Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

ΜΑΡΑΘΩΝ: Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Στις 23 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκο Τόσκα, το Γενικό Γραμματέα
Δημόσιας Τάξης, κ. Δημήτριο Αναγνωστάκη, το Δήμαρχο Μαραθώνος, κ. Ηλία Ψηνάκη, τη Γενική Γραμματέα του Δήμου Μαραθώνος, κα Πηνελόπη Μικελοπούλου και τον Πρόεδρο ΟΔΕ Πολιτικής Προστασίας, Δημοτικής Αστυνομίας και Ασφάλειας Δήμου Μαραθώνος, κ. Νίκο Ζουμπουρλή.




Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την εκδήλωση της πυρκαγιάς στην περιοχή του Βαρνάβα, αναφέρθηκε από το Δήμαρχο Μαραθώνος η αξιοσημείωτη συνδρομή εθελοντών, αλλά και Δήμων, με όσα μέσα είχαν στη διάθεσή τους, στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ έγινε μνεία και στην άριστη συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα και την Περιφέρεια Αττικής.

Από την πλευρά του ο Υπουργός ανέφερε πως θα εξετασθεί η δυνατότητα παραχώρησης οχημάτων, υδροφόρων, μηχανημάτων και εργαλείων για την αντιμετώπιση αντίστοιχων φαινομένων, ενώ δεσμεύτηκε για την ενίσχυση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης με νέο στόλο οχημάτων.

Τέλος, συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν και για την ασφάλεια των Κατασκηνώσεων που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Μαραθώνος, όπου αναγνωρίστηκε από τον Υπουργό η προσπάθεια και η βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας που επικρατούν στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα και από την πλευρά του Πυροσβεστικού Σώματος που βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση, αλλά και από πλευράς ενεργειών του Δήμου Μαραθώνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου