Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Διαγραφή Ι.Τούντα - Η Φαιδρότητα στην Μικρότητα

Διαγραφή Ι.Τούντα - Η Φαιδρότητα στην Μικρότητα
Δείτε την Διαγραφή του Ι.Τούντα από την Παράταξη του Δημήτρη Μάρκου και θα καταλάβετε το ήθος, την πολιτική τακτική και την κοινωνική μόρφωση του ανθρώπου που θέλει να είναι Δήμαρχος Σπάτων, Αρτέμιδος και Αρχηγός της Παράταξης της πλειοψηφίας!
Δεν μπορεί να κάνει ούτε μια απλή αποπομπή.
Αφιέρωσε αμέτρητες ανθρωποώρες -πολύτιμες για κάποιον που είναι Δήμαρχος- να δει όλα τα video στα οποία έχει παρουσιαστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές ο Ι.Τούντας  για να βρει και να δικαιολογήσει τον λόγο της αποπομπής του από την Παράταξη.




Μετά από 5 μήνες θυμήθηκε το δήθεν "Ποινικό Αδίκημα Αντιποίησης Αρχής"!
Δείτε το απόσπασμα στο οποίο στηρίχθηκε:



Στο απόσπασμα που είδατε λέει αυτό για το οποίο κατηγορείται;
Τον κατηγορεί για "αντιποίηση αρχής" μόνο που στο συγκεκριμένο video και ολόκληρο να το παρακολουθήσουμε πουθενά δεν "αυτοχρίστηκε" Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. αυτό το έκανε η κα Σαββοργιανάκη και όσοι από εμάς συνηθίζουμε να παρακολουθούμε τηλεόραση γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τέτοια λάθη κάνουν πολύ συχνά οι παρουσιαστές!!
Αναφέρεται σε "Ποινικό Αδίκημα". Αλήθεια... ποιος το έκανε προς ποιον; Διότι, σύμφωνα με τον νόμο η εξύβριση και η συκοφάντηση (περί δήθεν αξιόποινου παραπτώματος) αν δεν αποδειχθεί ενέχει δικαιώματος μήνυσης.

Θα μπορούσε να αρκεστεί στις 2 παραγράφους που περιγράφουν την συμπεριφορά του. Δεν χρειαζόταν και πειστήρια για να καθησυχάσει την συνείδησή του ή εκείνων που θα υπέγραφαν.
Όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά για ποιο λόγο έπρεπε να τον διαγράψει.

Άλλωστε τον είχε ήδη διαγράψει την ίδια Κυριακή που δεν μπόρεσε να εκλεγεί ο Α.Φύτρος. Το ανακοίνωσε μόνο τους χωρίς να αναφερθεί στην παράταξη.

Η μεγάλη ντροπή για τον τόπο μας είναι οι ηττημένοι υποψήφιοι για την θέση του Προέδρου, οι οποίοι για εκδίκηση υπέγραψαν την διαγραφή του. Με αυτή την διαγραφή μπόρεσε να γίνει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Α.Φύτρος.
Όταν Δημοτικοί Σύμβουλοι γίνονται τόσο μικροπρεπής και εκδικητικοί για έναν συνάδελφό τους, με την θέση εξουσίας τι μπορούν να κάνουν στον απλό Δημότη;

Διαβάστε όλο το έγγραφο:


9 σχόλια:

  1. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ
    ΝΤΡΟΠΗ-ΜΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ
    ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ FB ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΒΛΑΚΙΕΣ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ -ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ- ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΜΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΡΔΕΛΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΕ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΕΝΝΟΙΑ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ.ΞΕΝΟΣ Κ ΑΠΟΞΕΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΣ ΟΙ Δ.Σ. ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΖΗΣΗ Κ ΤΟΝ ΦΥΤΡΟ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕΣΚΕΣΙ ΠΔΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΖΗΣΗ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ. ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΖΗΣΗ ΦΥΤΡΟΣ.
    ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΡΩΜΑΙΟΣ ΝΕΡΩΝ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα τα λετε αλλα δεν υπαρχει ουτε ντροπη ουτε φιλοτιμο ειναι μονο για φρου-φρου και αρωματα και για σαλια, ερημωσαν δυο πολεις καταστρεψαν καθε υποδομη υποβαθμησαν τα παντα, στα τσακιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά κάποιος εχθές στο καφενείο είπε ότι ο Δημήτρης. Μάρκου είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας λέω να του κάνω μήνυση για αντιποιηση αρχής!!!αντε γαμησου ρε
    ΜΑΛΑΚΆ! !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαζί με τα 14 αρχιδια σου. ..ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατσε στο παγκο τωρα,πιες και κανα ποτο και το 2019 οταν ξενερωσεις ξαναμιλαμε βρωμοστομε.

      Διαγραφή
  6. Ε !ΝΑΙ! ΑΥΤΟΣ ΈΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ! ΚΑΙ ΌΧΙ 4 ΑΛΛΆ 1014 ΑΠΌ ΌΤΙ ΦΑΊΝΕΤΑΙ! !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Δ.Μαρκου ειναι κατα συνθηκη δημαρχος σκια.
    Οι 14 που ψηφισαν την διαγραφη του μονιμα μεθυσμενου Ι.Τουντα ειναι ολοι τους αδεσποτα που τα μαζεψε και τους εδωσε μια θση να κανουν καποια αρπαχτη να ζησουν.Ο Φυτροσ και η Ζηση ψηφισαν με ποιο δικαιωμα?
    Νομιζω οτι τον διεγαψε παρανομα και καταχρηστικα,αλλα και ο τουντας απο το μεθυσι του που να καταλαβει οτι τον ειχε τελειωμενο και τον ντιντι και τα αλλα λαμογια εκανε πισω αντι να τον τελειωσει.Μετα τα λαμογια ψηφισαν να ριξουν στην τσεπη τους 500.000€ απο τα 650000 και 6500€ για την Ζηση.
    τυφλα να εχει η Βενεζουελα και η Κολομβια μιλαμε για ΣΠΑΤΑ παρτα ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ,ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου