Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Έδωσαν 15.000 ευρώ για τέσσερα λάστιχα για θωρακισμένη κυβερνητική λιμουζίνα

Έδωσαν 15.000 ευρώ για τέσσερα λάστιχα για θωρακισμένη κυβερνητική λιμουζίνα
Η προηγούμενη αντικατάσταση ελαστικών στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2015 έναντι 984 ευρώ
Βαθιά το χέρι στην τσέπη συνεχίζει να βάζει και επί ΣΥΡΙΖΑ ο Έλληνας φορολογούμενος για τη συντήρηση του κυβερνητικού στόλου των θωρακισμένων λιμουζινών.




Παρά τις βαρύγδουπες διακηρύξεις ότι η κυβέρνηση της Αριστεράς θα εγκατέλειπε τις κοστοβόρες μετακινήσεις και θα προχωρούσε στην εκποίηση του μισού κρατικού στόλου αυτοκινήτων ο λογαριασμός έρχεται φουσκωμένος κάθε φορά που οι υπερπολυτελείς υπουργικές Mercedes και BMW περνούν την πόρτα του συνεργείου.

Πιο πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα η αλλαγή ελαστικών στη θωρακισμένη MERCEDES S600 της Υπηρεσίας Ασφαλείας Μελών Κυβέρνησης και Πολιτικών Προσώπων, που κόστισε ούτε λίγο ούτε πολύ 15.000 ευρώ! Όσο δηλαδή στοιχίζουν αυτή τη στιγμή 30 διαφορετικά αυτοκίνητα mini, μικρομεσαίας και μεσαίας κατηγορίας της αγοράς.



Ειδικότερα, στις 7 Σεπτεμβρίου 2017 υπογράφηκε η σύμβαση για την αγορά 4 ελαστικών για τη θηριώδη θωρακισμένη MERCEDES των 6.000 κ.ε με υπηρεσιακό αριθμό ΕΑ27103, που κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε διατεθεί για τις μετακινήσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Η συγκεκριμένη προμήθεια πραγματοποιήθηκε με απευθείας ανάθεση εξαιτίας της «της άμεσης
προμήθειας ελαστικών επισώτρων θωρακισμένου οχήματος με ΕΑ27103, λόγω έκτακτης και κατεπείγουσας ανάγκης που συνίσταται στην αποτροπή ακινητοποίησης του μηχανοκίνητου στόλου, προκειμένου να καλυφθούν άμεσες και επιτακτικές ανάγκες της Υπηρεσίας μας».
Το κόστος των 4 ελαστικών ειδικού τύπου με διαστάσεις 245/700/470-116Η ανήλθε σε 12.999,96 ευρώ ή αλλιώς 3.250 ευρώ το κάθε ελαστικό! Με απευθείας ανάθεση υπογράφηκε και η αμοιβή τοποθέτησης των ελαστικών στην κυβερνητική MERCEDES S 600, που είναι της τάξης των 1.998,88 ευρώ! Η προηγούμενη αντικατάσταση ελαστικών στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2015 έναντι 984 ευρώ ενώ είναι πολλών χιλιάδων ευρώ τα χρηματικά εντάλματα τα τελευταία χρόνια για τα service αυτής της λιμουζίνας.

Διαβάστε τη σύμβαση για την προμήθεια των ελαστικών

Διαβάστε την απόφαση για τη σύναψη της σύμβασης

Απάντηση σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας protothema.gr
Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Η λιμουζίνα χρησιμοποιείται από πρώην πρωθυπουργό

Σε απάντηση δημοσιεύματος της ιστοσελίδας protothema.gr με τίτλο “Εδωσαν 15.000 ευρώ για τέσσερα λάστιχα για θωρακισμένη κυβερνητική λιμουζίνα”, από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επισημαίνεται το εξής:

Η συγκεκριμένη θωρακισμένη Μercedes είχε διατεθεί και παραμένει διατεθειμένη προς χρήση πρώην πρωθυπουργού.

Συνεπώς δεν ισχύει ότι το αυτοκίνητο αποτελεί “κυβερνητική λιμουζίνα” ούτε ότι “κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε διατεθεί για τις μετακινήσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη”, όπως ψευδώς αναφέρει το δημοσίευμα.

7 σχόλια:

  1. Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο μας ο Δ.Μάρκου τι και αν είναι στα χαρτιά σε άλλο κόμμα μαζί ήρθαν το 2015 μαζί θα φύγουν το 2019.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να έρθει κάποια στιγμή κάποιος η κάποια και να βρούμε όλοι την υγεία μας!!!αλλά τα θαύμα τα δεν είναι εύκολα..και δεν μιλάω φυσικά για τον δημαρχο Σπάτων Αρτέμιδας αλλά για όλον τον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ Κ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ Η ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΨΗΦΙΖΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ Κ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Κ ΕΝΑ ΔΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Κ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Κ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΜΙΚΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ Κ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΜΕΙΟΝ 200000 ΠΟΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΘΑ ΧΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ?
      ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΥΤΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΟΡΙΑΚΗ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΒΥΘΙΣΕ ΣΤΑ 200000 ΟΣΟ ΗΡΩΑΣ ΟΣΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΡΚΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟ Κ ΙΣΟΒΙΑ.
      ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΑΛΕΙΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΚΑΤΑ Κ ΒΡΩΜΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Κ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ.ΦΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΚΑΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ Κ Η ΑΝΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ Κ ΚΟΙΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.ΕΧΕΙ ΚΤΙΣΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ? ΠΡΙΝ Ο Χ.ΜΑΡΚΟΥ Γ.ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ Κ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ.ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΞΙΕΣ Δ.ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΊΓΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΧΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΔΥΝΑΤΟ.

      Διαγραφή
  3. Ποθουλακης το φίδι!!!Σήμερα είδα της μαλακιες του...Αυτές που είχε γράψει στην εφημερίδα του αγραματου....περί δήθεν παλινοδιες μου στο θέμα Προέδρου (Φυτρου )είναι δε τόσο φίδι. Που εκτός από ψέματα βάζει και σάλτσες..ότι τάχα μου αν εγώ δεν έκανα πίσω...με τις παλινοδιες μου αυτός ως συμπαραστατης θα κατάφερνε λέει να έριχνε τον Φυτρο!!!!δεν θα τον πω ανοητο..αλλά ψευτη!!!!γιατί με την μαλάκια που τον δέρνει αυτός νομίζει ότι θα βάλει φυλακή και τους υπουργούς που συνυπεφραψαν το Κ.Ε.Λ.!!!!τόσο βαρεμενος είναι!!!!Και φυσικά έτσι εξηγούνται και η ανοησίες κάποιον εδώ μέσα που γράφουν και ξανά γράφουν ότι φταίω εγώ που δεν έπεσε το παιδί... (Ο ΦΥΤΡΟΣ ).....Αρε φίδι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και για να ξέρετε ο Κάθε Φυτρος δεν είναι Πρόεδρος του Γ.Τουντα αλλά 33 Συμβούλων και ότι δικαίωματα έχει ο οποίος Γ.Τουντας έχουν και οι άλλοι 32 ..Ττώρα τι μαλακιες λέει ο κάθε Ποθουλακης.. Οτι δήθεν μόνο εγώ είχα λέει ενωμο συμφέρον!!Για τον ποιον πρόεδρο θα έχει ένα ολόκληρο Δ. Σ. Είναι μόνο φαντασιες για να μη πω τίποτα αλλο ..του κάθε προβληματικόυ!!!Στην προκειμένη περίπτωση του Ποθουλακη..Και επειδή δεν μασαω τα λόγια μου...έχω να σου πω κάτι Ποθουλακη ..Είσαι πολύ μεγάλο ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ!!!!Γιατί ναι.. Είναι αλήθεια ότι πολύ με πείραξε η ΠΟΥΣΤΙΑ σου και η αναδρεια σου να με περιφερεις στην φυλαδα του αγραματου φύλου σου ..Επειδή αυτός δεν μπορεί να σύνταξη ούτε μια φράση και σου έχει δώσει απεριόριστο χώρο στην φυλαδα του.. ΩΣ άνθρωπο που σχεδόν δεν ξέρω τι μου γίνεται? Και παλινοδο...με το να αλλάζω γνώμη κάθε λίγο!!!Σε ενημερώνω ότι όσο ξέρω εγώ από αναδρειες τόσο ζερεις εσύ από πολιτική!!!ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΛΙΘΙΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΟΛΟΙ Κ ΕΙΣΤΕ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ Ο ΦΥΤΡΟΣ ΟΠΩΣ ΤΑΙΣΕΣ ΤΗΝ ΖΗΣΗ Κ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ.
      ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Κ ΘΕΣΜΩΝ ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ? ΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΦΑΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ.
      Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο Χ.ΜΑΡΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ,ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΛΥΤΡΑ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Κ ΑΥΤΟΣ
      ΚΟΥΦΑΛΑ Ι.ΤΟΥΝΤΑ Κ ΚΟΥΦΑΛΑ Χ,ΜΑΡΚΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑΤΟΠΑΙΔΑ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ
      ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ Κ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΦΥΤΡΟ ΠΔΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΛΑΣΤΙΧΑΣ Κ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Κ Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΦΥΤΡΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΠΔΣ Κ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΕΙΜΑΙ ΠΔΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΞΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΓΥΦΤΩΝ.

      Διαγραφή
    2. ΑΓΌΡΙ ΜΟΥ ΕΣΎ ΕΊΣΑΙ ΓΙΑ ΦΌΛΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΓΙΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗ!!!!ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΈΧΩ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΚΆΝΩ!!!!

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου