Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Μεγάλη εβδομάδα… για τον Παναθηναϊκό

Οι πιο κρίσιμες μέρες για το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι αυτές που ακολουθούν
και θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ




Ο Μάρτιος ολοκληρώθηκε και μαζί του και το χρονικό διάστημα που θα έπρεπε να καταθέσει τον φάκελο για την αδειοδότηση του ο Παναθηναϊκός. Κάτι τέτοιο δε συνέβη και πλέον όλα είναι ρευστά. Πλέον τα σενάρια για την αποφυγή του μοιραίου είναι δύο.

Μια λύση για να μην υποβιβαστούν οι πράσινοι είναι να δοθεί παράταση 15 ημερών από την ΕΠΟ και την Σούπερ Λιγκ για να κατατεθεί ο φάκελος, ελπίζοντας ότι θα προλάβουν να συμμαζέψουν την κατάσταση σε αυτό το διάστημα.

Το δεύτερο σενάριο θα κριθεί τη Τετάρτη. Τότε θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, στο οποίο θα τεθεί ξανά το θέμα αλλαγής της ποινής , ώστε να αφαιρεθεί η ποινή υποβιβασμού για όσες ομάδες δεν εξασφάλισαν άδεια και να αντικατασταθεί από άλλες ποινές.

Θυμίζουμε ότι η ομοσπονδία έχει καταθέσει αίτημα για δεκαπενθήμερη παράταση στην προθεσμία για τη συμπλήρωση των φακέλων, ωστόσο λόγω του Πάσχα των καθολικών η απάντηση της UEFA δεν αναμένεται νωρίτερα από την Τρίτη.

Ταυτόχρονα, είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί η ποινή της FIFA για απαγόρευση μεταγραφών, ενώ αναμένεται και η απόφαση για την υπόθεση Βέμερ και το επικείμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου