Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Έφυγε από τη ζωή η κόρη του Μπιλ Κόσμπι, Ένσα

Η Ένσα Κόσμπι πέθανε το βράδυ της Παρασκευής στη Μασαχουσέτη - Είχε προβλήματα
στα νεφρά της - Ήταν το δεύτερο από τα πέντε παιδιά του ηθοποιούΈφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών η κόρη του διάσημου κωμικού, Μπιλ Κόσμπι, Ένσα.





Η Ένσα Κόσμπι πέθανε το βράδυ της Παρασκευής στη Μασαχουσέτη, με πηγές προσκείμενες στην οικογένεια να τονίζουν ότι ενώ η αιτία θανάτου της δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, η 44χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα με τα νεφρά της και ήταν εν αναμονή μεταμόσχευσης.

Ο Μπιλ Κόσμπι είχε χάσει επίσης και τον γιο του Ένις, το 1997, όταν πυροβολήθηκε σε μία αποτυχημένη απόπειρα ληστείας, σε ηλικία 27 ετών.
Ο θάνατός της έρχεται ένα μήνα προτού ξαναπαρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου ο Μπιλ Κόσμπι, στην Πενσιλβάνια τον Απρίλιο.




Η «ήσυχη» δασκάλα γιόγκα που στήριξε τον πατέρα της

Η Ένσα, η δεύτερη από τα πέντε παιδιά της οικογένειας, ζούσε με τους γονείς της, Μπιλ και Καμίλ, τις αδελφές της Έρικα, Έριν και Εβίν, και το σύζυγό της Μάρτιν Μακλίν.

Ήταν δασκάλα γιόγκα σε στούντιο, το οποίο απείχε λίγα μόλις χιλιόμετρα από το οικογενειακό συγκρότημα κατοικιών όπου διέμενε, στο Shelburne Falls.

Ο Μπιλ Κόσμπι και η σύζυγός του περνούσαν τον περισσότερο καιρό τους στην τεράστια κατοικία και είχαν αγοράσει έκταση αρκετών στρεμμάτων, για την κατασκευή φράχτη, ώστε να διατηρείται η ιδιωτικότητά τους.

Εκεί έχει ταφεί και ο γιος του, Ένις, μετά το θάνατό του.

Η Ένσα είχε παντρευτεί τον Μάρτιν Μακλίν, τον Αύγουστο του 2013. Εκκείνη είχε ένα παιδί από προηγούμενη σχέση της, ενώ εκείνος τέσσερα από προηγούμενο γάμο. Ο ένας από τους γιους του, ο 21χρονος Μάθιου, δολοφονήθηκε από φίλο του, ο οποίος τον μαχαίρωσε 70 φορές στην πλάτη, το 2015.

Η Ένσα είχε εκδηλώσει θερμά τη στήριξή της στον πατέρα της σχετικά με τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση από τουλάχιστον 60 γυναίκες.

Τον περασμένο Μάιο σε ανακοίνωση που είχε εκδόσει έκανε λόγο για κατασκευασμένες, ρατσιστικές, κατηγορίες εναντίον του πατέρα της.

«Είμαι ένας πολύ απλός άνθρωπος και έχω επιλέξει να ζω με την οικογένειά μου ήσυχα, αλλά για το παιδί μου, τα ανίψια μου και τον πατέρα μου, δεν μπορώ πλέον να καθίσω ήρεμη. Αυτός ο άντρας που παρουσιάζεται έτσι σήμερα στα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι αυτός που είναι πραγματικά ο πατέρας μου», ανέφερε.

«Οι κατηγορίες εναντίον του είναι μονόπλευρες από την αρχή και όταν προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του σύρθηκε στο δικαστήριο (...). Πιστεύω σθεναρά ότι είναι αθώος για όλα αυτά τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται και θεωρώ ότι ο ρατσισμός έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο σε όλες τις εκδοχές αυτού του σκανδάλου», πρόσθεσε μεταξύ άλλων η Ένσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου