Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Σήμερα διαγράφεται ο Ι. Τουντας ή διαλύεται ο συνδυασμος "Νέα Εποχή";

Γράφει αναγνώστης μας 
Σήμερα στις 14:00 συνεδριάζει στο γραφείο του Δημάρχου!!!! η παράταξη "Νέα Εποχή" στην οποία ηγείται ο Δημήτρης Μάρκου με θέμα την διαγραφή-αποπομπή του Δημοτικού Συμβούλου και μέλος της παράταξης Ιωάννη Τούντα (η διαδικασία που πρόκειται να πραγματοποιηθεί δείχνει ιδιαίτερη πρεμούρα).
Πρόεδρο, αυτή τη στιγμή, δεν έχει το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά παράβαση του νόμου, ο οποίος ορίζει ρητά και κατηγορηματικά ότι μετά το πέρας της 2ης συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε στις 2/7/17 αυτομάτως ορίζεται πρόεδρος ο πρώτος σε ψήφους του συνδυασμού πλειοψηφίας δηλαδή ο Αντώνης Τούντας.




Ερώτημα: κύριε Αντώνη Τούντα έχετε αναλάβει καθήκοντα προέδρου; και αν Όχι γιατί;
Ο νόμος είναι ρητός και κατηγορηματικός!
Μήπως σκέφτεστε την παραίτησης σας; Γιατί, αν μετά από 3 ημέρες ισχυρισθείτε ότι δεν αποδεχθήκατε την θέση του προέδρου, εξ αρχής, παρότι αυτό δεν το προβλέπει ο νόμος βάση του άρθρου: «7. Η παραίτηση από το αξίωμα του προέδρου, αντιπροέδρου και του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου υποβάλλεται στο δημοτικό συμβούλιο και γίνεται οριστική, αφότου πληρωθεί η αντίστοιχη θέση. Ο παραιτούμενος παραμένει σύμβουλος και δεν μπορεί να επανεκλεγεί στο ίδιο αξίωμα μέσα στην ίδια διετία.
Στην ίδια συνεδρίαση το συμβούλιο, μετά την αποδοχή της παραίτησης, προβαίνει, κατά περίπτωση, στην εκλογή νέου προέδρου, αντιπροέδρου ή γραμματέα κατά τον ίδιο τρόπο και την ίδια διαδικασία των παραγράφων 1 και 2.» δημιουργείται μείζον ζήτημα και θέμα παράβασης καθήκοντος από την πλευρά σας, το οποίο πιστεύω ότι ο Ι. Τούντας δεν θα αφήσει να περάσει απαρατήρητο.
Άλλωστε την δυναμική του την έχει δείξει όλο το τελευταίο διάστημα και την έχουμε, όλοι, παραδεχτεί.
Προσοχή! Με τους θεσμούς δεν έχει το δικαίωμα να παίξει κάνεις!!
Ο Δήμος δεν είναι κανενός επιχείρηση ή τσιφλίκι!!
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο Δήμαρχος ζητάει μια μια τις παραιτήσεις των συμβούλων μέχρι να φτάσει στον 12ο, τον Α. Φύτρο. Από όσο γνωρίζω τις 10 παραιτήσεις που προηγούνται του Α. Φύτρου τις έχει!! Έχει "κολλήσει" στον "σκόπελο", Ι. Τούντα, 7ο κατά σειρά που έχει δηλώσει ότι θα αποδεχθεί το αξίωμα.
Αυτή την δυσκολία, από ότι φαίνεται ξεκάθαρα, προσπαθεί να την ξεπεράσει καταστρατηγώντας με όλα τα μέσα, νόμιμα ή μη! Προσπαθεί να τον προσπεράσει διαγράφοντας τον, με παράνομη διαδικασία!!!!

Προφανώς όλα αυτά τα κάνει για να αποδείξει ότι κουμάντο κάνει αυτός και μόνο αυτός, ετσιθελικά, ζητώντας από τους υπόλοιπους 19 συμβούλους (μετά την παραίτηση του αξιώματος από τον Β. Τυράκη) να τον ακολουθούν σε ότι αποφασίσει, άσχετα αν είναι ορθό ή λάθος, απλά και μόνο γιατί είναι δική του επιθυμία!
Είμαι σίγουρος, όμως, ότι ο συνδυασμός του δεν αποτελείται από "πρόβατα" ή "φερέφωνα" αλλά από σοβαρούς και αξιοπρεπείς συμβούλους που τους εξέλεξε ο λαός της πόλης μας και δεν τους διόρισε εκείνος!
Σήμερα, λοιπόν θα φανεί, στις 14:00, ποιος ή ποια θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Βεβαίως αν και παράνομα, "το κατηγορητήριο" για τον Ι. Τούντα δεν έχει απαγγελθεί και κάνεις δεν το ξέρει. Φαντάζομαι ότι ο Ι. Τούντας δεν έχει λόγο να αισθάνεται ότι έχει πράξει κάτι επιλήψιμο προς την παράταξη στην οποία ανήκει, τουλάχιστον τις 2 τελευταίες εβδομάδες που έγιναν οι εκλογές!
Διαφορετικά οποιοσδήποτε από την παράταξη θα είχε ζητήσει, ήδη, την διαγραφή του για όποιο παράπτωμα.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο Δήμαρχος καταστρατηγεί τις διαδικασίες παράνομα για να επιτευχθεί η αποδοκιμασθείσα από το Δημοτικό Συμβούλιο επιθυμία του, πιστεύοντας ότι έτσι θα σώσει το γόητρο του.
Ίδωμεν!
Φοβάμαι ότι και σήμερα, πιθανόν, θα διαπράξει συνεχόμενα ατοπήματα ώστε να διαλυθεί η παράταξη του, από ότι φαίνεται από τον υπέρμετρο εγωισμό του-εγωπάθεια-ανικανότητά!

12 σχόλια:

  1. ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΣ,ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Κ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΣ. Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΔΙΑΤΑΖΩ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΩ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Ι.ΤΟΥΝΤΑ Κ Η ΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΤΙ Ο ΤΕΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Α.ΤΟΥΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Π.Δ.Σ. . Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΝ Π.Δ.Σ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΗΔΗ Ο ΝΟΜΟΣ. ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΤΟΣ 5ΗΜΕΡΩΝ ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΔΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΔΛΔ Ο Α.ΤΟΥΝΤΑΣ Κ ΜΕΤΑ Ο Σ.ΔΟΥΡΟΣ ΚΛΠ ΚΛΠ. Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Κ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΩΝΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ Ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ
    ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΔΙΔΕ ΤΟΝ ΘΩΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΥΣΗΣ Κ ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ Δ.ΜΑΡΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΓΙΝΕ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ Δ.Σ. Η Τ.Σ. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΒΓΗΚΑΜΕ Η ΟΧΙ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΗΤΑΝ ΡΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΨΗΦΟ.
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ Δ.Σ. ΓΙΝΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΖΕ
    1 ΘΕΣΗ ΣΕ 20 ΑΤΟΜΑ. Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΙΡΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Κ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΤΕ Δ.Σ. ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ Δ.Σ. ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΒΓΩ Δ.Σ. ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Κ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΗ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
    ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΟΧΙ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΑΛΛΑ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Κ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΚΕΛ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΧΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΑΙ ΚΟΡΟΔΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΤΑΖΕ ΑΝΤΙΔΗΝΑΡΧΙΕΣ Κ ΜΕΓΑΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΟΗΤΡΟ Κ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΜΟΝΟΝ ΑΠΙΘΑΝΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ Κ ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΙΑ
    Ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΠΙΑ ΕΝΩ ΤΟ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ Κ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ Κ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ .Ο ΦΥΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΡΤΙΠΙ ΠΔΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΦΥΤΡΟΣ Κ Η ΖΗΣΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΒΛΑΧΟΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΩΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΑ.ΠΛΕΟΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΚΑΥΣΤΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΤΗ ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ;
    ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά εσύ με τα κεφαλαία δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις τι παραλές και παραλές αφου βλέπεις οτι μόνος σου γράφεις και μόνος σου τα διαβάζεις?
    Ο δήμαρχος δεν πέφτει, το 2019 με την ψήφο του λαού θα πέσει άν πέσει μέχρι τότε είναι εκλεγμένος δήμαρχος απο τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΗΛΙΘΙΕ ΒΛΑΚΑ ΠΙΑ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΙΚΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ Κ ΤΟΠΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ.
    Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ. ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ,ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΑΥΣΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 2019 Κ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ Η ΘΗΤΕΙΑ Κ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΥΣΗ ,ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ Κ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ,ΤΥΡΑΚΗ,ΑΛΤΙΠΑΡΜΑΚΗ Κ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Κ ΚΑΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Κ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΥΓ.ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΤΑΙΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΣΤΙΧΑ.ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Α.ΤΟΥΝΤΑΣ Κ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο Α.ΝΟΜΙΚΟΣ,Ο ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, Ο Α.ΤΟΥΝΤΑΣ Κ Ο Α.ΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ έγραψες οτι τον ψήφισες και οτι είχες βάλει υποψηφιότητα στην Νέα Εποχή.
      Γιατί το έκανες, είχες μείνει τόσο ικανοποιημένος απο αυτόν τότε που ήταν συνήγορος του καταναλωτή?

      Διαγραφή
    2. ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΑΥΓΟ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ.
      Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΕΡΗΜΟΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ Κ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΙΕΤΑΙ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ,ΟΧΙ ΟΛΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ.ΑΛΛΑ Κ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΘΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΕΣΕΝΑ? ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Κατανοητό, δεν ήσουνα εσύ δηλαδή συγνώμη.

      Διαγραφή
  9. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ Κ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ.
    ΟΜΩΣ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΧΑΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΥΡΑΚΗ-ΑΛΤΙΠΑΡΜΑΚΗ, ΣΕ ΜΑΡΚΟΥ-ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ- ΜΑΡΚΟΥ -Α.ΤΟΥΝΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ Κ ΑΠΕΙΛΕΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου