Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Οι αγρότες βγάζουν τα τρακτέρ στους δρόμους στις 22 Ιανουαρίου

Όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη στον Παλαμά Η Ένωση Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας αποφάσισαν να κλείσουν τον Ε65 - Τα γεωργικά μηχανήματα βγήκαν ήδη στις πλατείεςΝα στήσουν μπλόκο, στις 22 του μηνός, στον Ε65, με τρακτέρ και άλλα
γεωργικά μηχανήματα, αποφάσισαν σήμερα το βράδυ οι αγρότες του νομού Καρδίτσας, σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν στον Παλαμά, με τη συμμετοχή εκπροσώπων 25 αγροτικών συλλόγων της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας.





Πιο νωρίς, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Μπούτας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε πως στο πλαίσιο της απόφασης της πανελλαδικής επιτροπής έχει αποφασιστεί και «βγήκαν» ήδη τρακτέρ στις πλατείες των χωριών, ενώ σήμερα οι αγρότες συζητάνε για την μορφή του αγώνα το επόμενο χρονικό διάστημα.
Τα προβλήματα, συνέχισε, είναι μεγάλα και οξυμένα, η κυβέρνηση, όχι μόνο δεν τα λύνει αλλά τα οξύνει ακόμα περισσότερο, καταλήγοντας, πως το εισόδημα του αγρότη συνεχώς μειώνεται, ενώ οι φόροι αυξάνονται. Στη διάρκεια της συνέλευσης, οι εκπρόσωποι των αγροτικών συλλόγων τοποθετήθηκαν για τη μορφή και την ημερομηνία που θα έχει η κινητοποίηση, ενώ τόσο ο κ. Μπούτας, όσο και ο γραμματέας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Κώστας Τζέλλας, αναφέρθηκαν αναλυτικά στα προβλήματα του αγροτικού κλάδου, με τον τελευταίο μάλιστα να δηλώνει ότι ο αγώνας είναι συνεχής και δεν σταματά με ένα μπλόκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου