλόγων. Το λέει ο νόμος, οτι αυτός ενεργεί μετά από καταγγελίες σε θέματα κακοδιοίκησης που εμπλέκεται ο Δήμος. Παλαβός δεν είναι όπως κάποιοι θα ήθελαν, απλά ξέρει να κάνει τη δουλειά του. Αν δεν ήξερε η Περιφέρεια δεν θα του έδινε στοιχεία, ούτε ο Εισαγγελέας εισαγγελικές παραγγελίες και διαβιβαστικά των εγγράφων του προς την Ομοσπονδία. Διαβάζετε και λίγο τα επίσημα έγγραφα που έχουν δημοσιευθεί. Από αυτά προκύπτουν οτι την βδομάδα των παθών αρχίζει και ο έλεγχος στα σωματεία και Ομοσπονδία. Αυτά ισχύουν και αφήστε τα 10 χρόνια κλπ φυλακή που γράφετε που γίνατε και δικαστές. Παραβάσεις φαίνονται πολλές, αλλά θα κριθούν αρμοδίως όχι από εσάς έτσι αυθαίρετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι όντως αυτή η τοποθέτηση σου είναι μια σοβαρή και ουσιαστικη τοποθέτηση!!!
      Τώρα ο κάθε Ασοβαρος γράφει ότι του κατέβει!
      Άκου λέει 10 12 χρόνια καθυρξη ! !
      Ούτε χρόνο, ούτε μύτη δεν θα ανοίξει.
      Απλά και Ναι έχουν μια σημασία και παίζουν έναν ρόλο διόλου ευκαφρονητο στην γνώμη που σχηματίζει ο κάθε πολίτης στα τεκτενομενα των Συλλογών της Πόλης μας!!!
      Οι όλες εξελίξεις των διαδραμαντιστετων!!

      Διαγραφή
  9. ΡΕΕΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΘΑΡΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΜΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ.
    ΕΣΥ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΤΗΝ ΑΠΑΥΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ.
    ΤΩΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΕ ΕΧΩΣΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΑΣΙΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΕ ΣΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΟΥ ΤΥΠΟΥ Η ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΗ ΑΓΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ.
    ΤΑ 10-15 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ.
    ΗΘΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΙ ΟΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΙΣΟΒΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΜΕΡΟΣ.
    ΑΝΤΕ ΜΑΚΑΚΑ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΔΙΚΟΜΑΝΗ ΘΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΠΟΥ ΣΦΟΥΓΚΑΡΙΖΕΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΦΑΝΕ 10-12 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πηγαινε να κάνεις καμία μυνηση στην γυναίκα σου! Γιατί από ότι καταλαβαίνουμε όλοι εδώ μέσα, μερικοί από εσάς (οι δικομανεις, εννοώ)Το μόνο που σας τρέφει και σας δίνει ζωή και χαρά εν είδη αυνανισμου είναι οι αλληλομυνησεις σας. (Ο πατέρας στον γιο η μάνα στην κόρη και ταναπαλιν!!!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΑ ΑΣΕ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΟ.
      ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΑΝΝΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΟΡΑ.
      Η ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΓΑΙΝΗ.
      ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΗΣ? ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ? ΓΡΑΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΡΙΣΗ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙ?
      ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΚΟΜΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑΣ

      Διαγραφή
  11. ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΣΩ ΌΤΙ ΣΤΑ ΣΠΆΤΑ, ΕΊΧΑΜΕ ΣΥΛΟΓΟ , ΠΟΥ ΓΙΑ ΈΝΑΝ ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΧΡΌΝΟ. ΔΕΝ ΚΡΆΤΗΣΕ ΚΑΘΌΛΟΥ ΒΙΒΛΊΑ . ΟΎΤΕ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΘΌΤΙ ΔΕΝ ΈΓΙΝΕ ΟΎΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΊΑΣΗ Δ. Σ. ΟΎΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΚΑΘΌΤΙ ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΉ ΤΟΥ ΟΎΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΊΟ ΕΣΌΔΩΝ ΕΞΌΔΩΝ!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΏΡΑ ΤΟΥ ΕΤΉΣΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΉ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ. .ΔΕΝ ΑΝΟΊΞΕ "ΜΎΤΗ"!!
    ΞΈΡΕΤΕ ΓΙΑΤΊ???
    ΓΙΑΤΊ ΌΤΑΝ Η ΓΕΝΙΚΉ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΔΙΑΠΊΣΤΩΣΕ ΌΤΙ Η ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ ΉΤΑΝ ΜΌΝΟ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΊΟΥ! ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕ ΗΤΑΝ ΜΌΝΟ Ο ΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΡΉΜΑΤΑ ΜΌΝΟ ΔΙΚΆ ΤΟΥ!!!ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ Η ΓΕΝΙΚΉ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΉΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΧΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΊΣΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΡΆΤΗΣΕ ΌΡΘΙΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΌΝΟ. ΌΣΟ ΔΗΛΑΔΉ ΉΤΑΝ ΚΑΙ Η ΘΗΤΕΊΑ ΤΟΥ!!!
    ΑΥΤΆ ΤΑ ΛΈΩ ΚΑΙ ΑΝΑΦΈΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΕΣΕΊΣ ΟΙ ΠΕΡΊΕΡΓΟΙ ΑΡΤΕΜΗΣΙΟΤΕΣ ,ΟΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΌΛΑ ΔΙΚΟΜΑΝΕΙΣ!!! (ΠΟΥ ΕΔΏ ΕΠΙΘΥΜΏ ΝΑ ΑΝΑΦΈΡΩ ΣΧΌΛΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΎ ΔΙΟΙΚΗΤΗ. ...ΌΤΙ ΚΎΡΙΕ ΤΟΥΝΤΑ (ΈΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ )ΕΥΤΥΧΏΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΈΒΑΛΕ 100 ΕΥΡΏ ΝΑ ΚΑΤΑΒΆΛΕΙ ΟΠΟΊΟΣ ΚΆΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΑΝΑΜΕ ΛΊΓΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΊΣΤΕΥΤΕΣ ΑΛΛΗΛΟΜΥΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟΝ ΚΑΤΟΊΚΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΡΙΜΑΔΟΠΟΛΗΣ , ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΕ ΑΡΤΕΜΗΔΑ !!!!!!!!
    ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΕΙΔΟΠΟΊΌΣ ΔΙΑΦΟΡΆ ΤΩΝ ΔΎΟ ΠΌΛΕΩΝ ΜΑΣ (ΣΠΑΤΑ -ΑΡΤΕΜΗΔΑ)!!!!(ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΤΑ ΑΝΈΦΕΡΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ )!!
    ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΟΦΕΊΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΊΣΩ ΌΤΙ Η ΑΡΤΕΜΗΔΑ ΠΈΡΑΝ ΤΩΝ ΠΟΛΛΏΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΔΙΕΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!!!
    ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΌΜΩΣ ΛΕΊΠΟΥΝ ΑΠΌ ΕΔΏ ΜΈΣΑ . . ΔΥΣΤΥΧΏΣ ....
    Υ Γ.
    Ο ΠΕΡΙΟΥ ΛΌΓΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ !ΕΊΝΑΙ Ο ΣΎΛΛΟΓΟΣ -ΣΩΜΑΤΕΊΟ ""ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ""
    ΣΤΟΝ ΟΠΟΊΟ ΒΈΒΑΙΑ ΕΊΧΑ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΤΙΚΗ ΤΙΜΉ ΝΑ ΠΡΟΈΔΡΕΥΣΩ ΓΙΑ ΔΎΟ ΘΗΤΕΙΕΣ! !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΚΑΙ ΑΓΓΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΚΑΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΟΥ ΑΗΤΗΤΟΥ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΆΔΕΣ (ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ) ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ; ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟΠΑΝΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ Η ΠΙΤΣΙΓΑΥΔΑΚΗ

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ!ΑΛΛΆ ΑΛΉΘΕΙΑ. ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΝΕΊΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΎΣΕΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΈΡΩ ΑΛΉΘΕΙΕΣ???
      ΜΙΑ ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΌΣΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΕΊΧΕ ΔΏΣΕΙ Ο ΤΌΤΕ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΜΟΥ ΠΆΝΩ ΑΠΌ 500.000 ΕΥΡΏ!!!
      ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΑΥΤΌ. ΤΗΝ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΔΗΛΑΔΉ ,ΤΙ ΈΧΕΙΣ Η ΤΙ ΈΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΊΤΕ???
      ΜΉΠΩΣ ΌΤΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΑΠΌ ΜΑΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΙΚΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΈΝΑ ΕΥΡΏ???ΑΝ ΝΑΙ, ΑΝ ΔΗΛΑΔΉ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΊΤΕ ΚΆΤΙ ΤΈΤΟΙΟ???ΜΕ ΠΛΉΡΗ ΝΥΦΑΛΙΟΤΗΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΒΡΊΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ 3 ΟΥΙΣΚΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ. ΌΤΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΙΚΑΜΕ ΟΎΤΕ ΈΝΑ ΕΥΡΏ ΑΛΛΆ ΒΆΛΑΜΕ ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΌΣΟΙ ΔΙΕΤΕΛΕΣΑΜΕ ΜΕΛΗ Δ. Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΊΟΥ ΑΥΤΟΎ .ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΆ ΧΡΌΝΙΑ. . ΤΌΣΑ. ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΤΌΣΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΤΣΈΠΕΣ ΜΑΣ! ! ! ! ! !
      ΑΛΛΆ ΕΔΏ ΕΊΝΑΙ ΣΠΑΤΑ ΟΠΩΣ ΈΧΩ ΠΕΙ! !
      ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΙΤΙΑ ΔΙΚΟΜΑΝΕΙΣ. ....

      Διαγραφή
  12. ΞΈΧΑΣΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΩ. ΌΤΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΆΝΕΙΣ, ΑΠΌ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΌΥΣ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΕΙΣ
    ΕΝΝΟΏ , ΆΣ ΤΟΛΜΉΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΗΛΛΕΙ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΣΥΛΛΟΓΟ (ΑΗΤΤΗΤΟΣ)ΓΙΑ ΌΣΑ ΤΆΧΑ ΜΟΥ ΠΑΡΆΝΟΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΙΚΑΝ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΟΜΌΛΟΓΑ ΜΟΥ -ΑΝΑΦΟΡΆ ΜΟΥ!!!!
    ΗΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΗΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΤΗ ΗΤΕ ΣΤΟΝ ΔΉΜΟ ΗΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΗΤΕ ΌΠΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΙ? ?!!
    ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΆΣ ΚΟΙΤΆΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΝΌΜΟ ΝΑ ΜΕΤΑΚΌΜΙΣΗ!!!!
    ΠΑΛΑΒΟΙ! ! ! ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!!!!
    ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ. ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΙΔΙΑ - ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΙς ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

      Διαγραφή
    2. ΤΟΛΜΑ , ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΏ!
      ΠΕΣ ΜΟΥ ΌΜΩΣ ΠΡΙΝ,ΣΟΥ ΑΡΈΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ? ??

      Διαγραφή
  13. ΣΥΜΠΛΗΡΏΝΩ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΟΦΕΊΛΩ!!ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ!!ΈΤΣΙ ΕΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟ. .
    ΌΤΙ Η ΑΡΤΕΜΗΔΑ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΤΗΚΟΙΤΕ ΑΠΌ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΔΙΕΤΕΡΟΥΣ ΕΞΕΡΕΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΝ ΤΊΠΟΤΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΣΠΑΤΑΝΕΟΥΣ ΑΛΛΆ ΈΧΟΥΝ ΠΟΛΎ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ (ΣΠΑΤΑΝΕΟΥΣ)ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΌ ΕΜΕΊΣ ΟΙ ΣΠΑΤΑΝΕΟΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!!!!!!!
    ΕΓΏ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΆΛΛΩΣΤΕ ΈΧΩ ΠΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΊΓΜΑΤΑ!!!
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΈΧΕΙ! ΑΝ ΚΆΠΟΥ ΦΆΝΗΚΕ ΌΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΏ ΝΑ ΠΟΛΛΩΣΟ ΤΟ ΚΛΊΜΑ -ΠΝΕΎΜΑ.,ΜΕΤΑΞΎ ΤΩΝ ΔΎΟ ΠΌΛΕΩΝ
    ΖΗΤΏ ΣΥΓΝΏΜΗ. ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΑΥΤΉ Η ΠΡΌΘΕΣΗ ΜΟΥ !ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΜΑ ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ! !
    ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ!
    ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΙΣΑΦΙ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟΥΝΤΑ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΊΣΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ Η ΛΑΜΟΓΙΟ.
    ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ
    ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ. ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΗ.
    Η ΚΑΒΟΥΡΟΧΕΛΩΝΑ ΚΑΙ Η ΚΟΜΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.
    ΒΡΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
    ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΠΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΟΧΙ Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΤ. ΛΟΥΤΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΙΣΕ.
    ΟΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΠΟΤΕ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΕΙΆ ΣΟΥ ΡΈ ΒΚ!!!ΧΕΡΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΌΤΗΤΑ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ"ΣΟΥ!
    ΑΛΛΆ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΎ ΑΠΌ ΤΑ ΣΠΆΤΑ.?? ΛΊΓΟ ΔΎΣΚΟΛΟ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ! ΕΚΤΌΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΣΑΙ ΑΠΌ ΤΑ ΛΊΓΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ ΕΔΏ!!!
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΛΆΝΕ ΤΗΝ ΠΙΆΤΣΑ , ΑΝΤΕ ΤΏΡΑ ΠΗΓΕΝΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΈ ΣΟΥ! ΚΑΘΌΤΙ ΠΟΤΌ ΑΠΌ ΌΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΒΆΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΌΜΑ ΣΟΥ!!!ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΊΜΑΙ ΤΡΕΛΌΣ! ?ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΏΣΩ ΌΤΙ ΕΊΜΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΌΣ ΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΉ!!!ΑΛΉΘΕΙΑ ΌΜΩΣ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΜΕΡΙΚΈΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΓΊΝΟΜΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΡΕΛΌΣ ΑΛΛΆ ΘΕΟΤΡΕΛΟΣ!!!!
    ΌΤΑΝ ΒΛΈΠΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΒΑΡΕΜΑΙΝΑ ΨΏΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΌΓΟ!!!!!
    ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΒΚ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΆ ΜΕ ΚΑΦΈ ΚΑΙ ΕΓΏ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΠΑ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΙΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΝ ΕΙ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΟΧΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ.
      ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΛΟ ΠΕΛΑΤΑΚΙ.
      ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΟΥ ΑΚΡΑΙΟΥ ΦΑΣΙΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.
      ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΑΦΟ ΣΑΣ.
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΓΩ ΠΙΝΩ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΜΕ ΜΕΖΕ Η ΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΣ ΕΙΜΑΙ? ΠΟΛΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ ΣΩΓΑΜΠΡΟΙ.

      Διαγραφή
  16. Ο. Κ.
    ΓΙΑΤΊ ?ΑΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΎΣΑ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΆΛΛΟ? ΜΉΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΣ??
    ΜΌΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΆΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΊΑ !!ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΈΜΑΘΑ ΠΟΤΈ. .ΓΙΑΤΊ ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΊΧΑ !!
    ΑΛΛΆ ΑΠΌ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΉ ΣΚΈΨΗ 100000 ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑΝΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΆΝΟΥΝ! !
    ΑΝΟΗΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΦΥΣΙΚΌ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΑΘΉΝΑ ΓΙΑΤΊ ΈΚΘΕΣΗ ΈΓΡΑΨΑ 8 ΕΝ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΆ ΠΟΥ ΈΓΡΑΨΑ 20!
    ΦΟΥΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟΝ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΤΟΝ Η ΜΗΝΥΣΗ ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΑΡΓΑ ΠΡΟΣ ΠΑΕΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΦΙΤΣΙΟ ΣΤΔ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΘΕΣΗ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΑΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ, ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΦΑΙ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ.
    ΕΧΕΙΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΠΟΛΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΘΑΨΕΙΣ.
    ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΧΑΖΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΞΥΠΟΛΗΤΟΥ ΠΟΜΑΚΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΕΡΟΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΤΕ Η ΦΑΓΑΤΕ ΛΕΦΤΑ Η ΕΙΣΤΕ ΑΘΩΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ.
    ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΒΟΥΧΕΛΩΝΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝ ΕΣΕΊΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΊΤΕ ΥΠΟΠΤΟΥΣ. ΕΓΏ ΣΕ ΘΕΩΡΏ ΛΟΥΤΣΙΟΤΙΚΟ ΜΙΑΣΜΑ! !
    ΤΏΡΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΕ ΓΕΡΟΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΠΆΡΑ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΌ ΚΟΝΤΆ! ΑΛΛΆ ΠΟΥ ΚΟΥΡΆΓΙΟ. .ΑΠΌ ΜΙΑΣΜΑΤΑ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ -ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕΣ-ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΟ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑ!!!!ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΚΡΙΘΕΙΣ!!!! ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΤΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΙ ΜΊΑΣΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -ΠΤΥΧΙΟ ΜΕΥΑΠΤΥΧΙΑΚΟ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΉ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ!!!ΜΙΑΔΜΑ ΚΆΛΛΙΣΤΑ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΊΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΤΙΡΛΑ ΑΠΌ ΤΟ ΠΟΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΊΞΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΣΖΕΨΡΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΈΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΈΧΟΥΝ ΔΙΔΆΞΕΙ ΠΟΛΑ, ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΎΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΌΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΏ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΆΣΩ!!!
    ΑΛΛΆ ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ? ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΎΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ!!!
    ΚΑΙ ΑΝ ΈΧΕΙΣ ΕΛΆΧΙΣΤΟ ΜΥΑΛΌ ,ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΈΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!
    ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΡΛΑ ΈΧΩ ΉΔΗ ΑΠΆΝΤΗΣΗ. ΓΙΑΤΊ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΠΟΤΈ ΝΤΙΡΛΑ! !
    ΒΈΒΑΙΑ ΕΣΎ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΙΣ
    ΌΤΙ Π. Χ. ΕΊΜΑΙ Ο ΓΙΆΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ? Ο ΦΥΣΙΚΟΣ, Ο ΠΑΤΈΡΑΣ ΤΡΕΙΩΝ ΜΟΡΦΟΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ, Ο ΣΗΜΕΡΙΝΌΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Ο ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. Η ΌΤΙ ΈΜΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΈΝΑ Η ΤΟΝ ΆΛΛΟ ΤΡΌΠΟ ΜΕ ΞΕΡΕΙ ΣΧΕΔΌΝ ΌΛΗ Η ΠΌΛΗ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ! !
    ΑΠΛΆ ΒΡΙΚΕΣ ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΑΠΌ ΠΟΥ, ΈΝΑ ΒΡΟΜΕΡΟ ΥΠΟΤΟΙΜΗΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΌ. ΓΙΑΤΊ ΣΥΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΚΆΝΕΙ ΠΟΤΈ ΠΆΡΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΟΝΕΣ ΠΌΣΟ ΚΥΡΙΟΣ ΕΊΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΛΎ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΆΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΏ ΧΑΜΠΆΡΙ!!!!ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΓΙΑΤΊ ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΕΊΜΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΌΜΩΣ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ!
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΈΧΕΙ! ΛΌΓΩ ΤΩΝ ΗΜΕΡΏΝ. ΚΑΛΉ ΑΝΆΣΤΑΣΗ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΠΑΛΙΚΆΡΙ ΤΙ ΚΥΡΙΟΣ ΕΊΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΙΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ

      Διαγραφή
  24. Ο Τούντας άσχετα με τα όποια λάθη του είναι ένας άνθρωπος πετυχημένος σε μεγάλο βαθμό τόσο σαν επαγγελματίας όσο και σαν οικογενειάρχης και τον γνωρίζουν όλοι και γράφει εδώ με το όνομα του, εσένα Ανώνυμε δεν ξέρουμε τι καπνό φουμάρεις και απορώ πως δέχεται να κάνει διάλογο μαζί σου και δεν σε στέλνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η επιτυχία έχει να κάνει με την επαγγελματική αποκατάσταση , την οικογενειακή ευτυχία,την οικονομική ευημερία,την ψυχική γαλήνη ή την κοινωνική αποδοχή;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΟΥΝΤΑ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ.
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΦΥΓΕ ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΨΟΦΟ.
    ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΓΙΝΕΣΑΙ
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΣΑΙ
    ΓΕΡΑΣΕΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ.
    ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΙΝΑΙΑ ΑΣΕ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ.
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ? ΝΑΙ ΓΡΑΨΕ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ.
    ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΛΉ ΑΝΆΣΤΑΣΗ! ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΉ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου