Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δεν εξελέγη Πρόεδρος Δ.Σ. Σπάτων, Αρτέμιδος

Σε ένα πολύ κόσμιο και πολιτισμένο κλήμα υπό την προεδρία του κ.Αντώνη Τούντα, με απαρτία στην συνεδρίαση που έγινε σήμερα, 02.07.2017 δεν μπόρεσε να εκλεγεί Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου!
Παρών ήταν ακόμη και ο κ.Κατσιμήχας για την δικηγορική συνδρομή του.




Όλοι οι παρόντες ήταν σοβαροί και είχαν συνειδητοποιήσει την σοβαρότητα αυτού του έκτακτου Δημοτικού συμβουλίου.
Υποψήφιοι ήταν ο κ.Α.Φύτρος και ο κ. Ι.Τούντας.
Μετά από 3 συνεχόμενες εκλογικές διαδικασίες, το τελικό αποτέλεσμα ήταν 15 ψήφους για τον Α.Φύτρο, 13 Λευκά και 2 Άκυρα.

Με αυτό το αποτέλεσμα δεν εκλέχθηκε πρόεδρος.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα ανακοινωθεί αύριο από την επίσημε Ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο κ.Ι.Τούντας ευχαρίστησε όλους τους παρόντες για την άψογη συμμετοχή τους, άσχετα αν τον ψήφισαν ή όχι και για τα ισχυρά πολιτικά μηνύματα που μεταφέρει το εκλογικό αποτέλεσμα.
Ο Δήμαρχος με την σειρά του πήρε τον λόγο και του ανακοίνωσε ψυχρά: «Κύριε Ι.Τούντα από εδώ και στο εξής έχετε διαγραφεί από το συνδυασμό» χωρίς να λάβει υπ' όψιν του τις διαδικασίες που προβλέπουν ψήφιση από τον συνδυασμό για την διαγραφή μέλους.

Συγχαρητήρια κ.Αντώνη Τούντα!
Από σήμερα είστε ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ.. Ελπίζω να μην λιποψυχήσετε. Να δείξετε το πρέπων σθένος που πρέπει να έχει ο κάθε πολιτικός!

Άλλωστε σύμφωνα με το πρωτόκολλο, η θέση που "κερδίσατε" σήμερα είναι ανώτερη από αυτή που κατέχετε ήδη, αυτή του Αντιδημάρχου.
Άσχετα αν ο νέος μισθός είναι μικρότερος του Αντιδημάρχου είμαι πεπεισμένος ότι το πολιτικό σας ήθος θα βάλει το οικονομικό σε δεύτερη θέση.

22 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ Ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ
    ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΠΑΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Α.ΤΟΥΝΤΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΙΣΩΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ-ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ 'ΠΑΡΑΤΑΞΗ'
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ 3
    Δ.ΜΑΡΚΟΥ 0
    ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπαριες Μαριρσαμ. Ο ψυτοδημαρχος τελειωσε και αν το παει ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ παρακατω θθα τεθει σε αργια ο Μητσοσ κλανας.
    Παντως ο πολιτικος συντακτης ΣΙΣΥΦΟΣ ειχε προβλεψει με καθε λεπτομερεια τι θα κανει ο κλητηρας τωρα πια οδοκαραστης Δ.Μαρκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός Τούντας οι δημότες των Σπατών και της Αρτέμιδας ψήφισαν δήμαρχο τους το 2014 τον Δ.Μάρκου για μια πενταετία, μέχρι το 2019 θα είναι δήμαρχος δηλαδή ο κύριος Δ.Μάρκου μετά βλέπουμε αν θα είναι ξανά δήμαρχος ο ίδιος ή κάποιος άλλος καλύτερος θα το αποφασίσουν πάλι οι δημότες σε νέες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο κοσμοσ ανοητε ψηφισαν οι δημοτες δημοτικους συμβουλους του δ.μαρκου με τις ψηφους μας σαν υποψηφιοι του δ.μαρκου εγινε δημαρχος της σφαλιαρας.με το σημερινι αποδειξε οτι δεν ειναι ικανος να μονασει 20 ατομα αρα επαψε ηθκα να ειναι οτιδηποτε. μην το λες το 2019 ειναι πολυ μακρια για τον δ,μαρκου η παυση κ η φυλακη ερχονται μεσα στο 17-18 θα του φυγουν και 10-12 δ.σ λογω ποθεν εσχες τελος για τον ψευτη

      Διαγραφή
    2. Φθηνές δικιολογίες και οι δημοτικοί σύμβουλοι που λες οτι λατρεύει ο κόσμος αυτόν διάλεξαν για αρχηγό τους επειδή ήταν όλοι πιο ανίκανοι για να γίνουν οι ίδιοι δήμαρχοι.

      Διαγραφή
    3. απο ολους τους κολοτουμπες απατεωνες ητανε κ ειναι ο πιο ηλιθος υπογραψε ολα οκ τα φορτωθηκε κ θα τον στειλουν φυλακη αυτοι που λες βλακες.δημαρχος στα σπατα ητανε κ ειναι ο α.τουντας τωρα τον εφαγε ο βλακας κ υποχρεωτικα θα γινει προεδρος η θα μεινει απλως σιμβολος.εχεις τον λαστιχα για κοροιδο? μπορει να τον φαει ενας ηλιθιος? ο α.τουντας μονος του πηρε 1780 ψηφους προσωπικους,αντε για οτι θελι θα κανι το κανις δ.μαρκου

      Διαγραφή
    4. Για το αν θα πέσει και θα τον στείλουν φυλακή τίποτα δεν αποκλείεται θα δείξει, πάντως όσο περνά ο χρόνος δεν επιβεβαιώνεσαι.

      Διαγραφή
    5. ΑΝΟΗΤΟ ΓΑΤΑΚΙ 3 Ιουλίου 2017 - 1:13 π.μ.
      Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΕΣΤΩ Κ ΑΝ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ Κ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΤΥΠΟΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΛΛΑ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ 1-6 ΜΗΝΕΣ,ΑΝ ΕΡΘΕΙ Κ 2ΑΡΓΙΑ ΕΚΕΙ ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8-15 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ.
      ΜΟΝΟ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΤΑΔΕ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΑΛΛΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥ Κ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ Δ.Υ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΦΟΥ ΕΚΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΝ ΚΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Κ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ Κ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΕ 80-90% ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
      ΤΥΧΑΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ?
      Κ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΕΓΑΝΑ ΗΜΕΤΕΡΩΝ.

      Διαγραφή
  4. τελικα αυτη η φιλαδα τα εχει πει και τα εχι προβλεψι ολα βημα βημα πριν ακομα βγι ο ηλιθιος δ.μαρκου δημαρχος.διαβαζο παλια αρθρα σκετο μαντιο ελα να σε πω την μιρα κ το ριζικο σου.προβλεψε το αποτελεσμα απο την πρωτη στιγμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νιώθω πολύ καλύτερα που τελείωσε η πολίτικη ζωή,του ψεύτη,απατεώνα,κλέφτη Δ.Μάρκου.
    Του ευχόμαστε όλοι μας καλή φυλακή και η ιδιωτική του ζωή να γίνει κόλαση όπως έκανε την ζωή μας των δημοτών που κάνει τον Δήμαρχο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΙΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ-ΝΔ. ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΘΕΙΣ ΩΣ . ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΤΕΛΙΚΑ Η ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΡΕΑ ΤΟΝ ΚΑΕΣΤΡΕΨΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. ΕΝΑΣ ΑΡΧΟΜΑΝΗΣ,
    ΒΛΑΚΑΣ, ΤΕΜΠΕΛΗΣ Κ ΛΑΜΟΓΙΟ ΗΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ.
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ, ΜΙΑ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΗ ΤΣΙΤΑ ΤΟΥ Α.ΤΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ, ΓΛΥΤΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΑΔΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΤΕΜΠΕΛΗ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΦΤΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΑΛΤΑΡΙΣΕ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Κ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ Κ Ο Χ,ΜΑΡΚΟΥ?
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ Κ ΟΤΑΝ ΑΝΑΨΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΥΦΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΝΙΞΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΩ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Κ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ
    ΕΓΩ ΘΑ ΜΟΙΑΖΩ ΠΙΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά είναι ο Δ.Μάρκου που να έβλεπες κάτι άλλους δημάρχους!

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΜΟΝΟΊ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΤΟΝ ΘΆΝΑΤΟ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΈΝΟΙ.

      Διαγραφή
  8. μαιμουδο μπλοκ....με τα ρεταλια του....χαχχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαμουδομεγαλοκοπελες ..με τα ..αλλοδαπα τους
      ..χαχχαχχαχα

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΗΤΑΝΕ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Κ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ Κ Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ.
      Ο ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΛΕΙΠΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΟΥ ΠΔΣ ΦΑΛΑΙΝΑ ΜΑΡΩ

      Διαγραφή
    3. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ....

      Διαγραφή
  9. Ο δήμαρχος δεν βιάζεται, έχει ακόμα πολύ χρόνο μέχρι το 2019 δεν υπάρχει ούτε και αντίπαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χρονο εχει
      μονο που μετρα αντιστροφα κυρια μου
      καλο αυτο για εμας μιας και βγαζει γελιο

      Διαγραφή
    2. Ο Δημαρχος απατεωνας εχει πολυ λιγο χρονο ηδη εχει κερδισει τα ισοβια,μεχρι το 2019 δεν ξερουμε τι θα επιτυχει καλυτερο 2-3 ισοβια,αλλα τον δημο τον ερχει ηδη καταστρεψει ολοσχερως,αν εβρισκε κατι να καταστρεψει ακομα θαα το εκανε,μαζευει λεφτα σαν καλος αοατεωνας οταν θα βγει να εχει να τρωει.
      Δεν ειναι δημαρχος ξοανο ειναι

      Διαγραφή
    3. ΣΕ ΕΧΕΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠ ΕΞΩ ΚΑΙ ΓΑΒΓΙΖΕΙΣ....ΕΚΕΙ ΑΠ ΕΞΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ,ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΙΜΟΥΔΟΜΠΛΟΚ....

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου