Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ

ΠΟΙΟΙ/ΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ
Εν όψει και της σε εξέλιξη Εισαγγελικής έρευνας για την Ομοσπονδία
- Άμεση απάντηση του Συμπαραστάτη κ. Ποθουλάκη σε νέα χθεσινή (11.2.2018) πρόκληση εκ μέρους της κας Πιτσιγαυδάκη και της παρέας της, στην εκδήλωση στο κέντρο «ΜΙΤΕΡΑΝ»
Δεν φαίνεται να το βάζουν κάτω οι κυρίες της Ομοσπονδίας Συλλόγων, όπου μετά την από 29.11.2017 γραπτή αναφορά τους κατά του Συμπαραστάτη ότι δήθεν δεν έχει αρμοδιότητα να διαμεσολαβεί στις τοπικές υποθέσεις των πολιτών επικοινωνώντας έξω από το πλαίσιο (σύνορα) του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος (θέση που εξυπηρετεί ευθέως τους κρατικούς αρμοδίους για το ΚΕΛ και την κακή λειτουργία του αεροδρόμιου), η κα Πιτσιγαυδάκη τον κατήγγειλε κιόλας στη χθεσινή συνεστίαση της Ομοσπονδίας επειδή λέει δεν στηρίζει τον «αγώνα» τους!!

Στη συνέχεια ο Συμπαραστάτης που παρευρισκόταν στο χώρο ζήτησε το μικρόφωνο για να απαντήσει αλλά έλαβε αρνητική απάντηση από τις κ.κ. Πιτσιγαυδάκη και Εμφιετζή, οι οποίες φυσικά κατάλαβαν τι θα αποκάλυπτε ο Συμπαραστάτης, αφού με τις ικανότητες που έχει θα μετέτρεπε τους ανυποψίαστους πολίτες σε ενημερωμένους πολίτες.

Όμως ο Συμπαραστάτης φάνηκε καλά προετοιμασμένος αφού αμέσως μετά την άρνηση των ανωτέρω κυριών να του δώσουν το λόγο, εκείνος διένειμε γραπτή ανακοίνωσή του στα τραπέζια των συνεστιαζομένων δημοτών (και όχι μόνο), δίνοντάς τους ένα ακόμα καλό μάθημα ετοιμότητας, ενώ οι πολίτες του ξεκαθάριζαν ζητώντας του την γραπτή ανακοίνωσή του λέγοντας «δώσε μας αντίγραφο, δεν είμαστε με αυτές».

Αυτά τα νεώτερα αφού μετά τις αποκαλύψεις του Συμπαραστάτη στη συνεδρίαση της 9.2.2018 στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάτων – Αρτέμιδος και τις ανακρίσεις που άρχισαν για την Ομοσπονδία, το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης ανεβαίνει με τον Συμπαραστάτη να ανακοινώνει ότι σύντομα θα προσκομίσει πολλά …………………. στον Εισαγγελέα.

Επί του παρόντος πάντως παραθέτουμε τη χθεσινή – έκτακτη αποκαλυπτική ανακοίνωση του κ. Ποθουλάκη με τίτλο : «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ», όπως τη διένειμε στους παρευρισκόμενους στη χθεσινή συνεστίαση στην ταβέρνα «ΜΙΤΕΡΑΝ» της Αρτέμιδος και αναμένουμε τη συνέχεια των ενεργειών του κατά της κακοδιοίκησης στην οποία εμπλέκονται εκπρόσωποι φορέων και υπηρεσίες

11 σχόλια:

  1. ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΜΉΝΥΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ?

    ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ Κ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Η ΚΑΒΟΥΡΟ ΧΕΛΩΝΑ Κ Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΟ Κ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ?

    ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΛΑ

    ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΠΗΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟΠΑΝΩ ΝΑ ΖΕΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΒΑΛΕ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΛΕΠΟΡΗ ΑΡΤΕΜΙΔΑ.ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΟ ΕΜΠΗΡΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΚΑΙ ΑΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΑ ΜΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΤΕ

      Διαγραφή
    2. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ.

      ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ?ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΚΟΜΗ?

      ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ Κ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΙΦΩΝΟ Κ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ

      ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΕΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ Κ ΤΗΝ ΤΑΞΗ.

      ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΞΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ?

      Διαγραφή
  2. Βιάζεσαι - μην εκτίθεσαι ο ΣτΔΕ έχει ενεργήσει τα δέοντα, προ πολλού, γι' αυτό έχουν στραφεί εναντίον του οι ελεγχόμενοι. Ξύπνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τα πανηγύρια είστε όλοι σας, Μου είπε θαμώνας κολλητός τους, ότι την εντολή για να πέσουν τα μικρόφωνα ξεκινώντας απότομα τα ντέφια την έδωσε η επίτημος ΠίΠι Φακιδομήτρα - Γεροντοκόρα σε συνεννόηση όμως με τη Καμπουροχελώνα και την κολλητή της Διασώστρα Φατμέ. Δεν θέλουν κανένα να ανακατεύεται στα πόδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΤΕ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.
    Η ΚΑΒΟΥΡΟ ΧΕΛΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΒΟΥΡΟ ΧΕΛΩΝΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΜΑΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕ 5-10 ΑΤΟΜΑ ΜΑΙΜΟΥ.

    ΟΛΟΙ ΦΡΕΣΚΑ ΝΙΑΤΑ ΑΠΟ 75 -120 ΧΡΟΝΩΝ ΛΙΓΟΙ ΗΤΑΝΕ ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΒΟΥΡΟ ΧΕΛΩΝΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΕΤΟΥΓΙΑ ΚΑΙ Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ.

    ΕΚΑΝΕ ΧΑΡΑ Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΠΕΙΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΦΥΛΑΚΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το επίπεδο σας ντροπιάζει την περιοχή και τον κόσμο που ζει εδώ. Οι ύβρεις και οι κακόβουλοι χαρακτηρισμοί εναντίον προσώπων είναι πλήρως αντιπροσωπευτικοί του επίπεδου σας. Αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει. Ο κόσμος δεν είναι χαζός να παρασείρεται από τριτοκοσμικές συμπεριφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxaxoyxoyxaxaxa. ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ?
      ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ?
      ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ.
      ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΓΔΑΡΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΔΑΡΕ?

      ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΗ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΠΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

      ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΑΙ? ΤΑ ΜΑΓΟΣΕ Ο ΚΑΡΦΑΚΙΑΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ.

      ΟΤΑΝ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΜΑΙ

      Διαγραφή
    2. φιλε 12:20....μην χανεις τα λογια σου,η αρρωστεια και η χυδαιοτητα ειναι απλα ΑΝΙΚΗΤΕΣ καλη σου μερα

      Διαγραφή
    3. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Ο ...ΜΕΓΑΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΕΣ,ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΣΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Α Κ Ο Μ Α;;;ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΕΣ,ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ,ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΥΤΑ,Η ΠΟΛΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΒΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΒΟΥΝΑ...ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ,ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΑΤΙΝΕΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΗΜΟΣ,ΚΟΝΤΟΣ,ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ,ΧΛΩΜΟΣ,ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ,ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ,ΠΟΙΟΣ ΣΥΖΕΙ,ΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΡΙΖΑ...ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ,ΨΗΛΟΣ,ΕΥΘΥΤΕΝΗΣ,ΝΕΟΣ ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ,ΙΝΤΡΙΓΚΑΔΟΡΟΥΣ,ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ,ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΥΣ,ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΥΣ,ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ,ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ....ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου