Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Δ.Μάρκου και οι "Εξαργυρώσεις Γραμματίων" στο πρόσωπο Προέδρου

Δ.Μάρκου και οι "Εξαργυρώσεις Γραμματίων" στο πρόσωπο Προέδρου
Το αδιέξοδο που οδήγησε το Δημοτικό Συμβούλιο και κατ' επέκταση την ομαλή λειτουργία του Δήμου είναι πασιφανές! Ότι θα κατάφερνε να δημιουργήσει χάος στον Δήμο σε τέτοιο βαθμό ούτε εγώ δεν το περίμενα.
Έχει πεισμώσει σαν κακομαθημένο παιδί και θέλει να ορίσει Πρόεδρο κάποιον με τον οποίο έχει υπογράψει "προεκλογικό γραμμάτιο". Ο Χρόνος περνάει και οι χρεώστες πιέζουν. Πόσο ακόμη θα τους κοροϊδεύει; Απαιτούν, και με το δίκιο τους, να ικανοποιήσει τις υποσχέσεις του!
Όπου τον παίρνει αθετεί τις υποσχέσεις του υποτιμώντας τις καταστάσεις και υπερτιμώντας την ασυλία του!
Έφτασε η 3η Κυριακή των παθών για τους Δημοτικούς Συμβούλους που πρέπει πάλι να προσέλθουν στην κάλπη για να του αποδείξουν αυτό που αρνείται πεισματικά να παραδεχθεί, αφού προτείνει συνεχώς άτομα που δεν χαίρουν της κοινής αποδοχής του "σώματος".




 Αποκεφάλισε το πρωτοπαλίκαρο του κ.Κατραμάδο, για να βάλει το "αστέρι" της πολιτικής του, την κα Ζήση, που ήταν σίγουρο ότι δεν θα εκλεγεί. Καρατομήθηκε και αυτή οικτρά και ντροπιαστικά όταν την υποστήριξε και μάλιστα δημόσια, την στιγμή που ήξερε ότι δεν ήταν νόμιμη η εκλογή της. 

 Μετά ήρθε η σειρά του Φύτρου που δεν του έφτανε η Γαλάζια σημαία που τον ευνόησε επαγγελματικά στην θεωρία!! Γιατί στην πράξη, από ότι φαίνεται δεν του πρόσθεσε και πολλά στην κίνηση των καταστημάτων του, αφού με την γενικότερη εικόνα και υποβάθμιση της Αρτέμιδας ο κόσμος έφυγε και το καλοκαίρι "μίκρυνε"! Έτσι του είναι αναγκαία η θέση του Προέδρου για να ολοκληρωθεί η εξόφληση του "γραμματίου" του!

Ένας Σύμβουλος που "ακούγεται" ότι θα είναι υποψήφιος του είναι ο Γιώργος Μπέκας. Είναι γνωστός στους πάντες το έργο του σαν Αντιδήμαρχος αλλά και η ανάμιξή του στην "μεγάλη" αγορά των χωραφιών για το σχολείο. Έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά σχετικά με αυτό το σκανδαλώδες θέμα -ας μην επεκταθώ!
Και για αυτόν γνωρίζει με σιγουριά ότι δεν θα εκλεγεί, ειδικά με την συμπεριφορά που έχει επιδείξει στην διάρκεια ορισμένων Δημοτικών Συμβουλίων.

Θα μου πείτε που αποσκοπεί με όλο αυτό το χάος; Στην εξολόθρευση όλου του κλειστού κυκλώματος που τον στήριζε μέχρι τώρα...
Μη εκλεγόμενος ο Μπέκας έχει ξεχρεωμένο γραμμάτιο, αφού από την πλευρά του ο
Δ. Μάρκου έκανε ότι ήταν δυνατό.

Αλλά αυτό το αποτέλεσμα απελευθερώνει τον Μάρκου από το "αφεντικό" του! Ο Αντώνης Τούντας, ο "πραγματικός δήμαρχος", πρέπει να γίνει πρόεδρος του Δ. Σ. ή να γίνει απλός Δημοτικός Σύμβουλος." Έτσι χάνει την Αντιδημαρχία.
Το αντράκι, ο μάγκας της παραίτησης που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, αυτός που όταν πήγε σπίτι του ξανασκέφτηκε τι ψήφισε και ήθελε να το αναιρέσει, ο κ.Δούρος θα πρέπει να γίνει γραμματέας Δ. Σ. Αν δεν δεχθεί γίνεται και αυτός Δημοτικός Σύμβουλος.

Με αυτό τον τρόπο ο Δ. Μάρκου απελευθερώνεται εντελώς και γίνεται ανεξέλεγκτος. Το μόνο που τον ενδιαφέρει αυτά τα 2 χρόνια που του απομένουν είναι να μη μοιράζεται τα χρήματα με κανένα! 

Δεν μένει στα Σπάτα οπότε και δεν τον ενδιαφέρει καθόλου τι θα απογίνει αυτό ο τόπος!
Ποντάρει πάντα στην "ασάφεια" του νόμου και πιστεύει, ακόμη και τώρα, ότι θα γλυτώσει από τον Γιάννη Τούντα.

4 σχόλια:

  1. ΑΛΑΖΟΝΑ ΗΛΙΘΙΕ ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ ΘΑ ΑΦΗΝΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ Κ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΝΕΡΑ.
    ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑΞΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ Κ ΟΧΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ.ΤΩΡΑ ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΕΣ Π ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ο Ι Τούντας δεν μπόρεσε να κρατήσει την οικογένεια του και την διέλυσε το Δ Σ δεν θα διαλυσε.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TA ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.Ο ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΗΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ NTINTIΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΩΗ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.
      ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΧΑΛΑΚΙ ΕΞΩΠΟΡΤΑΣ Κ ΣΠΟΥΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΟΤΣΑ Ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ .

      Διαγραφή
  3. ΤΗΣ ΣΙΣΥΦΙΝΑΣ ΤΗΣ ΚΟΠΗΚΕ Η ΜΑΣΑ ....ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ!!!....ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου