Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Έπιασαν ανήλικο με ποσότητα χασίς στο Ηράκλειο

Μαζί με τον ανήλικο δράστη προσήχθη και η μητέρα του - Της ασκήθηκαν διώξεις για παραμέληση εποπτείας τουΣε μπλόκο αστυνομικών που έκαναν ελέγχους στο κέντρο του
Ηρακλείου έπεσε ένας ανήλικος και, κατά την σωματική έρευνα στην οποία υποβλήθηκε, βρέθηκαν στις τσέπες του μικροποσότητες χασίς.





Ο 17χρονος συνελήφθη και παραδόθηκε στη Δίωξη Ναρκωτικών, άνδρες της οποίας έκαναν έρευνα στο σπίτι του.

Εκεί βρήκαν συνολικά άλλα 42,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Μαζί με τον ανήλικο δράστη οδηγήθηκε αρχικά στα κρατητήρια της Ασφάλειας και στην συνέχεια στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και η μητέρα του, σε βάρος της οποίας ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας του, ενώ στον 17χρονο απαγγέλθηκε κατηγορία για κατοχή ναρκωτικών.
*** Αλλά και σε μια περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, συνελήφθη ένας 37χρονος που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων και στην κατοχή του βρέθηκαν μια συσκευασία με 42,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένας μεταλλικός μύλος. Η Δίωξη Ναρκωτικών σσχημάτισε σε βάρος του δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και τον παρέπεμψε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου