Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Δ.ΜΑΡΚΟΥ - Ο Δήμαρχος "F.MARKOS" των Σπάτων, Αρτέμιδος

Ένα Video που μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει για το ήθος του ανθρώπου που κάθεται στην θέση του Δημάρχου Σπάτων, Αρτέμιδος...






Η "ΣΟΒΙΕΤΙΑ" του κ.Πολλάκη έχει έλθει στον Δήμο μας με την ανάληψη καθηκόντων  του "Κομισάριου" Δημάρχου.  Ο "Σύντροφος" Δ.Μάρκου, έτρεξε να προλάβει μην πάρει την πρωτιά του αυταρχισμού άλλος "Σύντροφος Κομισάριος".

Πέταξε 2 εκατομμύρια€ στο ερημωμένο ΚΗΦΗ, χάρισε 500.000€ μετά από 15 χρόνια για τον "Σύντροφο Τυράκη", με τον "Σύντροφο Γιαννάτο" πούλησε, "εν κρυπτώ και παραβύστω", το γήπεδο των Σπάτων στην ΑΕΚ, προσπάθησε να πετάξει 1 εκατομμύρια για άχρηστα χωράφια αλλά τον σταμάτησε η μήνυση Μαρλαντή και οι "Σύντροφοι" Ρένα Δούρου και Π.Φιλίππου τον διέταξαν και έβαλε την υπογραφή του για το πρώτο μοντέρνο ΓΚΟΥΛΑΓΚ,  το Φαραωνικό ΚΕΛ στα Σπάτα.

Ποδοπατώντας κάθε έννοια δημοκρατίας, σεβασμού και κοσμιότητας, σαν νέος Πατακός, αντί να ανακοινώσει αυτό που είναι υποχρεωμένος από τον νόμο, δηλαδή τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Αντώνη Τούντα που αυτόματα γίνεται πρόεδρος λόγω της πλειονότητας ψήφων, διαγράφει παράνομα και καταχρηστικά μέλος του συνδυασμού που ανήκει και αυτός! Με αυτή του την πράξη προσέβαλλε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και ειδικότερα τα μέλη του Συνδυασμού του. Αυτό που μπορούσε να πει ήταν ότι "Εισηγείται στο συνδυασμό την διαγραφή του Ι.Τούντα".

Επίσης είναι πολύ αλαζονικό να πιστεύει ότι έχει την εξουσία να επιτρέπει ή να απαγορεύει ποιος θα βάλει υποψηφιότητα από τους ανθρώπους που με τις ψήφους τους του χάρισαν τον θώκο του Δημάρχου στο οποίο τώρα κάθεται και καταδυναστεύει και εκφοβίζει τόσο άνετα.

Έχω γράψει και τον έχω περιγράψει από τον καιρό που ήταν στην αντιπολίτευση. Σας είχα προειδοποιήσει προεκλογικά ακόμη και με video.



Λυπάμαι πάρα πολύ που επιβεβαιώθηκα με αυτό τον τρόπο!

16 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=W3l6DBKQaR4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ.
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ
      ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ

      Διαγραφή
  2. ΟΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΙΟΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΔΗΜΟΤΗ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΘΑΨΕΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΦΗΒΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΠΩΝΥΜΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Ε[ΩΝΥΜΑ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΑΣΙΣΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ?
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΠΟΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΖΑΒΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ.ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ Κ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ Κ ΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΠΑΡΤΑΧΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΜΑΡΚΟ Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΓΕΛΑΣΕ Ο ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στοιχεία και αποδείξεις έχεις γι'αυτές τις συκοφαντίες που γράφεις για τον κύριο δήμαρχο ή αέρα πατέρα γράφουμε οτι μας κατέβει;
      Ποιο νεκρό παιδί θα ξεθάψει;

      Διαγραφή
    2. Φάσκεις και αντιφάσκεις εσύ τον έβριζες έτσι απο το 2014 πριν αναλάβει και απο την άλλη μας λες οτι τον ψήφισες.

      Διαγραφή
    3. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Κ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΠΤΑ Κ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΑΗΣ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΑΚΟΜΑ.

      ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΟΤΙ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΟΣ Κ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Κ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΓΡΑΠΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΑ.
      ΕΓΩ ΗΜΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕ 3ΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΨΗΦΩΝ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ 2ΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΨΗΦΩΝ. ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  4. ΑΑΑΑ....Κ ΕΣΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠ ΕΞΩ ΕΙΣΑΙ...ΓΑΒΓΙΣΕ...ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2019.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?
      ΧΑ ΧΑ ΧΑ
      ΑΣ ΟΡΙΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡ.Δ.Σ

      Διαγραφή
    2. δημαρχος ειναι αλλα ειναι πλαστος αρχηγος ο πδς δεν οριζεται απο τον δημαρχο αν η παραταξη εχει προβληματα επειδη δεν εχει αρχηγο ο νομος λεει ξεκαθαρα ποιοσ ειναι πδσ κ ο δημαρχος ειναι απλα υποχρεωμενος μετα την ληξη των εκλογων που δεν εβγαλαν πδς να πει στο μικροφωνο οτι πδσ ειναι ο α.τουντας κατι που δεν εκανε κ εχει πειθαρχικη διωξη αν το ψαξει καποιος λ αυτος ο δ.μαρκου αντι να πει ποιος ειναι πδσ ειπε οτι διαγραφη το ι.τουντα κατι εντελως παρανομα.

      Διαγραφή
    3. λαθος το εγραψα δημαρχος ειναι γιατι το λεει ο νομος αλλα δεν ειναι πραγματικος δημαρχος ουτε για την παραταξη του ουτε για την αντιπολιτευση ουτε για τους πολιτες
      αρχηγος ειναι μονο για τα προσωπικα του χρηματικα κ πολιτικα σιμφεροντα που σε σε αυτα ακομα ειναι βλακας

      Διαγραφή
    4. Πότε έπαψε να είναι δήμαρχος; Στα χαρτιά δήμαρχος είναι παντού και όχι μόνο στα χαρτιά, στο Ίντερνετ, στις εφημερίδες, στις τηλεοράσεις όλος ο κόσμος δήμαρχο τον λέει. Στο δημαρχείο αν πας πάλι τον κύριο δήμαρχο θα ζητήσεις να δεις.

      Διαγραφή
  5. Το κερί και το λιβάνι του λείπει του κερολιβανισμένου. Σύντομα όμως θα του ανάψουν πολλά κεριά στην πολιτική του εξώδια ακολουθία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΙΠΟΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΧΙ ΚΕΛ
    ΕΝΩ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΛ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΣΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΘΕ ΑΝΟΗΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ Κ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΦΡΟΝΙΜΑ Κ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ,ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Κ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Κ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Κ ΠΙΘΑΝΟΝ Κ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Κ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΗ . ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΠΑΡΝΟΜΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΕ ΤΕΛΙΟΣ ΜΑΚΑΚΑΣ? Ο ΜΟΥΓΚΟΜΑΡΚΟΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΕΡΑ ΑΠΕΙΛΗ Κ ΒΡΙΖΗ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΠΕΡΗ Η ΠΡΟΠΕΡΣΗ ΚΟΝΤΕΨΑΙ ΝΑ ΤΟΝ Γ@ΜΗΣΗ ΚΑΠΙΟΣ Κ ΕΤΡΧΕ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΣΩΣΗ ΤΟΝ ΜΗΤΟΜΑΚΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΘΑ ΠΙΓΕΝΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΘΑ ΤΟΝ ΕΣΠΑΓΕ ΣΤΟ ΞΙΛΟ Κ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ Κ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΗ ΚΑΤΗ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΑΝΗ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΑΚΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΑΚΟΜΑ ΝΟΣΟΚΟΜΙΟ ΘΑ ΗΤΝΕ ΑΝ ΤΟΝ ΙΧΕ ΠΙΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι ειναι τουτος ρεεεεε?
    Ποιος ειναι ο νεοςΠαττακος?
    Απειλει κ ταζει διαγραφη σε δημοτικο συμβουλο?
    Δημοτικο σχολειο εχει τελειωσει?
    Αυτος ανηκει σε κακη συμμορια νυχτας κ εκβιαστων κ εμεις αυτονε τον εχουμε Δημαρχο?
    Πρεπει αυτος ο δημοτικος συμβουλος, πρεπει να του γ@#μ@σ@ οτι εχει κ δεν εχει, να στειλει Κορυδαλο να κανει τον Δημ,αρχο στις Φυλακες.
    Αλητης, κοπροσκυλο, αλητης ποινικου δικαιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου