Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Άδειασε ένα σπίτι και «έγδυσε» ένα αυτοκίνητο

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που ερευνούσαν τις δύο υποθέσεις βρέθηκαν στα ίχνη του δράστη και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του στον δήμο Αρχανών Αστερουσίων
Τις γυναίκες είχε βάλει στόχο ένας 27χρονος Αλβανός διαρρήκτης που δρούσε στο Ηράκλειο! Μέσα σε λίγες ημέρες, διέρρηξε το αυτοκίνητο μιας κοπέλας που το έκανε... βίδες και μετά το σπίτι μιας άλλης, από το οποίο άρπαξε ό,τι πολύτιμο βρήκε. Η δεύτερη κλοπή ήταν και αυτή που αποκάλυψε την ταυτότητά του.




Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που ερευνούσαν τις δύο υποθέσεις βρέθηκαν στα ίχνη του δράστη και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του στον δήμο Αρχανών Αστερουσίων. Εκεί, βρήκαν τόσο τα δεκάδες εξαρτήματα αξιας 500 ευρώ που είχε αρπάξει από το σταθμευμένο αυτοκίνητο μίας 33χρονης και σκόπευε να τα πουλήσει για ανταλλακτικά, όσο και τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και τα κοσμήματα αξίας 1.800 ευρώ που είχε κλέψει από το σπίτι μίας 24χρονης. Ο νεαρός αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και του απαγγέλθηκε κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές.

*** Πήγαινε... γυρεύοντας ένα ζευγάρι Ελλήνων που έκαναν δυο απόπειρες κλοπής μέσα σε λίγα λεπτά στην Πάτρα! Ο 40χρονος άνδρας και η 41χρονη γυναίκα αποπειράθηκαν αρχικά να κλέψουν ένα σταθμευμένο δίκυκλο και, όταν δεν τα κατάφεραμ, προσπάθησαν να διαρρήξουν την κεντρική πόρτα ενός κοντινού εστιατορίου! Όμως, ο θόρυβος που έκαναν ξύπνησε τους γείτονες οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και συνελήφθησαν από άνδρες της Άμεσης Δράσης που περιπολούσαν στην περιοχή.

*** Σε ώρα λειτουργίας τρύπωσε σε ένα περίπτερο στη Δράμα ένας 45χρονος που εκμεταλλεύθηκε ότι ο ιδιοκτήτης ήταν απασχολημένος στην εξωτερική πλευρά και άρπαξε από μέσα 260 ευρώ! Όμως, ο περιπτερούχος τον είδε και ειδοποίησε αστυνομικούς αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι τον συνέλαβαν πριν απομακρυνθεί και βρήκαν πάνω του όλα τα χρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου