Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Οκτώ άτομα μέσα σε ένα Ι.Χ. κίνησαν υποψίες!

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας πήραν αμέσως είδηση τους επτά Ιρακινούς που βγήκαν από το όχημα και τους ακινητοποίησαν μαζί με τον 43χρονο Έλληνα οδηγόΠαρά το σκοτάδι που επικρατούσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, ήταν
αδύνατο να περάσει απαρατήρητη η αποβίβαση οκτώ (!) ατόμων από τους αστυνομικούς από ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην είσοδο του νέου λιμανιού Ηγουμενίτσας!





Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας πήραν αμέσως είδηση τους επτά Ιρακινούς ηλικίας 33, 32, 21, 33, 16, 18 και 22 χρόνων που βγήκαν από το όχημα, τους ακινητοποίησαν και διαπίστωσαν ότι οι έξι βρίσκονταν παράνομα στη χώρα. Έτσι, τους συνέλαβαν μαζί με τον 43χρονο Έλληνα οδηγό που είχε πάρει 300 ευρώ ως αμοιβή για να μεταφέρει τους αλλοδαπούς από την Αθήνα στην  προσπάθειά τους να ταξιδέψουν για Ιταλία!

Το αυτοκίνητο του 43χρονου κατασχέθηκε ως μέσο λαθρομεταφοράς, μαζί με 100 ευρώ και ένα κινητό που βρέθηκαν στην κατοχή του και οδηγήθηκε μαζί με τους Ιρακινούς στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας με την κατηγορία της μεταφοράς μη νόμιμων αλλοδαπών. Η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας διενεργεί προανάκριση για τον εντοπισμό των συνεργών του διακινητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου