Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Φέρνουν ακόμη και μπύρες λαθραία από τη Βουλγαρία

Μία 70χρονη και ένας 35χρονος  Δύο συλλήψεις για εισαγωγή αλκοολούχων ποτών στον Προμαχώνα Άλλες δυο συλλήψεις για λαθραία εισαγωγή αλκοολούχων ποτών από την
Βουλγαρία κατέγραψαν στο ενεργητικό τους οι αστυνομικές υπηρεσίες στον Προμαχώνα, που διαπίστωσαν ότι πλέον εισάγονται ακόμη και… μπύρες από την γειτονική χώρα!





Αρχικά, συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα μια 70χρονη Ελληνίδα, όταν διαπιστώθηκε ότι στο αυτοκίνητο με το οποίο ερχόταν από την Βουλγαρία είχε κρυμμένα δοχεία και φιάλες που περιείχαν συνολικά 30,5 λίτρα αλκοολούχων ποτών, τα οποία δεν είχε δηλώσει και κατασχέθηκαν όπως και το όχημα.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Λαθρεμπορίου Σερρών έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητο ενός 35χρονου Έλληνα που είχε μόλις περάσει τα σύνορα και βρήκαν μέσα 17 φιάλες αλκοολούχων ποτών και 120 κουτιά μπύρας! Και αυτά κατασχέθηκαν μαζί με το όχημα του δράστη. Σε βάρος των δυο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου