Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

H περίεργη τάση στα παντελόνια που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής

Την περσινή σεζόν τα παντελόνια υποβλήθηκαν σε ένα χαμαιλεονικό makeover. Πέρασαν από τα cropped και τα flared, στα μακριά και ογκώδη, και τα εκκεντρικά και με σκισίματα.



Ωστόσο, το Pinterest έχει εντοπίσει μια απροσδόκητη αύξηση στις αναζητήσεις ενός στυλ που μέχρι στιγμής ήταν στα αζήτητα: το paper bag pants.


Η Bella Hadid και η αδερφή της Gigi, μαζί με την Kendall Jenner και τη Sienna Miller έχουν ήδη εντοπιστεί φορώντας το δικό τους.


Η σιλουέτα αυτού του παντελονιού είναι εύκολα αναγνωρίσιμη χάρη στη δραματική γραμμή της μέσης του. Στην πιο loose εκδοχή του, το ψηλόμεσο κόψιμό του με την καθοδήγηση μιας ζώνης ή ενός κορδονιού έχει σαν σκοπό να μοιάζει με μια τσακωμένη χάρτινη τσάντα σακούλα.


Στρατηγικά μιλώντας, είναι εξαιρετικά κολακευτικό, καθώς κρύβει τα χαμηλότερα σημεία της κοιλιάς λόγω των πτυχώσεων ενώ τραβάει το βλέμμα στην τονισμένη μέση σας. Αλλά, το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν χρειάζεται να το συνδυάσετε με κάτι παραπάνω από ένα t-shirt για να έχετε ένα ενδιαφέρον σύνολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου