Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Mövenpick: Η τέχνη του ελβετικού παγωτού

Mövenpick: Η τέχνη του ελβετικού παγωτού
Καμία μεγάλη ιδέα δεν ξεκινά ως κάτι σύνθετο ή κάτι εκκεντρικό. Ο ιδρυτής του Mövenpick, Ueli Prager περιγράφει τι κάνει το παγωτό του μοναδικό: «Φτιάχνουμε απλά πράγματα με εξαιρετικό τρόπο».
Η υπεροχή των Mövenpick αντανακλάται σε όλα τα στάδια παρασκευής του παγωτού, αλλά και στο όραμά του πρωτοπόρου Ελβετού Ιδρυτή τους.




Ακολουθώντας την επιτυχία των ξενοδοχείων Mövenpick στην Ελβετία, o Ueli ζήτησε από τους σεφ του να δημιουργήσουν ένα παγωτό που θα ξυπνά τη φαντασία όσων το γεύονταν. Το παγωτό αυτό ονομάστηκε Mövenpick και κυκλοφόρησε τη δεκαετία του 60.



Η ελβετική τελειότητα είναι εμφανής σε κάθε κουταλιά όλης της γκάμας των εκλεπτυσμένων γεύσεων Mövenpick. Οι Maîtres Glaciers αναζητούν διαρκώς τα πιο φυσικά και αγνά υλικά και γεύσεις για νέες δημιουργίες, ενισχύοντας τη γαστρονομική ανωτερότητα των συνταγών των Mövenpick.

Ο τρόπος παρασκευής των παγωτών εκφράζει το πάθος για το εξαιρετικό, που είναι και η κινητήριος δύναμη της εταιρείας. Ο συνδυασμός της δημιουργικότητας, του savoir-faire και της έμφασης στη λεπτομέρεια, μετουσιώνουν κάθε Movenpick γεύση σε μικρά έργα τέχνης. Αποτελούν το λόγο γιατί τα λατρεύουν οι καταναλωτές με εκλεκτικά γευστικά γούστα ανά τον κόσμο. Είστε ένας από αυτούς;

Ανακαλύψτε τη μοναδική εμπειρία των παγωτών Mövenpick!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου