Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Οικογενειακή διακίνηση χασίς

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έρευνα στο σπίτι και τον περιβάλλοντα χώρο και
ανακάλυψαν κρυμμένες σε διάφορα σημεία έξι συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ένα κιλό και 530 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν Εκτός από την συγγενική τους σχέση είχαν γίνει και… συνεταιράκια στην διακίνηση ναρκωτικών που έκαναν στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, όπου κατοικούν και οι ίδιοι, ένας 59χρονος Έλληνας και ο ηλικίας 32 χρόνων γιος του!





Αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έρευνα στο σπίτι των δυο ανδρών και τον περιβάλλοντα χώρο και ανακάλυψαν κρυμμένες σε διάφορα σημεία έξι συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ένα κιλό και 530 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Πατέρας και γιος παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Μπλόκο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 37χρονος Έλληνας έστησαν στην Κοζάνη οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Εορδαίας, μετά από πληροφορίες ότι διακινεί ναρκωτικά. Στην κατοχή του βρήκαν αρχικά 3,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ο οδηγός συνελήφθη για να ακολουθήσει έρευνα στο σπίτι του με τη βοήθεια αστυνομικών της Ασφάλειας.
Εκεί, βρέθηκαν συσκευασίες που περιείχαν ακόμη ένα κιλό και 295,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου