Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Ρουβίκωνας σε Τσακαλώτο: Αρκετά είπες υπουργάρα - ΣΥΡΙΖΑία: Τσακιστείτε έξω, γρήγορα!

Ούτε ένα λεπτό δεν άντεξαν τα μέλη του Ρουβίκωνα να ακούσουν την ομιλία του υπουργού Οικονομικών - «Άντε ρε αρ..., άντε ρε γ..., άι στο δ... μ... μην σας γ...» αντέδρασαν μέλη της
νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ - Αστυνομικές δυνάμεις προσήγαγαν 15-20 αντιεξουσιαστέςΣτην δημοσιότητα έδωσαν τα μέλη του «Ρουβίκωνα» βίντεο από την εισβολή τους το βράδυ της Δευτέρας στο ΕΒΕΑ, στην διάρκεια ομιλίας του Ευκλείδη Τσακαλώτου, σε εκδήλωση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.





Τα μέλη του "Ρουβίκωνα" φώναξαν συνθήματα και πέταξαν φέιγ βολάν, διακόπτοντας την εκδήλωση. Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο κτήριο που βρίσκεται επί της οδού Ακαδημίας και προχώρησαν στην προσαγωγή των 15-20 περίπου αντιεξουσιαστών που εισέβαλαν στην εκδήλωση. Όλοι οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο αργότερα.
Στο μακροσκελές κείμενο – «μανιφέστο» - με το οποίο αναλαμβάνουν την ευθύνη της επίθεσης ασκούν δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, για την οικονομική της πολιτική και άλλα ζητήματα, βάζοντας στο «κάδρο» και τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος στην εισβολή του “Ρουβίκωνα”, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, είπε ότι «δεν έγινε τίποτε, ήταν μια ειρηνική διαμαρτυρία, είπαν και μια κουβέντα παραπάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου