Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Mε ληγμένες πινακίδες το θωρακισμένο SUV του Τραμπ! (pics)

Οι σωματοφύλακες του Ντόναλντ Τραμπ έχουν την άδεια ακόμη και να σκοτώσουν, για να προστατεύσουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, κυκλοφορούν όμως με οχήματα χωρίς άδεια κυκλοφορίας.
Με εντατικούς ρυθμούς τρέχουν οι προετοιμασίες για τη Σύνοδο Κορυφής G20, που έχει προγραμματιστεί για τις 7 και 8 Ιουλίου στο Αμβούργο.




Κεντρικό πρόσωπο αναμένεται να είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, για την προστασία του οποίου κατέφτασε στη γερμανική πρωτεύουσα μία αρμάδα θωρακισμένων αυτοκινήτων με ένα αεροσκάφος Boeing C-17 Globemaster III.

Το πρώτο μοντέλο που αποβιβάστηκε από το θηριώδες αεροπλάνο ήταν ένα μαύρο, θωρακισμένο Ford F-150 Raptor Super Crew Cab με κινητήρα 572 ίππων, ειδική θωράκιση και αλεξίσφαιρα ελαστικά.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται στο αεροδρόμιο του Αμβούργου και η κυβερνητική λιμουζίνα του Αμερικανού Προέδρου, η επωνομαζόμενη «The Beast», δηλαδή «Το Κτήνος». Στα οχήματα προστασίας του Τραμπ περιλαμβάνεται και ένα ογκώδες Chevrolet Suburban, το οποίο σταθμεύει τις τελευταίες ημέρες εμπρός από το ξενοδοχείο Meridien του Αμβούργου και εμφανίζει ένα μικρό…προβληματάκι.

Το αμερικανικό SUV φέρει πάνω από τις κανονικές πινακίδες του γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας περιορισμένης διάρκειας, που έχει λήξει από την προηγούμενη Τρίτη, 27 Ιουνίου. Δηλαδή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο απαγορεύεται κανονικά να κυκλοφορεί, ενώ ο γερμανικός Κ.Ο.Κ. προβλέπει ειδικά για την περίπτωσή του και 50 ευρώ πρόστιμο για τον κάτοχό του.

Πολύ θα θέλαμε να δούμε τη σκηνή, να σταματά Γερμανός αστυνομικός το καραβάνι αυτοκινήτων του Τραμπ, για να κόψει κλήση στο παράνομο Chevrolet Suburban!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου